Всичко за всички марки гел лакове - 35

• 37 147
  • 777
  •   1
Отговори
# 510
Те се водят безацетонови, но вместо ацетон съдържат ацетат, който май е брат на ацетона Grinning

# 511
  • на брега на морето
Над, съвършени са! Heart Eyes Heart
А относно това, което не ти харесва от долната страна- аз моите естествените ги отрязах повече, за да е къс естественият свободен край. Така погледнато отдолу почти не се забелязва.

А за свикването с дължината- мисля като Комката. След един - два дена свикваш и си правиш всичко нормално. Grinning И като имате предвид, че правя малко пролетно разчистване сега, не съм се спряла особено.Joy Но за работата ми не са подходящи/адекватни.
Още 1 плюс на ултра дългите нокти. Имах едни стари, престари, стикери за цял нокът с Айфеловата кула. Които по обясними причини нямаше как да ползвам на къси нокти. Сега си ги сложих на безименните и съм доволна. Satisfied

# 512
Чудех се такъв вид стикери не е ли по-правилно да са ориентирани към околните, всеки път като видя така ми изглеждат на обратно...

# 513
  • на брега на морето
М Оливия, зависи от гледната точка. Grinning Аз се лакирам за себе си. Така че си намествам декорациите да са ми удобни на мен да им се любувам. Innocent Blush

# 514
Над, много е красиво, но и аз като теб не мога да живея с такава дължина.
Аз имам безацетонов лакочистител на Фокс, но е слаба работа...

# 515
  • София
Без ацетонов лакочистител и вкъщи използваме, но за сваляне на гел лак си трябва тежка артилерия, как ще разтвори гел.

# 516
Над страхотни са. Моите не бяха така прекрасно лакирани и залепени. Разбирам те се дължината. Grinning

# 517
М Оливия, зависи от гледната точка. Grinning Аз се лакирам за себе си. Така че си намествам декорациите да са ми удобни на мен да им се любувам. Innocent Blush

А кой е цветът, доста ми хареса?

# 518
Много благодаря за споделеното мнение и опит по отношение за течността за сваляне. Просто се чудех да не би да ползвам много силен .

А как е по добре: по тънък слой база или по дебело да се маже?

# 519
F.O.X. имат течност за сваляне на гел лак без ацетон, но не знам дали не работи само с техните лакове.

https://makeup.bg/product/520979/

# 520
  • София
Над страхотни са. Моите не бяха така прекрасно лакирани и залепени. Разбирам те се дължината. Grinning
Благодаря!
Наистина добре се получи.

Забравих да пиша за цвета icone Love Affair.

# 521
  • на брега на морето
М Оливия, цветът е на Azure, стар и номерчето се е изтрило, в черните шишенца. Помня, че беше от някаква " звездна" серия. Не зная дали я има още. Но Azure има в ибей и Амазон. Повече от белите шишенца, които ми идват малко големи на мен. В алиекспрес не съм гледала скоро, преди нямаше май азур.

# 522
  • София
Благодаря на всички Hug

Мелина, ти май си ги и лакирала и от вътре? Много добре се е получило!

# 523
  • на брега на морето
Благодаря! Над, не съм ги лакирала отвътре. Може би защото прозират...Blush

# 524
Над, ноктите ти са убиец. Преди малко поръчах 4 лака на Icone и ако знаех, че червеното ти е на марката, щях да метна и него в кошницата. Взех и топа на Icone, не пишеше дали има лепкав слой, надявам се да няма.
Между другото, в мейкъп са пуснали още една интересна полска марка - Reney. Загледах полигела им, но не взех. Имат и каучукови бази, лакове и тн.
https://makeup.bg/product/559418/

Общи условия

Активация на акаунт