Октомврийчетата в нас растат - мами с термин ОКТОМВРИ 2021 (тема 2)

• 30 069
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Момичета вие БХС ще правите ли? Какво мислите за това изследване?

# 646
Здравейте, последно бях на преглед на 08.03 в 7гс, 8,5мм жшв ембрион видяхме и пулс
Странно ми е че аз единствено в нячалото имах леки симптоми сънливост,запек,често уриниране и болезнени гърди, но днес нямам нито един симптом освен че гърдите ми са леко болезнени..
Дали това е нормално и има ли място за притеснение

# 647
Аз ще правя в 12 г.с тогава беше най-ранния час при Стратиева. ☺ Четох, че се прави от 11 до 13 г.с.

# 648
Sunshine202, няма нищо задължително по време на бременност. При едни жени има едни симптоми, при други - съвсем различни, а при трети нищо няма. Така че липсата на симптоми не е достатъчна, за да се притесняваш, както и наличието им не може да носи стопроцентова гаранция, че всичко е наред.

# 649
Sunshine, бях чела някъде, че с времето организма "свиква" с хормоналните промени и симптомите на дискомфорт намаляват.

# 650
  • София
flower.fairy97 Може би не отговаряра на ГС, заради по- късна овулация. И според мен е много рано все още- присъединявам се към мнението, че след две седмици ще се види добре ембриона и всичко ще е неред. На мен с първата ми бременност ми бяха казали първоначално, че май сакчето е празно- няма ембрион. Цяла седмица не си намирах място от притеснение. Но детето ми вече е на 9. Така, че стискам палци всичко да е ОК при теб.
Първият ден от последния ми цикъл беше на 24.01, като е с продължителност около 32/3 дни. Сметнах си с онлайн калкулатор овулацията, която трябва да е била около 11.02.
Това означава ли, че съм забременяла по-късно отколкото мисля?
Извинявам се, ако задавам прекалено тъпи въпроси, но нямам опит с това и доста от нещата все още са ми неясни.

# 651
Здравейте, 😊 записвам се, Т: 07.10.2021 🌞

# 652
flower.fairy97 Може би не отговаряра на ГС, заради по- късна овулация. И според мен е много рано все още- присъединявам се към мнението, че след две седмици ще се види добре ембриона и всичко ще е неред. На мен с първата ми бременност ми бяха казали първоначално, че май сакчето е празно- няма ембрион. Цяла седмица не си намирах място от притеснение. Но детето ми вече е на 9. Така, че стискам палци всичко да е ОК при теб.
Първият ден от последния ми цикъл беше на 24.01, като е с продължителност около 32/3 дни. Сметнах си с онлайн калкулатор овулацията, която трябва да е била около 11.02.
Това означава ли, че съм забременяла по-късно отколкото мисля?
Извинявам се, ако задавам прекалено тъпи въпроси, но нямам опит с това и доста от нещата все още са ми неясни.

Няма място за притеснения, в по напреднар период изоставането се наваксва или просто термина ще е по-късен.
Аз съко съм с последен цикъл 05.01 и съм в 7гс а по изчисления трябва да съм 9гс.
Но аз съм с много късна овулация и доста нередовен цикъл, което е нормално, тъй като овулацията ми се случва след 20-22ден, а оплаждането може да настъпи до 5 ден
Важното е да се развива и да расте

# 653
За направленията аз първо си искам направление за обикновен преглед. То дето се вика не се знае какво ще стане. То важи и за вторичен преглед. Като станат нещата сигурни, в третия месец отивам и си искам за проследяване. То и без друго се плащат повечето прегледи. Направлението за проследяване почти нищо не покрива. Като личната ви е роднина, може много късно даже да разбере новината Grinning

# 654
flower.fairy97 Овулацията е ориентировъчно 14 дни преди цикъл.  Но не при всички. Може да е била седмица по- късно при теб... съвсем възможно е.. не се тревожи. Но аз също съм на мнение, че трябва лекарят да отговаря компетентно на въпросите ти и да имаш спокойствието да питаш за всичко. Не е добре да ти създава тревоги с неясни коментари Frowning1

# 655
Здравейте и аз днес бях на преглед доктора каза че всичко е наред чухме и сърчице по календар съм 7г.с+5д но ембриома отговаря за 7г.с малко се притесних но доктора каза че явно съм била с по-късно овулация . Вече пуснахме и кръв и т.н и на 30.03 пак ме вика .

# 656
Здравейте 😁
Че не ми добре, не ми е, гаденето и повръщането продължават да ме държат за ръце.. обаче скуката..какво ли не прави .. някъде из темата една мама беше споменала за тест със златен  пръстен( момче или момиче) 3 пъти го правя 3пъти кръгчета ми прави ..та значи на видеозона покаже ли се "пишок" вадя пръстена и започвам да споря с док. 😄😄😄

# 657
Аз ще правя в 12 г.с тогава беше най-ранния час при Стратиева. ☺ Четох, че се прави от 11 до 13 г.с.
Да и аз мисля в 12 г.с да го направя.

# 658
мама Софи Филчева, до сълзи ме разсмя! Sweat Smile Просто се сетих как и аз като го прочетох хванах пръстена, ама аз пък на момче се надявам, той върти първи път, върти втори път и на третия го засилих сама напред-назад Joy

# 659
Момичета, пиша ви с голямо притеснение.
Бях на зъболекар, според който имам оток, вследствие на растеж на мъдрец (но не на където трябва). Човекът каза, че на този етап единствено АБ мога да пия. Изписа ми Оспамокс 2х1 за 7 дни. Толкова съм притеснена. Чета в интернет, че дори в листовката пише, че няма противопоказания за бременност и че много бременни го пият.
Утре влизам в 8 г.с. Та нали дори органите на бебо не са се сформирали напълно още, как да не съм притеснена, че мога да навреда по някакъв начин. Да не говорим, че човека ми каза, че се надявал да ми мине от това, защото ако не мине, директно щял са ме прати в болница. Само не ми е ясно в болницата какво по-различно и безвредно ще се случи, но както и да е....
Та... на настоящите мами случвало ли се е да пие този или нямакъв друг АБ по време на бременност и то още дори не съм влязла в третия месец.

Общи условия

Активация на акаунт