Всичко за всички марки гел лакове - 35

• 37 102
  • 777
  •   1
Отговори
# 660
  • София, Дружба 2
И аз съм много доволна от Микросел. От години го използвам.

# 661
Венислава, специално за теб:
Скрит текст:

Цветовете са на Silcare Color it premium, много ми харесват, покривни, плътни и лесни за нанасяне, само 3.50 бутилката.
Сърбежът на пръстите ми мина, сега ме засърбя дланта. Май ще е на пари. Joy

# 662
  • София
Silcare Color it premium ще се пробва, аз взех два Silcare Color it и това са най-смотаните гел лакове които съм пробвала, не покривни, теглещи се като лепило Sad

# 663
Зарибих се нещо с 1 клипчета за воден маникюр. Гледах как си правят фигурки във водата и после ги оставят да изсъхнат. После ги режат и слагат върху цял нокът. Чудех се, ако го сложа и запечатам с рейнфорс и топ дали ще държи, понеже са обикновени лакове. Някой правил ли е експерименти? 😁  Мерак ми е заради декорациите. Интересни стават.
Ако правилно те разбирам - става,да.
Тук съм така
Скрит текст:

# 664
Венислава, специално за теб:
Скрит текст:

Цветовете са на Silcare Color it premium, много ми харесват, покривни, плътни и лесни за нанасяне, само 3.50 бутилката.
Сърбежът на пръстите ми мина, сега ме засърбя дланта. Май ще е на пари. Joy
Дано е на пари Hug
Влюбена съм в тази форма, на себе си все не успявам да я направя като хората!
Над и аз взех един Silcare color it , на мострата ми харесва, ще видя как ще е на нокти Thinking

# 665
На пари беше, ама на даване Joy
Днес взех от Еконт 2 акригела на Коди, Май нейлс имат промоция 40% намаление на акригелове. Прибирам се вкъщи и виждам, че и на двата скорът им изтича след 4 месеца. Хич не съм хепи Frowning1 Добре поне, че всех от разфасовки по 15 гр., може и да успея да ги изразходя.

П.С. от Силкеър премиум съм ползвала само двата цвята от снимката, имам и 3 котешко око (което не съм сигурна дали е добро или не, но не прави уникални краски като онези в инстаграм.

# 666
От Микросел-а, използван предимно за каре, на мен ми пожълтяха ноктите.

# 667
Момичета, търся си гел боички за рисуване, с гел лак не става , също пробвах и с боичките за печати , и от тях не съм доволна! Вие от кои сте доволни?

# 668
Мога да ти кажа от кои Не съм доволна - Веналиса (много слаба пигментация), Кани (една идея по-добре, но пак зле), Клареса (по-добри от двете китайски, но пак пигментацията им куца). И аз съм в издирване на наистина хубаво пигментирана черна боичка.

П.С. GelX при мен издържаха само 3 дни, пълен провал. В голяма част вината си е моя, защото ме домързя да почистя кутикулите, само ги избутах (бях ги почиствала 5 дни преди това, но моите растат много бързо). Вчера видях, че три от ноктите са започнали да се отлепят при кукикулите. Днес, като свалях, забелязах и множество отлепяния в средата на нокътя и около краищата, което е доста странно. Никога не съм имала този проблем с полигела. Вярно, че не натисках при печене, но не беше и нужно, бяха застанали добре и плътно. Ако някой има идея с какво сбърках (освен непочистването на кутикулата, за което си знам), до споделя.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 13:23 от esmeralda23

# 669
Имам черна и бяла боички на Веналиса ,не мога да сравня с други ,но ми се струват гъсти,като топна четката замалко е като спайдъргел ,е не се точат много,но ще трябва да им свикна.За очертания ще е по- добре от гел лак като не се разтичат.Но нямат лепкав слой и не можах да си направя отливки с фолио.Не се изпичат добре или поне черната и трябва повече 30 сек. е малко.За 2.50 толкова.

# 670
Момичета, къде изчезнахте?
След злополучния опит с Gel X вчера го махнах и направих изграждане с акригел на Коди sparkle mood 04. За жалост на снимките не може да се хване блясъка на деликатния брокат. Получи се много семпло, но ми харесва, точно така си представям сватбен маникюр.

# 671
Доволни ли сте от Lilicut? И въобще да ми препоръчате друг вариант за малък грамаж, наситен цвят и същата бюджетна категория китайски лак?

# 672
Аз съм доволна от Розалинд. Цената им е добра, лесно се нанасят и цветовете им са сравнително плътни като за цената си. Дори ги харесвам повече от Веналиса.

# 673
Също така Silcare от makeup.bg струват ли си, и кои точно? Защото гледам са 3 вида

# 674
Доволни ли сте от Lilicut? И въобще да ми препоръчате друг вариант за малък грамаж, наситен цвят и същата бюджетна категория китайски лак?
Аз съм доволна от тях, имам едно сиво-лилаво с брокат, много красив цвят.

Общи условия

Активация на акаунт