Тренировки в домашни условия - 109

• 32 434
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Оооо дааааа никога не съм съжалявала за малките цици ❤️ и те никога не ме предадоха след две деца и сумарно 3 години кърмене са си топ ,не са мръднали ,адски ми е удобно и определено подмладяват!

# 586
Добра тренировка ми се получи днес:
- 10 мин BOOTY PUMP  с Пам https://www.youtube.com/watch?v=lRFxt8BHxT0
- 10 MIN INNER THIGH с тежести https://www.youtube.com/watch?v=cbzv-B0e7-U&t=1s
- 10 min LOWER ABS Madfit https://www.youtube.com/watch?v=rptV4dEJUx4&list=WL&index=15&t=66s
- 10 MIN ABS + YOGA  https://www.youtube.com/watch?v=6En0LPb4Hfw&list=PLEkRYDcpWo … iltC6&index=3
- 10 MIN LOWER AB https://www.youtube.com/watch?v=54x6yjnzLms&list=PLEkRYDcpWo … ltC6&index=17
Много се чудя дали да не започна програмата на Клоуи, споделена по-нагоре. До сега не съм тренирала по програма, а тренирам малко рандъм.

# 587
  • Бургас/Пз
Днес 15 ден със Сидни, хич не ми вървеше тренировката, едва я направих. Завърших с лицевите и коремните и нямах търпение да приключа. Не знам защо така стана, но явно има и такива дни.

# 588
  • Някъде там
Утре ще ми пристигне пудовката.
Днес установих ,че от както съм с ковид за 9 дни съм отслабнала 3 кг.
Надявам се да не си ги върна със завръщането на апетита Simple Smile А да продължа на долу до достигане на 50 а защо не и 49 Simple Smile
Чудя се с какви тренировки да започна след като се възстановя напълно.
И сега се чувствам добре и готова да тренирам,но ще изчакам още малко.Чудя се с какво  да започна, дали с  изготвения ми режим от Рори или да заложа на нещо по леко за месец и след това да си започна режима.

# 589
Calli, приемам между 1200 и 1500 калории дневно. Някои дни ми се яде повече, а други - по-малко.

Ани, през колко време трябва да правиш масажа и колко процедури общо?

Agent provocateur, чашка Б към С по моите критерии си е голям бюст. Grinning Аз мечтая за такъв.

Аз днес направих една тренировка за корем и нещо като HIIT с кростренажора. Grinning Досега все правех монотонно кардио по-скоро за разтоварване, но днес реших, че е време да се задействам.

# 590
  • Някъде там
Споделям нещо интересно за калориите и как да изчислиш колко трябва да приемаш това го има в хранителния ми режим който поръчах.
Скрит текст:
КАКВО Е БАЗОВ МЕТАБОЛИЗЪМ? КАКВО Е
КАЛОРИЕН ДЕФИЦИТ? КАК ДА ИЗЧИСЛИШ
КОЛКО КАЛОРИИ ДА ПРИЕМАШ ДНЕВНО?
2.
Калорийният дефицит е най-важния метод, който да ти
помогне да влезеш във форма.
Калориите са енергийният източник на нашето тяло,
които получаваме консумирайки храни и
напитки ежедневно. Приемайки по-малко калории,
отколкото сме изгорили обаче, влизаме във фазата на
т.нар. калориен дефицит.
И сега, как точно да разберем колко калории да приемаш
дневно...
Това се определя от съотношението между BMR и
ежедневната ти физическа активност, която
не включва само спорт, а разходки, работа и всяка друга
активност.
BMR = 655,095 + (9,5634 x Тегло) + (1,8496 x Ръст) – (4,330 x Възраст)
BMR = 66,473 + (13,7516 x Тегло) + (5,0033 x Ръст) – (6,7550 x Възраст)
Жени:
Заседнал начин на живот (малка или никаква активност) х 1.2
Лека активност (работа зад бюро и упражнения 2-3 пъти
седмично) х 1.375
Средна активност (умерена активност през деня и
тренировки 3-5 пъти седмично) х 1.55
Висока активност (работа в движение и тренировки няколко
пъти седмично) х 1.725
Много висока активност (работа в движение/ тежък
физически труд, тренировки всеки ден или професионален
атлет) х 1.9

Мъже:
Пресмятането на личния базов метаболизъм и
калорийния баланс са важни начални стъпки в желанието
да поддържаме оптимално тегло и да подобрим общото
си здравословно състояние.
Умножи BMR и личната си физическа активност, а от
резултата извади 500 калории. Ето толкова трябва да
бъде дневния ти калориен прием. Ще дам пример с моите
лични  данни, за да бъде по-ясно.
Ето ги и тях :
BMR = 655,095 + (9,5634 * 52) + (1,8496 x 157)– (4,330 x 35) = 1291,22
калории
Висока активност през деня = 1.725
Калориен баланс = 1291,22 х 1.725 = 2 227 калории
Но за да свалям около 1 кг на седмица, трябва да намаля
приема с 500 калории...
2 227 калории – 500 калории = 1 727 калории (дневен
калориен прием при цел отслабване)
Не мечтая за голям бюст а за по стегнат такъв .Хич не си харесвам кожите.След близо две години кърмене са одърпани и на нищо не приличат(нищо ,че  са чашка А )

# 591
  • Бургас/Пз
Ана Мария, да сега мисля да направя 10 процедури - по 1 на седмица, просто защото нямам време да повече от една. После ще преценя дали ще правя още. Според масажистката няма да се наложи, но ще видим.

# 592
  • Там където
Е, как пък за толкова години не си замина моя бюст да му се не види не знам Simple Smile Определено е неудобство, отделно ако си джудже като мен само балкон ти липсва, ама каквото такова... Слава богу все още е в съвсем прилична форма, а не пържени яйца или пълнени чорапи  Simple Smile Simple Smile Wink
Както често ММ се шегува, когато тъжно слизам от кантара- то поне 3-4 кила е бюст,  а другите 3-4 вода (така се успокоявам).
Определено малък бюст подмладява и е удобен за трениране.
Дез е перфектна, но то е пропорционално на нейните усилия и труд. За нея само респект Simple Smile Не човек, а желязо както е казал поета... хаххаха
Кайлис, супер си- аз съм 159 , нооооо 65 килца Sad Ама то с въглехидрати над допустимото е така.
Почти избутвам първата седмица на 10 рунда- остана ми една тренировка, днес (може би за последно преди да ни затворят) избутах един боди пъмп от груповите.
Имам и аз един ваучер за 10 антицелулитни масажа, ама май ще ги наравя май- юни, евентуало за морето...
П.С. Така ми липсват пътуванията, планирането, спонтанните пътувания... пфу, все тая ми е за ресторанти и барове, но пътуването вече никога няма да е същото

# 593
Не съм тренирала последните два дни. Надеждите ми да прекараме две седмици в България през лятото са не повече от 5% и съвсем ми спихна настроението и мотивацията. Едва ли ще можем да отидем и другаде. Ще си гнием на острова.
Ще се пробвам по-късно със Сидни.

# 594

Както често ММ се шегува, когато тъжно слизам от кантара- то поне 3-4 кила е бюст,  а другите 3-4 вода (така се успокоявам).

П.С. Така ми липсват пътуванията, планирането, спонтанните пътувания... пфу, все тая ми е за ресторанти и барове, но пътуването вече никога няма да е същото

Qaki - това ми хареса, 3 кг бюст и 3 кг вода, така си е 😆.

И на мен ми липсват пътуванията и навсякъде ми се ходи! Само си мечтая ли мечтая, не бих се наела да планирам нищо далечно тази година, дано през лятото имаме шанс да пътуваме в района на близо поне.

# 595
  • Somewhere far away
Това с килограмите е доста субективно, както винаги давам пример - 1кг мазнини и 1кг мускули изглеждат многооо различно и са съвсем различни неща. аз съм 163см на 50 кг но това не значи че изглеждам красиво. далеч е от представите за красота, но то моето трениране е от нужда, не за обществено мнение или идеал за красота така или иначе. на тази височина повече  кг биха изглеждали по съвсем друг начин и дори по -добре ако са мускули. аз имам много мазнини в коремната област и това винаги ме дърпа назад, но момичетата които са по- ниски не трябва да се предават, важното е да имаме движение и да имаме стимул, да полагаме усилия, но и да спим спокойно нощем.
Пък накрая.. каквото сабя покаже.   

# 596
Кайлис, много си фина.
НФБ, това е програмата на Клоуи. Аз сигурно ще движа приблизително по нейния план една-две седмици, като ще заменям горна част и корем с други тренировки. Тренировките й за корем не изглеждат лоши, но има по-интересни предложения, а тренировката за горна част е много кратка и лека.
Днес направих лека промяна в нейния календар, тъй като почнах седмицата с горна част и за да не правя долна в два последователни дни, изтеглих тренировката за корем от края на седмицата. Вместо тази на Клоуи направих една от fitseveneleven. Не можах да устоя на факта, че треньорът се казва Ромео. Със смесени чувства съм. Усещам натоварване, но тренировката е леко хаотична и на Ромео малко трудно му разбирам.
https://youtu.be/PB5Skr39TZw
П.п. аз мисля, че пътуването най-късно до края на следващата година ще влезе в релси. Гледах снимки от израел. Стоят на опашки пред ресторантите като невидели. Човешката памет е чудно нещо. Скоро пандемията няма да е даже повод за разговор.
П.п.life is love, по принцип повечето упражнения с пудовка могат да се изпълняват и с гира. Просто натоварването е малко по-различно поради изместения център на тежестта. Има и изключения. Упражнения с въртене около част на тялото трудно ще се изпълняват с гира.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 22:54 от zvezdi4ka14

# 597
  • София
Двете девойки са страхотни. Дез, мечтая за тяло като твоето.
Аз съм 169см и 54кг. Нямам идея кога ще успея да се стегна, но от всичките бременности и кърмения имам само един плюс: бюста ми от 65ДД стана 65С.
В неделя завърших 80ДО и реших от понеделник да започна на Румяна дупемания и корем мечта. Не успях да направя и 15мин. Вие как издържате на пискливия и глас и монотонното говорене? Накрая започнах 21 Day fix real time. Много ми харесва Отъм, с дърдоренето ѝ, с майтапите и хиленето им. Ако намеря още нейни програми ще си ги сваля.
И още един въпрос: искам да пробвам бягане, но не съм сигурна как ще ми понесе /не ми работят бъбреците/, та ако може някой да ми даде съвет за програма с която да пробвам?

# 598
  • В страната на мечтите
Кайлис, и ти като Дез си в страхотна форма! Респект!

Аз не се осмелявам да се покажа още, 165см съм, за килата идея нямам. Последно бях 65кг в края на ноември, гинеколожката ме мери 6седмици след раждането. Нямам кантар вкъщи, и обиколки не следя. Не робувам на мерки и теглилки, целта ми е да се чувствам добре в тялото си и да се харесвам. Не се стремя към някакви общоприети идеали за красота, никога не ми е пукало какво мислят другите. Правя го за себе си.

Днес правих HIIT цяло тяло, но имаше много комплексни движения и там техниката ми издиша, на всичкото отгоре и едното коляно ме заболя още в началото. За утре май ще трябва да е горна част и/или корем...

# 599
Дез и Кайлис изглеждате много добре.
Напоследък съм доста заета, в работата и ми е доста уморено.Няма да давам отчети, тренирам през ден сутрин и вечер. Жиот и здраве като нещата поотихнат ще опитам да се върна към бягането, минимум 3 пъти седмично, как и кога ще видим. Вчера почивах за днес беше.
Сутрин преди работа долна част
Вечерта Горна част и корем
Утре съответно почивам, може някаква кратка балетна да направя за настроение, не по дълга от 15 минути, но ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт