Тренировки в домашни условия - 109

• 32 428
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • 1st floor
Вчера правих последната тренировка за крака със Сидни. Мразя я! Simple Smile Толкова ми беше трудна, че едва устисках да не я изгася последните 10 минути. Тази кака сериозно вдигна левъла последната седмица. Часовникът отчете над 300ккал и среден пулс към 140.Sweat Smile

И за съм от групата на Арсен и Кайлис - 158. Но не съм фина като Кайлис. С по-къси крачета и набита съм. Имам и повечко корем. Ако не ям като прасе 2-3 дена изчезва и заприличвам на Кайлис, но в последно време нещо ми е трудно. Яде ми се, особено вечер, особено въглехидрати. Чашката ми сигурно е минус А вече. Laughing Ще ми се да я докарам до Б. И съм се виждала с такъв бюст, но тогава и задните ми части стават двойни, та избирам по-малкото зло. Поне съм щастливка, че след две кърмени деца и на тия години са си запазили формата и не ги е хванало земното притегляне.

Относно целулита - преди беше в някакви малки граници и не му обръщах внимание. Но последните две години стана ужас. В някои пробни заради ослетлението ми идва да си срежа вените. Worried За професионални масажи нито имам време, нито желание май, но мисля да пробвам с вендузи. Само ме притеснява, че имам на едно-две места спукани капиляри (от преди 15 години). Дано не ги направя повече.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 06:35 от НеПоКоРнА

# 601
  • Някъде там
За целулит, началото на май ще си взема пакет от няколко масажа.
Козметичката при която ходя каза, че имам мек целулит, но няма да стане с един пакет.
Ще се наложи доста повече да я посещавам.
Решила съм да подновя любими мои продукти против целулит, това са олиото на cocosolis, скраб с кафе, използвам един най обикновен който прави кожата копринено гладка(струва около 6 лв).
И любимия ми крем на Филорга,цeната му е фантастична 86 лв, но има видим ефект, за мен е най добрия продукт който съм използвала както и този на Лиерак, но се самозабравиха и го направиха почти 100 лева Grinning.
Нямам търпение да си видя пудовката.
Като я получа ще снимам и ще покажа Blush
Какви тежести да си взема допълнително за ръка и за крака.
Колебая се между тежести 1 кг или 2,3?
Мисля да пробвам и да тичам с тях понякога.
тези заглеждам.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 06:46 от Искрица

# 602
Искрице, за тия пари ще си заведа целулита на Малдивите Simple Smile))

Нищо не отчитам освен схванат врат и тичане по лекари. Ама вече са добре и всеки е по направление. Днес ще тренирам. Свикнах да не спя. Витамините помагат, ако не забравя и магнезия да си пия сигурно и той ще помогне.

Диетата не работи. Мрън.
Хубав ден Simple Smile

# 603
Dez, Кайлис, прекрасни сте!

Моят бюст е с една идея по-голям от оптималното и ми е оправдание защо не бива да слабея много 🤣

Звезди, на 711 харесвам танцувалните на Tanju - в почивните дни правих 2.

Милена, пробвай ББ 30 Day Breakaway за бягане или просто с лек джогинг. Погледни някакви couch to 5 k програми.

Аз също се сдухах покрай броя на заразените в България и новите мерки. Не искам да се оплаквам, защото в голяма степен не съм толкова силно засегната - ходя на работа, децата на училище, не съм спряла да пътувам, но ... не е същото ... Чувствам някакво постоянно напрежение. Липсват ми непринудените срещи с приятели, пътуване до места, които искам, концерти ... и просто нормален живот ... Лятото отивам в БГ каквото ще да става. Утре съм на втора ваксина и след това три дни ще го давам по- лежерно.

Ние изринахме снега (около 50 сантиметра), насладихме му се, сега чакам пролетта! Две седмици до края на Insanity/The Work. Чакам си екипировката за МБФ. Ето малко красота от квартала преди два дни:

# 604
Desthcrush, да, килограмите са абсолютно относителен параметър. Откакто тренирам, се ръководя главно от сантиметъра за това дали имам напредък. Била съм и 2-3 кг по-малко от сега, но мерките ми са били други и най-вече - сега съм малко по-стегната.

Life is love, тук едва ли има някоя дама, която тренира за да се впише някъде. Като гледам, май тук всички сме с деца, някои с по три. На мен ми е минало времето да забивам гаджета на плажа, например, или да ходя нагласена на бар Grinning Сега го правя за себе си, защото искам да се чувствам добре.

Искрица, аз засега тренирам с по 2кг тежести за глезени.

За целулита, уж започнах да си правя масаж с вендузи, но не съм постоянна. Много досадно ми е. Grinning

За пътуването зад граница, нали ще въвеждат имунизационни паспорти, в които ще се въвеждат ваксини, отрицателни PCR тестове или антитела, така че би трябвало лятото да може да се пътува спокойно с такъв паспорт. Щом вече има ваксини, нещата лека полека ще влязат в релси. На мен вече ми омръзна от тази истерия по медии и т.н.

# 605
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Днес отчитам Хедър week 2, day 2.  Преди време пробвах с тежести на краката. Започнах с 0,5 кг и 1 кг, но много ме болеше кръста и се отказах.

# 606
Ее хайде сега не всички сме с деца 😁😁.
Отсно целулита дългото монотонно кардио много помага било то пътека във фитнеса, крос навън, минимум час на ден. Ако поне 2 пъти седмично се добави и по интензивна тренировка за крака, с леки тежести но с аеробен характер ще е доста добре. Другото което е чиста храна, много чиста храна, зеленчуци, пилешко месо и риба.
Минимум 2 литра вода на ден това е минимума.
И разбира се масажи а вендузии и масла и загряващи масла сутрин и вечер по 10 минутки на крак.
И общо взето е това.

# 607
Biology girl55, извинявай, редактирам се, че повечето (а не всички) сме с деца. Не съм искала да засегна някого!

# 608
Едвам Ви изчетох!
Вчера реализирах тренировката за крака, доволно! Отдавна не се беше случвало да я изкарам от край до край. Направих 8 упражнение.
Днес с мускулна треска на всички части на краката+ глутеуса, утре ще е по- силна със сигурност.
За мен бюста е една от най- секси частите на една жена и никой не може да ме обеди, че яйца на очи е добре. За мен златната среда е най-доброто. За съжаление при мен в тази област, природата не е била много благосклонна. Нищо , ще компенсираме с подплънки Laughing
От вчера съм си поставила за цел всеки ден да правя по едно упражнение за прасец. Почти винаги пренебрегвам този мускул и си личи. До лятото искам да го оформя.
Как мислите, възможно ли е. Сано стягане целя там.
Упражнението е повдигане от пръсти. Идеи за други такива?

# 609
NonaM, кратко видео с няколко.
https://m.youtube.com/watch?v=wQmy5Hh4Yak

# 610
Нона, за едно упражнение не мога да кажа обаче, можеш да опиташ тeзи тренировки.
https://m.youtube.com/watch?v=9Nkl98rCFYk
https://m.youtube.com/watch?v=O69erjKP7dA
За мен именно тренировките от този тип са най - добри за оформяне на прасци.

# 611

Много ти благодаря. Даже не бих се сетила за повечето.
biology girl55, благодаря. Запазвам всички.

# 612
Леле, Непокорна, ти ако си набита и късокрака, аз съм динозавър. Толкова си фина и нежна.
За днес отчитам 30 минути табата абс и кардио на Сидни, или иначе казано - Игнайт, ден 12. След това направих 30 минути йога с Ейдриън.
Не помня дали тук сме обсъждали упражнението"вакуум" на Катя Усманова, днес го направих три пъти и никак не ми беше лесно. Някой друг има ли опит с него?

# 613
Вакуум-ка ли е ? Заставал на четири крака и гълташ корема като в йогс? Аз имам опит, беше част от фитнес режим + хранителен, които практикувах през 2016

# 614
Кайлис, вакуумките са много полезно и много класическо упражнение в жанра и единственото ми любимо упражнение за корем. За него научих в късни 80-тте от една статия за Арнолд Шварценегер, където обясняваха, че освен всичко останало той много държал на вакуумките и аз, барабар Петко с мъжете, почнах да го правя. След това по разни йога класове научих какъв му е принципа. Тук в темата сме го коментирали, както и някои негови варианти. ЩЕ допълня, секунда:

https://www.bodybuilding.com/content/stomach-vacuum-exercise.html

Малко ум да забършем и от Страхил:
https://fitbg.net/blog/training/kolko-puti-v-sedmicata-da-trenirate-korem

Бодибълдър за мъжката публика:

Американска кака за вариациите:

Рускиня за баланс Wink

И категорично имаме нужда от шведка за да ни покаже Nauli Kriya Grinning

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 16:40 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт