Важен ли е за вас подаръка?

• 9 790
  • 195
  •   1
Отговори
# 165
Авторката като иска букети от 200 лв, да му каже на този младеж или очаква ние тука да й поръчаме един букет за инстаграма?
Дърпаш го и му казваш, не искам лалета, купувай ми само скъпи подаръци и букети.
Мен ми се струва, че пред него се прави на скромна, а иначе друго я интресува. Покажи си истинското лице и на какво държиш, колкото повече театър, толкова повече материал за теми ще има.

# 166
На мен ми е интересно дали го би с лалето по главата или лицемерно му благодари. Толкова ли е трудно тия момичета да проумеят, че не е нужно да си слагат ценоразпис, за да бъдат оценени.

# 167
За мен е важен жеста. Та дори и едно камъче от пътя да получа, но да е за мен.

Подаръка от вчера от детето : " Мамо купих ти куки ( предполагам мъфин), но бях много гладен и го изядох". Толкова мило ми стана, и от тук на сетне като видя куки, ще се сещам за моя подарък. Защото хората помним емоциите.

# 168
За мен е важен жеста. Та дори и едно камъче от пътя да получа, но да е за мен.

Подаръка от вчера от детето : " Мамо купих ти куки ( предполагам мъфин), но бях много гладен и го изядох". Толкова мило ми стана, и от тук на сетне като видя куки, ще се сещам за моя подарък. Защото хората помним емоциите.
Преди много години синът ми, тогава около7 години, ми подари малка кутийка жълто зелени сенки. Аз изобщо не употребявам такива. Бяха грозни и евтини. Питах го "защо точно тези?" Тези ли ти харесаха?"  А той ми каза - само за тези ми стигнаха парите. Това е най-ценния подарък, който съм получавала. Минаха много години, синът ми вече е мъж, местихме се няколко пъти, много неща загубих и изхвърлих. Тези сенки още са в нощното ми шкафче.

# 169
Боже, Мая, просълзи ме с тези сенки
Явно съм в някаква чувствителна фаза....или остарявам Grinning
В последните години се наложи един тренд, че не е важно да изживееш момента, а да се покажеш, да надскочиш останалите, да получиш лайкове и коментари.

# 170
Ето това са сенките за очи

Според мен, смисълът на подаръка е да ти напомня за човека, който те обича. Това може да е вещ, изживяване или дори готварска рецепта. Сещам се и отново сме заедно.
Безценно!

# 171
Аз не бих пазила такива подаръци, само защото имат сантиментално значение. Нищо безценно не виждам.

# 172
И аз си имам една много проста и евтина гривна от червени мъниста, която ми е безценна, защото е от сина ми, когато беше малко момче.
Слагам я само по много специални поводи (все пак мънистата са нанизани на обикновен конец) , иначе нося само златни бижута.

FrauDanna, на интересна ли се правиш?! Айде, няма нужда.......

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 20:05 от Dincho

# 173
Много яко.
Аз не бих пазила такива подаръци, само защото имат сантиментално значение. Нищо безценно не виждам.
Ти не пазиш ли рисунки от детето си, като е било малко? Сантименти.
Имал пари за сенки, купил сенки. Браво на малкият мъж!

# 174
Хората сме различни.
Едни сме сантиментални, други не!
Пазя и помня разни дреболии от синът ми и милото, от мама, татко и свекърва ми(която не е сред нас) ....за мен е безценно, в очите на друг ...глупост може би

# 175
Защо да се правя на интересна? Пиша, каквото мисля. Ако на някой не му харесва просто да отмине. Дъщеря ми се занимаваше сериозно с рисуване, в семейството рисуването ни е хоби. Няколко от картините й са окачени на стените в различните ни жилища ( наред с моите). Детските й рисунки не ги пазя, нито сантиментални подаръчета. Ние доста сме се местили през годините и за мен това е излишно. Стари евтини сенки да пазя, абсурд.

# 176
Друг обаче си ги пази тези евтини сенки и за него са си безценни. Нужно ли е да му се подиграваме и да се изтъкваме колко сме над нещата/сантиментите? И това всъщност прави ли ни по-по-най.....

# 177
Аз си пазя едно малко парфюмче от мъжа ми, в момент, в който само това можеше да си позволи. Беше купил и по едно зюмбюлче за мен и за майка ми.
 Моята майка беше подобна на Фрау Дана, все не си харесваше подаръците от мен и от баща ми, все не можехме да се класираме да бъдем оценени. Ами и досега ми става криво понякога, като се сетя.

# 178
  • София
Аз получих три лалета, сега съседка ли съм, любим човек ли, съпруга ли?!
Аз обичам лалета, любими цветя са ми, но все пак. :/ Сега не знам какъв ми е статутът.

Аййй! Аз и лалета не получих, а за майка ми купихме букетче рози от Билла!
Даже и съседка не съм сигурно 😫 край!

Гледам в темата - обрат! Годежен пръстен се е търсил. То с тия изисквания не знам кой ще се престраши да си върже туй въже на шията.

За протокола - имам си годежен, та и сватбен пръстен. Ей така от нищото, щото решихме, че ще е готино да се оженим. Детето го създадохме на 11-тата година, а няма да забравя как масово се дивяха, че се женя на 22 и дори не съм бременна... ма да съм знаела, че трябва задължително да му кажа “давай пръстена или отивай при съседката” сигурно по друг начин щяха да станат нещата.

# 179
Като Ал Бънди. Бащата на Пеги държеше пушка, опряна в гърба му да каже "да"... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт