Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните цели и предизвикателства, които участниците споделят?
Какви са някои от стратегиите, които хората използват за постигане на целите си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните цели и предизвикателства, които участниците споделят?
-
Какви са някои от стратегиите, които хората използват за постигане на целите си?
-
Какви са основните принципи за загуба на мазнини?
-
Какви са общите правила за изгаряне на мазнини?
Толкова ми беше трудна, че едва устисках да не я изгася последните 10 минути. Тази кака сериозно вдигна левъла последната седмица. Часовникът отчете над 300ккал и среден пулс към 140.
Ще ми се да я докарам до Б. И съм се виждала с такъв бюст, но тогава и задните ми части стават двойни, та избирам по-малкото зло. Поне съм щастливка, че след две кърмени деца и на тия години са си запазили формата и не ги е хванало земното притегляне.
За професионални масажи нито имам време, нито желание май, но мисля да пробвам с вендузи. Само ме притеснява, че имам на едно-две места спукани капиляри (от преди 15 години). Дано не ги направя повече.
. 
тези заглеждам.