Тренировки в домашни условия - 109

• 32 426
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Известна ми е теорията с калориите, но не, тази седмица бе не ги следях. Натоварва ме психически в момента съзнанието ми да е заето от храна, за това подхванах моно реших. Имах ефект, беше ми вкусно и бях сита, а и е най лесно. Ни липсата на зеленчуци подейства на перисталтиката ми, за това включих салата вчера към рибата. Не мисля, че е малко, не мисля че е много. Вчера реших, че приключвам моното, храната ми беше
Два Лаврака
Протеинов пудинг от Лидъл следобяд
Ябълка
салата от спанак и морков, варено яйце.

Но тук обикновено обсъждаме тренировките, ако искаш може да си говорим за калории в съседната тема Simple Smile

# 631
  • Някъде по Дунава
Днес-Хедър, week 2, day 4 Full body HIIT+abs.
Утре продължавам с ден 5 , за да си завърша седмицата, но има упражнения с топка и тежести. Нямам топка. Освен да лежа по гръб. Ще има ли ефект?

# 632
По гръб е по-добре от нищо. Ако упражненията могат да се правят така, промени ги.

# 633
  • Някъде там
Май не съм готова за тренировки все още Sad
Пробвах кръстосани напад с клек и пулса ми...

# 634
Агент когато съм по свободна ще потърся, но моята основна мисъл беше, че това е именно йога упражнение, чието приложение далеч не е да имаш стегнат и хлътнал корем. И неизпълнени правилно не е добре. Това че ти примерно го изпълняваш както трябва не означава че с всеки е така. А да се доверява човек на това, че видиш ли Арнолд го е правил и има супер преса, не е много добре. Сама ще се съгласиш, че към дихателните упражнения, в които се иска контрол над дишането трябва, да се подхожда много внимателно. И че водещото им правене не трябва да е просто корема ти, да е плосък.

# 635
Играеш си, човек. Кротни малко. Свекърва ми е втора седмица в болница едвам става до тоалетната без кислород, почини си малко, нападите няма да избягат.

# 636
Life is love, тук едва ли има някоя дама, която тренира за да се впише някъде......Сега го правя за себе си, защото искам да се чувствам добре.
Има, има, аз Simple Smile Представям си, ако живея някъде съвсем сама и няма шанс да срещна други хора, заради себе си пръста няма да си мръдна, ще лежа по цял ден и ще нагъвам шоколад. Smile

Днес мисля да направя STS Total Body за първи път....ама като я гледам, чак не ми се почва, изхайлазих се нещо Smiley

# 637
Ето ме и мен. Показвам ръцете ми, които са започнали леко да се оформят. Надявам се да станат и по-добре.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 07:43 от Анонимен

# 638
Относно вакуумите аз съм леко предубедена към изпълнението им от жени. Това е йога упражнение за дишане, и поне за мен не е ок да се прави самостоятелно без поне няколко урока от добър преподавател по йога. А идеята на самото упражнение далеч не е тази заради която повечето хора ги правят. А Арнолд пък може да е топ в своята област но не вярвам да е започнал вакуумите самостоятелно без да се допира до подходящите хора, та моят съвет е всички които смятат все пак да правят това упражнение поне да отделят време и средства да прочетат как и защо се прави, ползите и вредите от него. Обаче не в разни фитнес сайтове.. А при възможност и да си подсигурят поне няколко посещения при учител.
Разбира се, всеки може да прави каквото иска и каквото намери за добре.
Добре, аз нищо не разбирам от йога и съответно не разбрах. За какво е това упражнение тогава? За дишане и бели дробове?

_Anna-Maria_, можеш да откриваш лятото! Nature Sunny

Искрице, дай още почивка. Confused Hug

Аз днес си повтарям тренировката от сряда.
14,25 km (5 100 m + 9 148 m)
Rowing Cardio: 21 Minute Power-Build Workout
Rowing Machine: HIGH Calorie-Burning 40-Minute Row

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 22:25 от Barbabeau

# 639
За перистатилката и чистене на коремните органи.

# 640
  • Бургас/Пз
Не знам какво ми става, но се чувствам скапано последните дни. И това затваряне пак още повече ми действа. Вчера пропуснах тренировката, след вечеря изядох 1/2шоколад и заспах рано-рано. Днес вече трябва да се наритам да тренирам. Събота и неделя също

# 641
  • В градината...
С този локдаун от понеделник и малки деца у дома се прощавам с крачките.
Вчера правих ръце от каланетиката отново. Без гирички са тези упражнения, изометрични, а така товарят.

# 642
Barb
Вакуумите са йога техника, дихателна която се използва за масаж на вътрешните органи. Това че от тях човек евентуално може да си стегне корема е съвсем друга тема. Идеята е и че това както всяко друго упражнение тряжва да се заучи много внимателно преди да се практикува.

# 643
  • В страната на мечтите
Вчера правих ръце от каланетиката отново. Без гирички са тези упражнения, изометрични, а така товарят.
Може ли линк към упражненията? Благодаря

# 644
  • В градината...
Може ли линк към упражненията? Благодаря
Аз карам по спомени преди 30 години, когато смъкнах много сантиметри, беше удивително. Не се движиш почти, пък изтъняваш. Трудно се намират линкове, защото после излезе пилатес и подобни. Но тази рускиня много добре обяснява, важна е техниката, част от упражненията са тук https://www.youtube.com/watch?v=QxvhAK_F8ds
Започва се с 30 повторения, а след това - всичко се прави по 100 пъти. За по-напреднали е суперкаланетиката.

Общи условия

Активация на акаунт