Боя за коса - Blond49 - Клуб на блондинките

• 48 261
  • 764
  •   1
Отговори
# 315
Какво мислите за изсветляващата на Пермес 12.1? Само за корени ми трябва.

# 316
  • Пловдив
Пермес е добра боя, ползвало съм я , и косата ми ставаше много хубава след боядисване , но не си уцелих цвета.
Иначе в момента и аз ползвам Лореал 01, но не съм забелязала да ми я изтощава повече от другите . Май е до косъм.
А и шампоанчето в боята ми действа много хидратиращо и след това ми е мекичка и жива.

# 317
Момичета, моля да ми препоръчате някоя серия за матиране на руси коси. Онзи ден правих кичури и стана много светла, ще има нужда от тониране. Преди бях купила оцветяващите на Кинглси Ш и М, но изобщо не бях доволна и ги дадох на приятелка. Много ми изшушаваха косата и предизвикаха сърбеж. Доволни ли сте от Матрикс и Лореал? Заглеждам и Керастаз, но сякаш не ми се дават толкова пари и искам нещо по-бюджетно.

# 318
  • София
Момичета, моля да ми препоръчате някоя серия за матиране на руси коси. Онзи ден правих кичури и стана много светла, ще има нужда от тониране. Преди бях купила оцветяващите на Кинглси Ш и М, но изобщо не бях доволна и ги дадох на приятелка. Много ми изшушаваха косата и предизвикаха сърбеж. Доволни ли сте от Матрикс и Лореал? Заглеждам и Керастаз, но сякаш не ми се дават толкова пари и искам нещо по-бюджетно.
Аз съм доволна от Фанола, засега повече от Керастаз....
Има и по-силно и по-слабо пигментиран.
От No Yellow косата ми става супер.
https://makeup.bg/product/338162/
https://makeup.bg/product/341594/

# 319
  • София
nad_tab, по колко време стоиш с No Yellow?

# 320
Към момента за моята коса съм установила, че шампоаните на fanola са много добре пигментирани и смесвам двата fanola no orange и fanola no yellow,  с превес на първия. Установих, че за моята коса по добър ефект дават сините пигменти.
Напомням, че имам много бяла коса точно отпред в двете страни на челото и никога не нанасям само шампоан, а добавям от двата пигментирани шампоана към маска, в случая - такава, която е подходяща и за корени. Престоявам между 10 и 15 минути. Краищата на късата си коса третирам с lador perfect hair full-up ampoule ( като преди това съм включила цялата серия за подхранване на третирана и изтощена коса на lador) или olaplex 5( като преди това съм включила olaplex 1 и 2 и 4) и завършвам на подсушена коса с olaplex 6 и 7 смесени. Очаквам още продукти от lador, които също за без отмиване, с изглаждащ ефект.

Hands V

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 16:02 от Anelia Dimitrova 649961

# 321
  • София
nad_tab, по колко време стоиш с No Yellow?

Различно, напоследък под шапка, докато съм под душа 5-10мин. Измивам с протеинов шампоан и на второто миене нанасям в корена единия или смес от двата и масажирам корена, на дължините каквото се стече. Дори ръкавици не слагам, гледам да действам бързо да не ми боядиса ръцете. Имам готова смес от двата.

За максимален ефект, може да се нанесе на суха коса с престой 15мин.

# 322
  • Неизживени спомени
Ето го резултата след една процедура с верото и содата в началото на седмицата и днешното мазане с прахчето Eugene Perma . След това  за около 20 минути - Alfaparf 11.11 Няма и спомен от червената боя, а косата все още е на главата ми

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 21:05 от Дяволита

# 323
  • Sofia
Здравейте.
Имам следния въпрос?
Новак съм в боядисването с русо.
В момента съм между 8 и 9, но е сивкаво жълто( в домашни условия) Искам да постигна не много светло металик леко виолетово! Какъв номер боя трябва да взема? Ще приложа примерна снимка.
Дяволита, как махна това ярко червено ( което беше уникално) не е истина, много добър резултат 👌!

# 324
  • Неизживени спомени
Здравейте.
Имам следния въпрос?
Новак съм в боядисването с русо.
В момента съм между 8 и 9, но е сивкаво жълто( в домашни условия) Искам да постигна не много светло металик леко виолетово! Какъв номер боя трябва да взема? Ще приложа примерна снимка.
Дяволита, как махна това ярко червено ( което беше уникално) не е истина, много добър резултат 👌!
Намазах се веднъж със смес от равни количества- веро, сода за хляб, шампоан против пърхут и оксидант (10%) но аз имах 20% като го разредих с вода. Падна доста от цвета. Вчера сложих това с 9% оксидант за 50 минути .След измиването имаше малко оранжево-розов остатък и тъй като ми остана малко от сместа, я разредих с вода и оставих 20/30 минути. Накрая с Alfaparf 11.11 за около 20 минутки( на око желан цвят) и воала. Всичко ми отне около 3 часа горе долу

# 325
# 326
  • sofia

Здравейте момичета ,имате чудесна тема Simple Smile
 Аз искам само да Ви споделя,че се изрусявам от 17 години.С боя не съм се боядисвала никога,само с обезцветител (блондор).
Просто мразя да стоя и да чакам ,40 –50 мин със сърбящо или щипещо нещо на главата няма да издържа:) мажат ме и след 10 мин ме мият.Аз съм и естествено доста светла (7ца съм по принцип).

# 327
Мислиш ли че 10 Мин блондор са по- щадящи от 30 Мин боя с 6% окислител ?

# 328
Светлорусо с 6% няма как да стане, особено върху тъмна основа с бели коси. За 30 мин. пък абсурд.

# 329
10 минути... То само мазането отнема повече... Докато приключиш и трябва да миеш първото мазано... Иначе цвета ти много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт