Борбата с рака - духовното оцеляване, физическото преодоляване - 70

• 49 736
  • 742
  •   2
Отговори
# 450
Здравейте момичета,
Днес бях на Пет скенер. След скенерите как процедирахте със спането в къщи? Има ли опасност за близките? Аз съм се изолирала в отделна стая, но все пак минавам през коридор и стая.

# 451
Светлана ако искаш изследвай го в онкологията в Дървеница. Би трябвало да е по-нисък от диспансера поне според моя опит. Да не те напряга поне допълнително.

# 452
  • Русе
Здравейте момичета,
Днес бях на Пет скенер. След скенерите как процедирахте със спането в къщи? Има ли опасност за близките? Аз съм се изолирала в отделна стая, но все пак минавам през коридор и стая.

Няма опасност за близките. Трябвало да се спазва дистанция само с чувствителните, бременни, малки деца, но по принцип не сме отдавали радиация след Пет-а. Питала съм специалист.

# 453
  • София
За всеки случай изпращах детето при близки за 24 часа, мъжа не го жаля толкова.Joy

# 454
Катеринка, махнах спиралата, защото цикълът ми спря и реших, че е излишна.

Светлана2, трябва да минат поне 3 седмици за повторна проверка на туморния маркер. След седмица вероятво няма да има промяна. При мен се беше покачил CEA до 34 при норма до 5. После се оправи. Дано да си подобен случай

# 455
  • Русе
Моля Ви, кажете ми, че мозъка ми ще си върне нормалните функции някога! Никаква краткосрочна памет! Вече ми се реве. Вече 10 дена чета 50 страници и все едно никога не съм ги виждала. Направо ми се реве от яд. Като някоя амеба съм, а ме чакат три тежки изпита.
Пък за стомаха въобще няма да отварям дума.  Frowning1

# 456
Споко. Ще се оправи. И аз бях оглупяла тотално, Ама лека полека се оправих.........и трите пъти.
А, за травмата на Elinoriks, бих препоръчала хомеопатичното Ignacia Amara- помага за справяне със загубата.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 00:29 от Анонимен

# 457
Ели, ще се оправи.
И аз бях като амеба 😂
2+7=¿ ъъъъ какво
Направо бях върната в ПГ🤪
С много тренировки на мозъка. Продължавай да четеш. Почни и да смяташ на ум.
Всякакви гимнастики за мозъка.
Сега вече деля трицифрено с едноцифрено на ум 😜

Дами, май минах през Ковидчето.
Ами едно към едно със симптомите от химеотерапиите. Даже и паметта ми удари 🤔
Само дето не си изповръщах червата. Ама дадох всичко от себе си на друго място.
Виене не свят, не мога да запомня кога трябва да махна термометъра 🤔 Т беше 37,1°

Не съм правила тест, защото си бях вкъщи по това време.
Ама 1м ми се ... мамата.

elinoriks, кАжи после кво си пила, че да приготвя  за след к'ат се гътна🤪
Все едно да влезеш в дома на обесения, да питаш от къде е купено това здраво въже 🤯

# 458
Хахах, момичета! Разсмивате ме яко 😅💯
Днес виртуална почерпиш от мен! Моят мъж най-после взе да пораства и става на 35г!

Освен това е прекрасен християнски празник Благовещение 💖

Бъдете здрави и хич не му мислете кой какви неща ше пие да се успокоява, след като нас ни няма! Пък инто за там ред няма, тъй че ЖИВЕЙТЕ!

# 459
  • на20 километра от Бургас
Честито Благовещение на всички!И нека все повече благи вести да се чуват!     Flowers Four Leaf Clover                  

Николче,да ти  е живо и здраво любимото момче,да те обича, подкрепя и много да ти помага Flowers Bouquet!

# 460
  • София /Абсурдистан
Живо и здраво да ти е миУто, Николче!

# 461
Здравейте момичета,бъдете здрави!Искам да ви попитам знаете ли как процедира телка след петата година с рмж.На какво време се явяваш,махат ли го ,ако някой е запознат моля да пише.Благодаря ви

# 462
  • Русе
Никол, да ти е жив и здрав мъжО!

# 463
Момичета пак организационен въпрос, обърках се вече. В Токуда или изобщо онко-отделение, могат ли да приемат човек за стабилизиране или пътят е само комисия - назначено лечение - евентуално прием, докато тече терапия? Баща ми приключва лъче, в болницата е, падна хемоглобин, стабилизираха уж с вливане и сега искат в отделението за палиативни грижи да го приемат. Обаче не сме сигурни дали имат планове някакви след това, досега лъчетерапевтът ги консултира за някои  неща, има идея за имунотерапия с Pembrolizumab, но даже не знаят кой му е онколог в момента, за да го изпише. С хемоглобин 76 не са назначили и консултация с хематолог и вече се колебаем дали да не сменим болницата.

# 464
  • София /Абсурдистан
С толкова нисък хемоглобин, стойност под 80, трябва кръвопреливане. За левкемия ли става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт