Всичко за всички марки гел лакове - 35

• 37 146
  • 777
  •   1
Отговори
# 525
Над страхотни са!!
Минавам с отзив от камуфлажните бази на Alexandra’s - ами не са моето нещо и може би ще ги продам...
Буквално са с консистенцията на обикновен лак за нокти и изобщо не успях да постигна изравняване с тях (но пък не се разливат в страничните гънки). Нямах време да тествам повече и направих само 3 пръста с тази база и всичко останало със Сикретли.
Скрит текст:

Bride collection 07 и 12
Clarissa Ottavia

# 526
Имам проблем с преливането на два цвята. Не става и не става и това е. Пробвах всичко изгледах 200 клипчета и не и не. Дайте някакъв съвет или идея. Искам това https://i.pinimg.com/originals/94/43/37/9443372b845e24763401616fe6ba3779.jpg само,че обърнато.

# 527
И аз да се оплача от порцелановата колекция на Коди. Стича се настрани и понеже е порцеланова, няма плътност в цвета, но няма и чар в това. Резултатът е незадоволителен.

# 528
  • На плажа
Имам проблем с преливането на два цвята. Не става и не става и това е. Пробвах всичко изгледах 200 клипчета и не и не. Дайте някакъв съвет или идея. Искам това https://i.pinimg.com/originals/94/43/37/9443372b845e24763401616fe6ba3779.jpg само,че обърнато.
Практика ти трябва,изобщо не е лесно,освен ако нямаш аерограф.Много е относително и зависи и от лаковете.Трябва да са гъсти и покривни,аз го правя и с гъба и с четка.Но си е изнервящо.

# 529
Включвам се с един Grattol emerald

# 530
Практика ти трябва,изобщо не е лесно,освен ако нямаш аерограф.Много е относително и зависи и от лаковете.Трябва да са гъсти и покривни,аз го правя и с гъба и с четка.Но си е изнервящо.

Пробвах с четката на единия лак,не става. Пробвах с дълга и плоска четка, както показват във видеата не става. Обаче,като си представя,че ги искам на всеки пръст и съм на път да се откажа изобщо

# 531
Цитат на: danielad
Никой ли не ползва Гелиш?
Английски сайт ще ти свършили работа, скоро ще поръчвам Gelish и Kiara Sky?
От въпросния сайт съм си поръчвала Cuccio системата и лакове, доволна съм 😊

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 10:06 от MEDUSA VERSACE

# 532
Бях обещала, че ще снимам полските Icone, но 5-6 дни се бавят поръчките като поръчвам от make up и нямах търпение та се направих с друг лак, който имах в къщи. Но въпреки това без да съм ги тествала на моите нокти, упорито продължавам да поръчвам нови цветове от тях SmileyStuck Out Tongue Closed Eyes
Наде, при теб червеното е страхотно Hands Ok Hand

# 533
Включвам се с един Grattol emerald

Страхотен е! Ще се радвам да покажеш и някой друг цвят на тази марка, ако имаш Simple Smile

# 534
Блонди, пробвай с четка за омбре. Моята е на Боан от Али, мога да ти пусна линк, ако искаш. Иначе и тук се продават такива четки в китайските магазини за по 4-5 лв.

# 535
  • София
Привет,

Бих искала да ви попитам - взех си каучукова база на Коди с цвят - ivory ice. Мога ли върху база да слагам директно топ?
не намерих инфо на 1-а страница или ако има - не съм го разбрала. Извинявам се, ако е коментирано многократно.
Показвате големи красоти тук! Simple Smile

# 536
Може, да. Може да нанесеш два слоя цветна база или пък да направиш изравняване с нея и да нанесеш топ отгоре. Често ходя само така и нямам проблем с издържливостта.

# 537
  • Mostly in my mind
Моят тази седмица ще е този:

# 538
  • София
Полина имаше интересен и полезен клип за омбре.
Тия гел удължители има ли ги в бг сайт?

# 539
Добър ден ! За пръв път се обръщам към вас, трябва ми мнение за този комплект. Не съм се правила досега сама в къщи, но имам желанието да го правя! Ще ви бъда много благодарна, ако ми помогнете с избора!😘😘
https://www.quadraccess.com/product/комплект-за-маникюр-с-36w-uv-led-лампа-penguin/

Общи условия

Активация на акаунт