Борбата с рака - духовното оцеляване, физическото преодоляване - 70

• 48 971
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Зори, доколкото знам, Ковид  се отразява така на левкоцитите- намалява ги. Аз имах положителен тест седмица след вливка с Доцетаксел и инжекция растежен фактор и ми бяха добре благодарение на Лонкуекса.

# 571
Благодаря ви момичета за подкрепата .
За сега пия АБ и имам Надежда .
Моля ви кажете ми мнение ( ако се наложи операция )за д-р Атанасов от "Надежда" или д-р Младенов от 1 АГ  ... Може и друг да предложите без Гаврилов ( психиката ми не
е дорасла за него - колкото и добър хирург да е преди всичко трябва да е човек)
П.п може и на лични да ми пишете ако смятате че въпросите сами спам за темата ви.
Благодаря.

# 572
  • София
Аз съм оперирана от Василев и съм много доволна.В Надежда правих химиите и съм лежала с момичета,оперирани от Атанасов и бяха доволни.

# 573
Зори и Шуши, леко да го изкарате!
Светле- успех 🍀

Да ви се оплача- детето е с гнойна ангина ,жестоки налепи има и вече втори ден е на антибиотик  с температура ,през около 6 ч давам Нурофен. УНГ- то каза , ако не се подобри до три дни ( дефакто до утре) влизаме в болница на системи и венозен антибиотик. Ако се наложи къде ще го водя в събота направо не знам. То покрай него и аз се разболявам ,втрисаме с болки в гърлото, не знам как ще се справя ако се наложи да го приемат в болница, дано тъпия антибиотик му помогне и не се налага , че се измъчи горкичкото.  Да не говорим, че следващата химия ми е на 8- ми и трябва с детето да сме здрави. Егати късмета 😭

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 19:39 от Чукове на съдбата

# 574
  • В царството на игрите:)
Моля ви кажете ми мнение ( ако се наложи операция )за д-р Атанасов от "Надежда" или д-р Младенов от 1 АГ  ... Може и друг да предложите без Гаврилов ( психиката ми не
П.п може и на лични да ми пишете ако смятате че въпросите сами спам за темата ви.
Благодаря.
Младенов! И няма да ти кажа "спокойно" щото няма да помогне, но ти пожелавам бързо да минава времето и да видиш, че минава и да ти олекне Simple Smile
Зори, аз нямах такива симптоми, но адското главоболие и ниската и Т. от 37.5 в крайна сметка се оказаха симптоми за двустранна пневмония. Мисля, че ти няма да стигнеш до там.
Шуши, не се ядосвай толкова за маските, че ако от тях зависеше нещо едва ли светът щеше да стигне до тук. А е толкова маскиран и затворен  Simple Smile
Дано бързо и безпроблемно минава на всички!

# 575
  • София /Абсурдистан
При мен точно Младенов си остави ръцете, което налага сега още две нови операции, ама нейсе...

# 576
  • софия
Светлинар, Василев оперира майка. Мога да кажа само добри думи за отношението му към пациентите и техните близки. Винаги си вдига телефона, спокоен е, отговарял ми е и на Вайбър.
Независимо от усложнението, което се получи при нея, отношението на Василев е на светлинни години пред това на Гаврилов.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 20:42 от zvаnchе

# 577
Светле- успех 🍀

Да ви се оплача- детето е с гнойна ангина ,жестоки налепи има и вече втори ден е на антибиотик  с температура ,през около 6 ч давам Нурофен. УНГ- то каза , ако не се подобри до три дни ( дефакто до утре) влизаме в болница на системи и венозен антибиотик. Ако се наложи къде ще го водя в събота направо не знам. То покрай него и аз се разболявам ,втрисаме с болки в гърлото, не знам как ще се справя ако се наложи да го приемат в болница, дано тъпия антибиотик му помогне и не се налага , че се измъчи горкичкото.  Да не говорим, че следващата химия ми е на 8- ми и трябва с детето да сме здрави. Егати късмета 😭
Чукче, химията може и да се отложи ако си болна. До една седмица не е проблем. Аз съм се отлагала  по няколко дни по свое желание,  заради лични причини. Така че, лекувайте се с детенце и оздравявайте, пък химията после ще я мислиш. Стискам палци да отървете хоспитализацията.

# 578
  • В царството на игрите:)
Благодаря.
Въпреки неприятната случка при Лейди, смятам, че Младенов е добър специалист! И няма да ти кажа "спокойно" щото няма да помогне, но ти пожелавам бързо да минава времето и да видиш, че минава и да ти олекне Simple Smile
Зори, аз нямах такива симптоми, но адското главоболие и ниската и Т. от 37.5 в крайна сметка се оказаха симптоми за двустранна пневмония. Мисля, че ти няма да стигнеш до там.
Шуши, не се ядосвай толкова за маските, че ако от тях зависеше нещо едва ли светът щеше да стигне до тук. А е толкова маскиран и затворен  Simple Smile
Дано бързо и безпроблемно минава на всички!

# 579
  • София
Чукче,дано се оправи бързо детето.По принцип ангините бавно минават.Особено ако е херп ангина.Малкия ми е бил 9 дена с температура, бяхме и в болница  ,че направи гърч,но съжалих ,че се съгласих и на 3-тия ден си тръгнахме.Водих го тогава при Мангъров и той каза да се въоража с търпение,че още седмица ще е с температура и така и стана.

# 580
Момичета, някой може ли да даде координати (или идея къде да потърся) на медицинска сестра или не знам и аз какъв медицински специалист, който евентуално може в домашни условия да пусне банка ФР, да сложи венозна инжекция? За Бургас става въпрос. Благодаря!

# 581
  • София
Светле- успех 🍀

Да ви се оплача- детето е с гнойна ангина ,жестоки налепи има и вече втори ден е на антибиотик  с температура ,през около 6 ч давам Нурофен. УНГ- то каза , ако не се подобри до три дни ( дефакто до утре) влизаме в болница на системи и венозен антибиотик....Егати късмета 😭
Колко е голямо детето - може ли да прави гаргара? Ако да - в малко вода лъжичка сода бикарбонат прави чудеса, детето ми е било с гнойна ангина. Само не мажи с нищо! Не знам дали са ти казали, но мазането с каквото и да е директно върху налепите е ужасно вредно, аз навремето по съвет на ЛЛ така й намазах с гранофурин и възпалих гърлото, че УНГ се притесняваше дали ще може да диша и ми каза да я следя през нощта, ако нещо стане, да тичаме в болницата. Тогава разбрах, че гърло само се гаргари, но не се маже, защото става по-зле!

# 582
Светле- успех 🍀

Да ви се оплача- детето е с гнойна ангина ,жестоки налепи има и вече втори ден е на антибиотик  с температура ,през около 6 ч давам Нурофен. УНГ- то каза , ако не се подобри до три дни ( дефакто до утре) влизаме в болница на системи и венозен антибиотик....Егати късмета 😭
Колко е голямо детето - може ли да прави гаргара? Ако да - в малко вода лъжичка сода бикарбонат прави чудеса, детето ми е било с гнойна ангина. Само не мажи с нищо! Не знам дали са ти казали, но мазането с каквото и да е директно върху налепите е ужасно вредно, аз навремето по съвет на ЛЛ така й намазах с гранофурин и възпалих гърлото, че УНГ се притесняваше дали ще може да диша и ми каза да я следя през нощта, ако нещо стане, да тичаме в болницата. Тогава разбрах, че гърло само се гаргари, но не се маже, защото става по-зле!
Оlive здравей водата топла ли трябва да е за да слагаме сода бикарбонат или на студена вода

# 583
Светле- успех 🍀

Оливие, много то благодаря за съвета !
Тъкмо обмислях дали да купя гранофорин и да мажа- УНГ - то нищо не ми каза.
Малкия е на 3 г не мога да му обясня как да направи гаргара.
  Мисля, че ни се размина болницата 🍀подобрява се - през нощта вдигна само до 37.5 и си я свали сам. Днес ще ходя при личния да видя при мен как са нещата и дано успеем да се излекуваме и двамата без да отлагам вливката- искам по- бързо да минават тези химии и да се приключват вече.

# 584
Стискам палци болните да оздравявате бързо 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт