Важен ли е за вас подаръка?

• 9 789
  • 195
  •   1
Отговори
# 30
Моля те, сподели! Тук не сме тънкообидни.Blush

# 31
Ние с мъжа ми не си правим подаръци. Със спестените пари пътуваме. И на дъщеря ми не правя подаръци, давам й пари и те ходят обикновено на СПА уикенд.

# 32
Аз пък въобще не се радвам на саксия с цвете. Не умея да се грижа за живи цветя и ми умират за нула време по грозен начин. Освен това не искам някой да ми натрапва да се грижа за нещо, което даже и не харесвам.

# 33
Същата работа, не обичам живи цветя, а са ми натрапили някакви сукуленти да гледам, че и орхидея - ужас... Купила съм си няколко саксийки от алиекспреса с изкуствени цветя и треви, които изглеждат много свежо и не се нуждаят от никаква грижа. Харесвам си букетите - гледам ги седмица и после ги изхвърлям - никакви грижи и глупости, а ми е красиво.

# 34
Моля те, сподели! Тук не сме тънкообидни.Blush

Добре, после да не се припознаете и да ревете Grinning Шегувам се, де Wink

Ами покрай мои познати мъже и разни свалячи, съм останала с впечатлението, че мъжете имат големия и красив букет цветя като ключа към междукрачието на жените. Демек, ще се изръся с малко повече пари за голям букет, ама ще ми пусне бързо. И то явно не е лъжа, защото ето такива жени като авторката веднага ще се впечатлят от 30 рози с панделка.

Изключвам романтици и сериозни гаджета/ съпрузи, които искат да зарадват половинките си.

Също така за не малко жени цветята служат малко да си избиват комплекси, да си мерят букетите. Колкото по-голям букет, повече ме обича. Абе, не ме кефят тези разсъждения.

На мен колкото цветя в саксия са ми подарили, все съм ги уморила. И после ми е жал. Един шоколад за мен ще свърши по-добра работа от цветя.

# 35
На един осми март се събуждам ,обръщам се и на възглавницата доста голям букет.Мъжът ми станал в 6,отишъл да  го купи и като се събудя да се изненадам.Ми зарадвах се повече на това,че е станал в ранни зори да ме зарадва.Същия ефект щеше да има и кокиче от нашия двор.След няколко дни му казах,че ми се свидят пари,които отиват в коша.А и наистина не се прехласвам по цветя,нямам нито едно вкъщи.

# 36
Донесе ли ми цвете в саксия, директно му нахлупвам саксията за каска. Изключение ще направя само за орхидея. Обожавам ги. Шегата настрана, радвам се на всичко, което досега ми е подарено. Последното нещо, което получих беше голяма кутия Рафаело и толкова се зарадвах...

# 37
  • Швейцария
И аз не обичам позьорството. Парите изобщо не са ми важни, нито пък да стои и часове наред да се чуди какво да ми купува. ММ е инструктиран, че фантазията му трябва да се ограничи до един сладолед и букетче от Лидл. За всичко останало ме пита какво искам и е много доволен от този вариант.

# 38
Държа на подаръците, да. Цветята, бижутата, марковите парфюми - показват уважение към мен.

Не желая някой да ме оцени на 5лв. букет за 8ми март. По левче да беше спестявал всеки месец, за година щеше да е събрал поне 12лв. за мен. Пък вие си говорете, че жестта бил важен...

# 39
Не желая някой да ме оцени на 5лв. букет за 8ми март. По левче да беше спестявал всеки месец, за година щеше да е събрал поне 12лв. за мен. Пък вие си говорете, че жестта бил важен...
Ти само на 8-ми март ли получаваш подаръци?

# 40
Ти само на 8-ми март ли получаваш подаръци?

Постоянно получавам. Но аз не съм критерий. Говоря общо.

# 41
Не са ми важни изобщо подаръците. Даже съм забранила за 8ми март и 14 февруари да ми подарява. Според колежките на ММ, той е “голям идиот” защото не ми подарява нищо. Винаги се смеем след “поводи” на такива коментари. За рождени дни също рядко си подаряваме нещо. Мразя прахосъбирачки и букети. Двамата не обичаме и да избираме подаръци. За сметка на това си показваме любовта всекидневно и сме щастливи и без подаръци.

# 42
  • Пловдив
Преди 20 години, когато заживяхме заедно, измисляше по нещо, не винаги успява, да улучи, ама ... После минахме на „избери си и кажи какво“ и сега вече сме на „ пък ти ми подари ... струва ...“. Та отдавна аз си купувам подаръците, поне са точно каквото искам. Дребни радости, като шоколад или бонбони са отделно.
Цветя в саксия и при мен трудно виреят, та не са ми нужни.

# 43
  • Най-красивата страна
За мен е важен жеста.
Да ми подари букет,подаръкът може да не е предмет.Обичам изненади и съпруга ми също.Обикновено организира почивка или екскурзия за рождения ми ден или за годишнината ни...

# 44
В началото на връзка ще се зарадвам на някой по-впечатляващ подарък - огромен букет, мечок... после можем да престанем да се занимаваме с глупости, защото много мечоци ще задръстят къщата, а огромни суми за цветя е излишно. Grinning
Мога спокойно да си купя сама тези бижута и парфюми, които искам. Стойността на подаръка не ми е от значение.

Общи условия

Активация на акаунт