Борбата с рака - духовното оцеляване, физическото преодоляване - 70

• 49 719
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Много добре, че няма нещо тревожно, нали се вглеждаме във всичко и само си създаваме страхове. На мен от 2 седмици почна да ми се подува ръката, ама аз сама съм си виновна щото си масажирах гърдата и ръката. Знам, че не трябва, ама на - пръстите ми са като кебапчета. Досега близо година  и половина след операцията не ми се подуваше. Иначе утре сутринта съм в Сити за сцинтиграфия, стискайте палци. Ако се разбереш с лекарката да остави направлението при администраторите и ми го дадат, мога да ти го занеса на регистратурата на образна, след като приключа. Предполагам, че може и да не се записваш лично. Най-лесно е тя да го задейства де.

# 331
  • В царството на игрите:)
Влизам да споделя, че топчето на ребрата се оказа липом.
Шуши, много те мислех и се тревожех, така, че сега и аз съм хепи Simple Smile

# 332
Браво, много се радвам! Надявам се Балева те  успокоила качествено!
Аз, тръпна в очакване на скенер-а в петък. Но, нещо съм се разкиснала...., а и явно имунитета си е яко прецакан- то не са херпеси, то не са пъпки....и все някой нокът забрал....Абе, лигава работа.....а уж се храня здравословно, почнах да се подсилвам с витамини и добавки, но явно ще трябва доста време. Иначе вече стърчи някаква коса( но като гледам тоя път няма да има къдрици....и засега е бяла, а предния път тръгна черна).

# 333
  • Варна
то не са херпеси, то не са пъпки....и все някой нокът забрал....

Люба, аз бях така от Авастина. Бях се опъпчила като тийнейджър, излизаха ми пъпки и по ушите дори. Оправих си лицето със серум витамин ц (10%)
Скрит текст:
и чист гел алое вера 99%
Стискам палци за отлични резултати от скенера.

# 334
Дами, бях в четвъртък на Доцетаксел за първи път. От вчера си усещам езика като изгорен и има бели пъпчици по него. Вие имали ли сте подобно нещо и какво правете?

# 335
  • София /Абсурдистан
Привет, момичета! Моля да ми каже някой, който е при д-р Ганчева в Сити клиник как назначава ПЕТ скенер. Аз по принцип съм нейна пациентка, но не я познавам лично. Само говорих 1 път по телефона. Днес звънях в Сити и исках да ме свържат с нея, но отказаха, защото нямало такава практика. Трябвало да си взема час за консултация, тя да ми даде талон за ПЕТ  и да сляза долу в Нуклеарна да си входирам талона за плануване.  Аз го отложих с два месеца, че не ми се ходеше заради Ковид-а, но сега ми е спешно. Днес си открих някакво топче на ребрата от страната на оперираната гърда. Притесних се нещо, прилича ми на лимфен възел, не е твърдо.
Забравих да кажа, че ми е ред за скенер или ПЕТ, който по препоръка на Дудов правя 1 път в годината.
Аз съм нейна пациентка. Днес бях на преглед и ми даде талон за пет скенер. Няма как да стане дистанционно. Записваш се и отиваш лично. Ако прецени, че имаш нужда, ще ти даде направление. Но в образното са въвели нови правила, чака се много и все трябва да се скараш с някого, за да си свършиш работа.

# 336
  • Русе
Браво, Шуши.

И аз вися в Токуда за скенер. Май няма да ме огрее днес newsm78

# 337
Радвам се за теб, Шуши❤
  Момичета, които чакате скенери и сцинтиграфии, желая ви успех и всичко да е наред🙏

# 338
  • Варна
Браво Шуши, чудесни  новини , много се радвам , хайде сега вече можеш да си отдъхнеш, потупай се по рамото  и се почерпи  :о)
Шуши ако на някой друг не му трябва аз мога да използвам Золадекса ,
този път ще търся някой да ми я постави , а за порта ще отида където си ходя, тъй като правя реакция ще ги правя в отделни дни,
Личната спомена че са и показвали как се поставя , но не е слагала, та ако случайно я прецака да съм спокойна  че няма да съм " на сухо" , но ако на някой му е по спешно и по наложително разбира се си оттеглям  молбата.
А на теб защо не ти трябва , приключи ли с него ?

Стискам ви палци на всички на които предстоят образни и други изследвания и ви прегръщам , всички резултати  ще бъдат перфектни

# 339
  • Варна
Шуши, радвам се за теб! Момичета стискам палци за  предстоящите скенери и сцинтиграфии. Heart

# 340
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря на всички за подкрепата!
Муци, zori и child ми писаха на лично съобщение . Изчаквам zori да ми даде адрес. Съжалявам много. Бъди много здрава!

# 341
Коренче, Люба и Ели хубави и успокояващи изследвания.
Шуши много се радвам.
Лейди ти какво се замота с тоя пет скенер?

# 342
  • София
Муци,няма какво толкова да обърка,не е сложно.Този месец аз сама си сложих. Писна ми да разчитам на някой друг и точно тогава да не е в София или да е на работа,когато съм и аз и закъснявам с инжекциите.Ще си ги слагам вече сама.

Момичета,ако на някоя и е спешен Золадекса, ще го отстъпя.В Надежда ми извъртяха голям номер миналата година и ме оставиха 2 месеца без Золадекс .Добре,че едно момиче от ФБ групите ми продаде на цена на каса.Та за това я исках,да съм подготвена за такива ситуации.Но ако някой има нужда сега ,разбира се ,че ще я отстъпя.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 21:24 от zori_g_n

# 343
Шуши, браво за хубавите новини!

Моите резултати също излязоха й нямам разсейки 🙂 Толкова се радвам!
Не могат да определят точната големина на тумора, зашото калцифициралата област е много голяма около 10см сега се вижда и не могат да кажат кое е ракови клетки и кое калцификация.. Това е малко странно 
Важното е че на СТ скенера няма разсейки  ЯМР е също ок. Сърцето ми е добре също.

Утре съм на ПСР тест преди химиите. И ако е негативен в понеделник с песен ще имам среща с Херцептин и Перджета, а вторник с Доксетацел и Карбоплатина.

# 344
  • София
Никола, стискам палци!

Шушито, браво!

Общи условия

Активация на акаунт