Тренировки в домашни условия - 109

• 32 399
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Продължавам с FB+ и предизвикателството им за горна част. Тъй като тренировките са предвидени да се правят 3 пъти седмично, през останалото време- йога, мобилност и пътека.

А какво ще кажете за аеробика на винилова плоча? Rolling Eyes Такава беше първата ми среща с нея, далечната 84- 85 година. Армаган от СССР, май от ГУМ я купихме. Grinning За съжаление, нямам представа къде е тази плоча сега, но като нищо може да е в архивите на баща ми, ще я потърся. Обаче! На корицата имаше снимки на мацка с калцуни, в които бях влюбена (нещо подобно- https://anotherimg-dazedgroup.netdna-ssl.com/1244/azure/another- … /370/5/375350.jpg). За 8ми март няколко месеца по- късно получих такива, но на бяло- синьо райе, на дебели ивици. Толкова бях щастлива!!! Та така- инструкции налични, визуализация- йок. Grinning

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 08:59 от TuЛи

# 661
  • В градината...
Oo, след Флашданс и Божествени тела полудяхме по аеробиката и калцуните.

# 662
  • Някъде там
Пристигна ми новото клинче от hm.
Много си го харесвам
И пудовката Heart Eyes
Остана и да стопя гадните мазнини, че не си   харесвам  бедрата Blush

# 663
Искриц, не энам как са ти бедрата беэ клин, но с клин са точно по мярка. На мен тялото ти много ми харесва, както споделих в темата эа мода. : )

# 664
Честито, Искрица, прекрасно ти стои клинчето! Приятни тренировки с него и новата пудовка 😊
Поръчах си една 8-ца, чакам я в понеделник.
За днес съм предвидила тренировка ръце
и 45 минути табата с акцент корем. Като да почивен ден стига. А утре -  пълна почивка и масаж 😊

# 665
Здравейте, аз завърших предизвикателството Booty на FB и сега се чудя с какво да продължа. Ще направя Fit 2,  мисля че ще е най-добре за влизане във форма до лятото. Преди това обаче мисля да разнообразя две седмици с други тренировки, но ще видим.
Искрица, чудесно изглеждаш!
Приятен ден, момичета!

# 666
Искрица, изглеждаш чудесно!
Аз вчера не можах да тренирам, но днес от питам Игнайт, ден 13, 40 мин хиит и половин час йога с Ейдриън.

# 667
  • Някъде там
Днес имах прилив на енергия.
Направих кратка тренировка, без да си давам зор, с ластик.
Доволна съм
Имам мускулна треска.
От два дена имам зверски апетит и както бях минус 4 кг, успях да си върна един.
Утре ще си почина обаче и в понеделник започвам по план.
Във вторник съм на работа Simple Smile

# 668
Искрица, изглеждаш прекрасно! Аз ако изглеждах така щях да съм супер щастлива Simple Smile.

Вчера пропуснах тренировка, защото много си претоварих мискулите предните 3 дена и реших, че имам нужда от един релаксиращ ден. Но пък направих 11К крачки.

След малко пак излизам на дълга разходка. Хубава вечер на всички!

# 669
  • Бургас/Пз
За разлика от последните два-три дни, днес енергията ми беше на ниво. Правих долна част и корем, страхотно се получи. Първо крака със Сидни
https://youtu.be/U61tKisFn8Y
После вътрешна и външна част с Каролин с тежести  по 2кг на всеки крак, а аз добавих и ластик за някои упражнения.
https://youtu.be/nab3Zv9G8qU
И накрая корем, без да свалям тежестите и беше голяма мъка Simple Smile
https://youtu.be/r7gKGvjfyHg
Иска ми се утре да направя горна част, предимно гръб и трицепс, но да не се каня много. Simple Smile

Дези нещо липсва с отчетите..

# 670
Хелоу,хелоу 😍
Отчитам два дни яко каране  по пистите .Много съм доволна ,последните години  плътно тренировки са имали голям импакт върху физическата  ми кондиция - баланс ,издържливост ,адаптация -всичко ми е шест.Запичнах да се пускам по червени писти за два дена престой ,преди това само на зелена .💪
Днес 3 часа бърз преход .

# 671
Днес тичах навън около час, много беше хубаво.  Simple Smile
STS Total body ми хареса много, ще гледам да я включвам веднъж седмично или поне веднъж на 10 дни, за да задържа резултата от STS евентуално.
Следващите 3-4 дни не знам какво ще тренирам поради независещи от мен причини, може и въобще да нямам възможност да тренирам.

# 672
Привет!
Тук съм и тичам всеки ден по малко. Влизам във форма постепенно. Вали сняг и е много студено, но трябва да се стягам. С този ХО нямам никакво движение, а локдауна ще продължи до средата на април.
Планирам йога седмица от понеделник, дано помогне с апетита

# 673
  • Пловдив
Дез, до средата на април? Абе те полудЕха... Как пък се търпи, то от вчера да беше, ми...
Днес свършихме седмица 5 на 10 рунда. Другата седмица е последната. Нямам отслабващ ефект, защото много ям, но иначе е страхотна програма. И такива неща искам вече - по-базови, не ми се правят изчанчени упражнения, както и дайдайдай Шон. Ми ЕГН си оказва влияние. Макар че миналата година отслабнах само с Асайлъм, без режим, но вече не ми се занимава. По-лежерно ще търся. Благодаря, звезди, за Кор де форс, може и да я правим нея, таман сме на тази вълна. Аз и ЛМ комбат бих направила за стотен път, но мъжо силовите тренировки от тази програма не ги харесва, сложни му идват бърпита и смесените упражнения. Не че не мога да комбинирам с друго. Има време, да свършим с 10 рунда. Ще имаме и повече време, децата са вкъщи, никой никъде няма да караме.
Приятна вечер!

# 674
Здравейте, днес ми беше ден за долна част, но още имам мускулна треска затова остава за утре.
Днес направих кардио и корем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт