Тренировки в домашни условия - 109

• 32 382
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Искрица, май някъде беше споменавала, че имаш деца, а имаш фигура на девойка. Много си добре. Blush

Днес 1 час гребане, уж с една тренировка на Training Tall, обаче всъщност не ми хареса и на петнадесетата минута някъде му зарязах интервалите и карах малко повече като пирамида = 14,15 км. Иначе съм много доволна от неговите записи. Благодарение на него започнах да изнасям хубаво раменете напред при връщането, което веднага се отрази като повече пауър в загребването.
От толкова много интензивно кардио всеки ден успях чувствително да смъкна пулса в покой. Flushed Килограмите обаче не:((((( а съм на режим и спазвам!

# 676
  • В страната на мечтите
Искрице, честити ти придобивки, с кеф да си ги ползваш! Какво има да не им харесваш на бедрата ти, супер са?!

No frame, благородно завиждам за времето, прекарано по пистите Heart Eyes

И моят сутиен дойде, със смесени чувства съм... За който му е интересно:
Скрит текст:

Очаквах повече, честно казано. Удобен е и определено намалява движенията на гърдите повече от настоящия, но пак не е достатъчно. И уж не е произведен в Китай според етикета, но качеството ми идва малко съмнително, материята е хубава, но изработката е като от ученици в час по трудово, конци висят, шевовете криви... Обмислям да го върна.

# 677
За днес отчет
Сутринта долна част
Вечерта Горна

# 678
Изведнъж се почувствах стара. Имам усещането, че темата се напълни с доста по-млади и напористи момичета.

Духче, аз съм от новите момичета в темата, но нито съм от младите, нито от напористите, че съм и от леко тежките, в сравнение с кг, които се споменават тук 😆.

Преди първото раждане преди 9 години, бях страшно слаба. Знам, че никога няма да бъда на тези кг, цялата ми структура се разшири. Много години не се чувствах добре в тялото си, а сега като си гледам снимките от първите години след раждането толкова се харесвам!

Към момента избирам да се харесвам такава каквато съм, но не искам и да се изоставя. Затова се опитвам да ям здравословно доколото мога и да тренирам когато мога. Искам да се чувствам добре в кожата си.

Липсва ми постоянство и мисля, че тази тема ми действа добре - да давам отчет какво правя, да се мотивирам от другите момичета. Снимки не смея да покажа още, защото няма нищо за хвалене, дай боже някой ден да има Simple Smile

# 679
Добро утро!
За днес една лека неделна тренировка за цяло тяло.
Може ли някакво мнение за програмата EPIC на Каролин, като натоварване и резултати.

# 680
Добро утро!
Може ли някакво мнение за програмата EPIC на Каролин, като натоварване и резултати.

Здравейте, и аз съм от новите в темата.

В момента завършвам  EPIC Program 1 на Caroline Girvan.
Работя със собсвени тежести, започнах с 2 дъмбела по 3 кг, около 20 седмица преминах на 4 кг и в момента изпълнявам програмата с дъмбели от 5 кг.(Каролин работи с дъмбели от 6, 8, 10, 16кг.)
Доволна съм, че се включих в това " пътуване". 54кг бях в началото на програмата, сега съм 52кг, но промята в общият изглед е видна. Тялото е по-стегнато, и по-силно.
Препоръчвам Ви да опитате  Beginner EPIC Series - ако Ви хареса ще Ви хареса и цялата програма. https://www.youtube.com/playlist?list=PLhu1QCKrfgPUZ7_HDxP8P_-0ffNoobSDH
Ако се нуждаете от други ревюта можете в Ю тюб да направите търсене : caroline girvan review epic и да се запознаете и с други мнения.

Аз продължавам с ден 46 от EPIC I Program.

Приятен ден, на всички!

# 681
Добро утро!

Аз в момента правя Epic Beginner, само 5 дена са, но ги правя разбъркано и за който ден имам желание. Ден 3 за абс мога да кажа, че ми стана много любим. Не знам дали си въобразих, но първия път като правих упражненията, видимо, коремът ми като че ли стана по-малък или по-стегнат, от години не ми е изглеждал така, много доволна бях Simple Smile

# 682
  • София
За днес отчитам йога от 21 фикс екстрийм и завърших програмата. Много приятна програма. Със игурност ще я използвам пак.Резултати нямам, защото хапвах доволно. Много се ядосвам на себе си.  Ставм рано, правя упражненията и накрая оплесквам работата с храната.  Сега ще се опитам да ям по- изчистена храна и ще я приготвям предварително, за да няма отклонения.
Обмислям все още какво да  започна от утре. Искаше ми се 80 day obsession, но тренирочките ми идват дълги.

life_is_love, виж дали няма да ти пречи закопчалката като лягаш на пода за някои упражнения.

# 683
  • Някъде там
За днес :
4 серии по 20 повторения с 3 кг гирички за да не си давам зор от всяко + 20 минути велоергометър.
И корем с Памела(много ми е зор с тази Памела Grinning)
Момичета много сте мили.
Темата ми действа много  положително.
Barbabeau,две дечица имам, запомнила си Simple Smile
По време на втората бременност бях стигнала 90 кг Flushed.
2019 отново бях бременна, но не продължи дълго.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 15:10 от Искрица

# 684
Честита пролет, девойки!
Поздравче с няколко снимки от градината днес.
За трениране - крака със Сидни:

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 15:11 от G&B

# 685
Да се отчета с първото дълго тичане откакто оздравях- 25км, най-после!
Довечера силова- гърди, гръб и трицепс.

# 686
Привет и от мен в този студен пролетен ден! Grinning

Днес започнах 5-дневната програма на Caroline с пудовка: https://youtube.com/playlist?list=PLhu1QCKrfgPUU1z33ILvaZf7fhkj7WUDN

Много ми беше трудна тренировката, направо останах без сили накрая. Като цяло не ми  допадна, защото беше много еднообразна. Всичко се повтаряше по две серии и се получава едно безкрайно клякане, напади и т.н. Аз харесвам по-разнообразни тренировки, при които времето ми минава неусетно. Но поне добре си натоварих краката, направо се разтрепериха. Ще довърша програмата. Надявам се следващите тренировки да ми допаднат повече, защото са за цяло тяло.

# 687
Днес по план ми се пада почивен, обаче направих един 1часов балетен клас.
Напоследък осъзнах че, освен Ню балетните класове други тренировки не обичам да гледам. Предпочитам сама да си измисля комбинации от упражнения.
Знам кои упражнения действат на тялото ми, и сякаш не виждам смисъл да си губя времето с клипове.

# 688

Знам кои упражнения действат на тялото ми, и сякаш не виждам смисъл да си губя времето с клипове.
И аз стигнах до тук. Знам какво работи за мен, колко серии, какво темпо, какви почивки, и главно, никакво кардио между упражненията.

Не ме е страх от тичането, няма да изгубя мускул, защото имам доста мазно по себе си за гориво.
После ще го мисля, но засега проблем не съм имала. Да не повярва човек, че мазното е от полза. Satisfied

# 689
Дези на мен ми е много странно кято някой ми каже, че го естрах да тича за да не сваля мускул. Не, че не влияе но тук си мисля, че играе роля повече храненето. Имам приятелка която тича доста не е леко атлет но тича кросове, спринт отсечки, всеки ден. Еми не съм забелязала краката й да са заслабнали напротив дори бих казала, че е качила и малко мускул и се е стегнала.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 16:59 от biology girl55

Общи условия

Активация на акаунт