Тренировки в домашни условия - 109

• 32 602
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Някъде там
Скрит текст:
Аз отчитам 45 мин тренировка за цяло тяло с пудовка: https://youtu.be/UxfX7Z4am1Q . Правя я за втори път и съм щастлива, че този път успях да направя турското изправяне.
След тази тренировка, пусната вчера, която много ми хареса, и аз се замислих дали да не си купя най-накрая пудовка. Simple Smile))
Какво се препоръчва за първа, 8 кг ли?

Аз все още тренирам с 6кг. Имам и 8кг, но засега ми е много тежка.

Dez, страхотна си. Мотивираш всички тук!

Аз да се оплача, покрай чистенето на мазнини, бюстът ми също започна да се смалява. Ако кача 5кг ще се напълни. Но все пак предпочитам стегната фигура с малко мазнини пред по-сносен бюст. Rolling Eyes
И моя бюст го няма.
Чашка А, нося спортно бюстие за тийнейджъри Joy.
Ама каквото такова Sad

# 571
След цяла седмица първо пред МЦ, после В МЦ и липса на тренировки. Снощи се разписах с гръб, бицепс и трицепс Simple Smile
Довечера крака, дано успея да я реализирам, цялата ситуация около ковид ми влияе на психиката Sad
Относно сутиените, при мен няма какво толкова да се придържа Laughing
Ана Мария, смаляването на бюста е неизбежно, а когато и без това е малък, разликата е още по-голяма.
Аз преди бях чашка Б, сега да не казвам....

# 572
Искрица, аз също съм с много малък бюст, почти никакъв даже, но се родих откакто съм с едно спортно бюстие от Декатлон. Купих си го намалено на 11 лв май беше, сега не мога да си представя да тренирам без него.
Дез, изглеждаш чудесно. Браво!
Малко ме е срам след Дези, но ще пусна и аз снимки. Най-вече за себе си, защото имам голям напредък в оформянето, нищо че още съм доста мазна, особено корема, паласките и горната част на бедрата. 158 см/51 кг, целта ми е да стигна 48-49.
Скрит текст:

# 573
Кайлис, много добре изглеждаш. Браво!

За бюста, явно не съм сама. Grinning Много болна тема ми е. След ражданията и кърменията се смали, а сега покрай тренировките и диетите съвсем ще се затрие. Но пък имам вече лек релеф в горната част на тялото, така че съм доволна. Blush

# 574
Чудесна фигура си оформила Кайлис, браво!

Започвам 12 чисти седмици от днес. Олях се по семейните празници и се храня като малко дете с глупости- попкорн, ядки, шоколад и дивотии.
Да видим дали изобщо съм способна на нещо такова в последно време. Някога бях.
Пиша го Ден 1.

Направих си 2ра тренировка за долна част за седмицата, нарочно по-кратка, но вкарах пак 200та клека.

1. Гоблет клек 18кг 5х20
2. Тяга с прави крака 30 кг 4х15
3. Суинг с спудовка 18кг 5х20
4А. Отпад с гира 10кг 4х15
4Б. Повдигане за прасец 2х10кг 4х15
6. Заден клек 25кг 1х20, 20кг 3х20, 22.5кг 1х20

Отне ми под 49мин.
След обяд ще тичам. Изядох си всички въглехидрати, дупе да ми е яко.

# 575
  • Някъде там
Дез, Кайлис, чудесни сте момичета Heart Eyes

# 576
Кайлис, много хубава фигура и изглеждаш висока! Имаш дълги и добре оформени крака. Hug

Днес 13,5 km (4 776 m + 8 727 m) гребане с тези две тренировки с 5 минути пауза между тях:
Rowing Cardio: 21 Minute Power-Build Workout
Rowing Machine: HIGH Calorie-Burning 40-Minute Row
Харесаха ми в тази последователност. Втората тренировка изисква много фокус.
А имам мускулна треска на корема от вчерашните дивотии с Камерън. Simple Smile)))

# 577
  • Somewhere far away
За днес съм приготвила това:
https://www.youtube.com/watch?v=irv7XgPkrvs&t=25s&ab_cha … =HeatherRobertson

Нямам гири по 7кг, но ще търся по -натам, скъпички ми идват. Според упражнението  ще съм с 5 или 2,5 кг. Повечето неща мисля че мога да ги правя с петиците.
Между другото, за 2бр по 7 кг 80 лв нормална цена ли е ?

# 578
Кайлис и Дези, страхотни дами...Дези чудесна мускулатура, много дисциплина и характер издава Hug ...Кайлис на снимката изглеждаш висока, а то се оказа, че на височина сме почти еднакви, твоите крака обаче изглеждат доста по - дълги и стройни, аз до теб ще съм набитичка  Blush ...
Спортните бюстиета, които бяха пуснали в лидъл последно са много хубави, много добре държат...при мен раждания и кърмене доведоха до приятно увеличение, което съм на път да загубя, защото нали и аз искам да се видя с релеф Simple Smile
Брей, май ще излезе, че и на 1600 калории пак съм в дефицит...
Вчера правих  STS Shock Cardio… .Cardio Core Circuit
Днес е ден за горна част LITE  - Strong Body Stacked Sets: Upper
Хубав ден на всички Hug

# 579
Deathcrush, аз също нямам 7кг. гири, но слагам тежести за ръце (имам по 2кг) + 5кг гири и така ги докарвам 7кг.

Дез, Кайлис, чудни!! Heart

За вчера с дребната -  SCUPLT & TONE w/ THE ULTIMATE 60 MIN NO REPEAT FULL BODY WORKOUT w/DUMBBELLS
Малката на 7г. прави 45 мин. тренировка с 2 килограмовите тежести за ръце Kissing Heart Stuck Out Tongue Winking Eye

# 580
Здравейте, спортни дами.
Дез си знам, че е прекрасна Flowers Hibiscus
Кайлис, подкрепям напълно мнението на Barbabeau Flowers Hibiscus

Аз отчитам този кратък пилатес, който обаче ми хареса и ще повторя. Въобще, много ми допада Ейми и живот и здраве след раждането, ще пробвам и някоя от другите й тренировки.
20 Minute Prenatal Pilates Workout - BodyFit by Amy
https://www.youtube.com/watch?v=1SKCq-hfB00&list=PLMHMyl3oey … 9s5ul&index=8

# 581
  • Бургас/Пз
Кайлис, страхотна си.
Момичета, пускайте снимки, действа много мотивиращо.

Deathcrush, според мен е скъпо 80лв за две гири по 7кг. За тези пари можеш да вземеш подобен комплект и ще имаш много повече възможности до 20кг https://www.decathlon.bg/komplekt-dmbeli-20-kg-id_8491831.html

Аз днес бях за първи ден на антицелулитен масаж. Доста ме понаболяваше на моменти. Масажиската каза, че тия мускули трудно се масажират, особено когато ги стягах неволно. Беше учудена, че при толкова много тренировки и прилично хранене съм натрупала доста в бричовете и то предимно там. Sad

# 582
Здравейте! Момичета изглеждате чудесно!

Тези дни бях неразположена и не тренирах, но от днес мисля да започна пак.

Относно бюста - моят е много голям, чашка DD, след двете деца си остана голям и е страшно неудобно. С малките бюстове сте щастливки!

Преди няколко години личната ми лекарка ме пита дали искам намаляне, тогава отказах, сега се замислям, че беше чудесно предложение 🤔.

И да попитам момичетата, които са на режим - колко калории приемате дневно?

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 17:31 от Calli

# 583
Много ви благодаря за милите думи, момичета. Да не забравяме, че съм с компресиращ клин и той също спомага за оформянето.
На антицелулитен масаж много искам да отида и аз, бях решила да в през април, но задаващото се оставане на децата от 1 до 4 клас у дома ще усложни доста плановете.
Добавям 30 минути йога с Ейдриън, започнах една от 30 дневните ѝ програми.

# 584
Дез, Кайлис, чудни сте!

Барб, така става като се заплесваш по разни млади гребци, боли Wink  А онези сладури за синхронната тренировка много бледи, никаква екзотика. Макар, че като съм без лещи мога да се залъгвам, че приличат много на Александър Скарсгард Wink

Аз пък ужасно, УЖАСНО много си харесвам малките цици! Варират от почти Б до почти С и ме подмладяват сериозно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт