Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 72

• 50 572
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
Би ли споделила откъде го купуваш в Бг ?
Не съм го купувала никога от Бг, но се предлага в следните сайтове:
https://kocos.bg/bg/Missha-Time-Revolution-Night-Repair-Probio-A … poule-50-ml.p2658
https://makeup.bg/product/451698/

# 301
Не казвате нищо за тези ролери за лице, нанасяте ли бяла козметика с тях?

# 302
Не стават за нанасяне, а за последващ масаж.Не го ползвам редовно.

# 303
Аз ползвам с розов кварц отскоро, успоредно с нанасянето на крема, за това и го смятам почти като нанасящ агент. Притеснява ме малко всичкото това масажиране дали ще доведе до някакво възпаление, въпреки, че кожата ми не е сред чувствителните.

# 304
Не, даже е добре за нея .Напоследък ползвата от масажите все повече се открива.

# 305
Всъщност масажните движения, с които се нанасят продуктите са почти толкова важни колкото и самия продукт.

# 306
внимавайте с масажите, аз попрекалих, разтеглих кожата и чак на следващия ден се възстанови

# 307
  • Deutschland
Бихте ли ми препоръчали заздравител за цепещи се нокти на Катрис/Есенс? Благодаря.

# 308
Фрау, препоръчвам на Victoria Beauty калциевият балсам. Аз съм много доволна. Също е Еveline Cosmetics SOS.

Бихте ли ми препоръчали заздравител за цепещи се нокти на Катрис/Есенс? Благодаря.

# 309
  • София
внимавайте с масажите, аз попрекалих, разтеглих кожата и чак на следващия ден се възстанови
Anguished как изглежда  разтеглена от масаж кожа на лицето?!

# 310
под очите е най-видна - торбичката става по-голяма и увиснала
специално за ролера говоря

# 311
  • София
Това не звучи добре Sad вероятно някакво лимфно задържане.

# 312
  • Deutschland
Фрау, препоръчвам на Victoria Beauty калциевият балсам. Аз съм много доволна. Също е Еveline Cosmetics SOS.

Няма в Германия продукти на Виктория бюти 😏. Купих два заздравителя на Есенс, ще видим. Има и новото мляко за коса

# 313
Преди седмица си взех XXL thickener на Есенс, сякаш съм доволна, но за пръв път ползвам заздравител, та нямам база за сравнение Grinning

# 314
  • Deutschland
Аз взех тези

Общи условия

Активация на акаунт