Отговори
# 390
Здравейте, не намирам такава тема затова пиша тук. Бебето ми е на почти 3 месеца , вече изцяло на кърма, но от няколко дена изхожданията са с доста рядка консистенция, жълт цвятса си. Средно има по 2 изхождания на ден. Понякога повече. Трябва ли да се притеснявам, че са доста течни? Преди това бяха жълти, но по-гъсти. Иначе си има и мокри пелени.

# 391
И аз да попитам нашата педиатърка ни каза че отново трябва да има шест хранения за денонощието как да направя схема за хранене като започваме сутрин с каша другите храни като зеленчукови плодови пюрета и супи как да ги давам на дъщеря ми тя е започнала петия месец вече от вчера и това ме притеснява кое как да давам и разпределям за да има шест хранения

# 392
Здравейте, не намирам такава тема затова пиша тук. Бебето ми е на почти 3 месеца , вече изцяло на кърма, но от няколко дена изхожданията са с доста рядка консистенция, жълт цвятса си. Средно има по 2 изхождания на ден. Понякога повече. Трябва ли да се притеснявам, че са доста течни? Преди това бяха жълти, но по-гъсти. Иначе си има и мокри пелени.

Здравейте, не разбрах точно, но ако сте променили храненето от адаптирано мляко на кърма е възможно да са по-редки изхожданията. Както и зависи от храните, които Вие приемате, вижте с какво сте се хранили и включете повече затягащи храни, ако са много редки изхожданията - като ябълка, банан, ориз, картофи и др.

# 393
И аз да попитам нашата педиатърка ни каза че отново трябва да има шест хранения за денонощието как да направя схема за хранене като започваме сутрин с каша другите храни като зеленчукови плодови пюрета и супи как да ги давам на дъщеря ми тя е започнала петия месец вече от вчера и това ме притеснява кое как да давам и разпределям за да има шест хранения

Здравейте, обичайно сутрин след ставане има хранене с мляко, след това междинна закуска с каша, обяд с месно-зеленчуково пюре или зеленчуково пюре с жълтък, следобедна закуска, която може да е плодово пюре, вечеря със супа и мляко преди лягане.

# 394

Здравейте, обичайно сутрин след ставане има хранене с мляко, след това междинна закуска с каша, обяд с месно-зеленчуково пюре или зеленчуково пюре с жълтък, следобедна закуска, която може да е плодово пюре, вечеря със супа и мляко преди лягане.
млякото го отказахме да го ядем само сутрин в кашата понеже сега тя на 30 май ще направи пълни пет месеца за това питам предложи ми да слагам в пюретата и супата ам но и така млякото не иска и каза да не я насилвам щом не го иска та как да разпределям храненията за деня за да са шест като месото още нее почнало да го давам

# 395
Здравейте, в 29 г.с. съм като от началото на бременността имам придърпвания инразтягания в матката и все още продължават. Това нормално ли е? Пия магнезии 2х1 на ден, но около 3-4 дни имам нееазположения - след това 3-4 дни съм супер… ходих на запис на тонове и контракции и се видя, че реално няма контракции. Как мога да подобря самия комфорт или ще си бъде така до края. Какво представляват БХ контракциите? Имам някакво леко стягане около пъпа по 5 см на страна, но предвид че вече и бебето в по голямо и поставм клексан там си е твърдо от самото начало.

# 396
Здравейте, в 29 г.с. съм като от началото на бременността имам придърпвания инразтягания в матката и все още продължават. Това нормално ли е? Пия магнезии 2х1 на ден, но около 3-4 дни имам нееазположения - след това 3-4 дни съм супер… ходих на запис на тонове и контракции и се видя, че реално няма контракции. Как мога да подобря самия комфорт или ще си бъде така до края. Какво представляват БХ контракциите? Имам някакво леко стягане около пъпа по 5 см на страна, но предвид че вече и бебето в по голямо и поставм клексан там си е твърдо от самото начало.

Здравейте, за по-добро усвояване на магнезия може да използвате шуслерова сол номер 7 или магнезиево олио, което също добре се усвоява от организма. Нормално е да имате различни усещания в матката, т.к. тя се разтяга през цялата бременност.

# 397
[video][/video] здравейте мира извинете че пиша тук но просто не намерих подходяща тема имам нужда от съвет нормално ли е когато имам полов акт и когато мъжът ми еакулира в мен след 5 минути течноста да излиза ? И имам още един въпрос трябваше да ми доиде на 2 имах 4 дена закъснение на вторият ден от закъснението си направих уринален тест и излезна две черти но едната беше бледа даже ще ви оставя и снимка да видите след това се мина два дни и ми доиде цикълът така ми беше и месец март но тогава беше 2 дни закъснение и отново с втора бледа черта много съм объркана и извинявам се за дългият пост нуждая се от съвет моля ви помогнете ми благодаря ви предварително ❤️❤️

# 398
Здравейте, може ли мнение за витамините на Прегнакеър по време на кърмене? Тези, които са със омега 3?

# 399
[video][/video] здравейте мира извинете че пиша тук но просто не намерих подходяща тема имам нужда от съвет нормално ли е когато имам полов акт и когато мъжът ми еакулира в мен след 5 минути течноста да излиза ? И имам още един въпрос трябваше да ми доиде на 2 имах 4 дена закъснение на вторият ден от закъснението си направих уринален тест и излезна две черти но едната беше бледа даже ще ви оставя и снимка да видите след това се мина два дни и ми доиде цикълът така ми беше и месец март но тогава беше 2 дни закъснение и отново с втора бледа черта много съм объркана и извинявам се за дългият пост нуждая се от съвет моля ви помогнете ми благодаря ви предварително ❤️❤️

Здравейте, нормално е това, което споделяте. Ако втората черта е по-бледа, теста обикновено е отрицателен. По-сигурно потвърждение е кръвния тест за бременност.

# 400
Здравейте, може ли мнение за витамините на Прегнакеър по време на кърмене? Тези, които са със омега 3?

Здравейте, могат да се приемат, но за да се определи имате ли нужда от добавка с витамини и минерали, най-добре е да се изследват нивата на желязо, цинк, витамин Д, витамин Б12 и др.

# 401
Здравейте, Мира,

Имам въпрос относно неразположености по време на бременност. В 25 седмица съм и от скоро започнах да получавам странна болка от двете страни на гръбнака и около ребрата отзад и дори понякога между таза и ребрата отзад. Като мускулни спазми е. Ходих на АГ, матката не контрахира. Заедно с тези симптоми получавам едновременно болка в стомаха горе, подуване на корема и газова. Въпроса ми е дали е възможно мускулите отзад да са афектирани от червата или от отварянето на гръдния кош например? Пия магнезий, но не ми помага особено. И но шпа пия, и той няма ефект. Понякога болката е непоносима, друг път тъпа и постоянна. Мести се, не е на едно място. Благодаря ви много предварително!

# 402
Здравейте,

Захранвам дъщеря ми (на 6 месеца е) от 4 дни с пюре от тиква. Изхожданията започнаха да стават зелени и слузести. Това говори ли за някаква непоносимост? Как да продължа захранването в този случай? Давам и пробиотик още преди да започнем захранването, ако има значение.

# 403
Здравейте, кога започва да се дава и месно ястие за вечеря на малките деца? До кога трябва вечерята да е без месо?

# 404
Здравейте!

Аз съм в 7г.с
(ПРМ 24.03)

За втори път получавам кафеникаво зацапване, този път след повръщане (4 пъти за ден). Болна съм с някакъв вирус, гаденето утихна, но ме притеснява зацапването. Точно преди да се появи зацапването бях на АГ преглед и всичко беше наред. Пия дуфастон 3х1 и но шпа 3х2, защото усещам болки в яйчниците и ниско под корема.
Часът ми за АГ е на 22 май. Да ходя ли по-рано отново на преглед? Дуфастон или утрогестан е по-добрият избор на  прогестеронов препарат?

Общи условия

Активация на акаунт