Отговори
# 615
  • Кърджали
Дениз беше заявен като положителен герой, ама то напоследък нищо не е като по заявките. Щото и Серкан беше много проницателен, умен и своенравен, ама на моменти тези му качества трябва с лупа не, ами с телескоп да ги търся.
Та нее ми се връзва да е Дениз, от къде ще знае че Селин ще свърши някаква глупост такава, че и да хване някой да я заснеме. Ако трябва да избирам между Дениз и Ферит, по - вероятно е да е Ферит, той поне познава Селин и знае че при нея няма нищо невинно.

# 616
Аз, ако трябва да избирам сред хората от офиса, тоя път ще заложа на конспираторката Мело. Blush

# 617
Аз пак за тези проклети акции-обещавам,че за последен път говоря за тях,Абсолютно сте прави,че Селин е казала своята версия за товакак са попаднали в ръцете на бабата и после при Еда.Въпросът е тя да обясни всичко това пред Енгин, Пъръл,Ферит ,Серкан и Еда. Ха да видим тогава ще издържи ли версията и-очна ставка.
Ферит и Мело са ми много сладки и съчувстващи.Дано и на тяхната улица изгрее скоро слънце.
Дениз направи едно добро дело-изтри записа от телефона на Селин,но независимо от това продължава  да е в групата на лошите.
Аз друго си мисля-защо Еда не се премести в кабинета на Серкан на втория етаж.Момичето ежедневно е подложено на такъв стрес,опитва какви ли начини за да просветли главата на любимия.Халде пък малко да прояви здравословен егоизъм.Е тогава ще броим колко пъти Серкан бей ще катери стълбите и ще прави неговитв физиономии.Стълбите в хотела от еп.1 ще му се видят песен.
И последно-липсва ми Фифи.Следя Рамо,тя там играе сега.Тя Каан хвана в мъртва схватка,та една Селин ли ще и се опре.Ако трябва да връщат някой от старите муцуни,то нека да е тя,макар че като цяло съм против това.

# 618
Според вас това кой е? Някой фенове пишат, че това не е Керем, а истинското гадже на Ханде ....

# 619
Това най-вероятно е зет ѝ Джанер, бащата на Мави Kissing Face Човекът си работи на лаптопа Nerd

# 620
Прилича на бащата на Мави.

# 621
Според вас това кой е? Някой фенове пишат, че това не е Керем, а истинското гадже на Ханде ....

Това е бащата на Мави 100%
Има негови снимки точно от това място как работи на лаптопа си и някакви монитори пред него

# 622
Супер сте Hug
Фокс е № 1 според  Somera за периода 22 февруари до 1 март (1,6 млн + 12.21 от reyting са от нашия сериал   Wink )

# 623
Скрит текст:

Това е бащата на Мави 100%
Има негови снимки точно от това място как работи на лаптопа си и някакви монитори пред него
Не е бащата на Мави 100%. Той има по-дълга коса на врата и на темето. Даже в инстаграм профила му има клип от преди 3 часа как си маже с гел бретона. Може да му е някой колега от дизайнерското студио, приятел или съсед.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 15:49 от dariVale

# 624
Според мен е точно той, но от рамката на вратата не се вижда бретона. По извивките на ушите го познах 😁😜

# 625
  • София
Честно казано,не загледах много писмото,но Вие все за него пишете,може Селин това със снимките и което отваря  Селин да са различни,и за това сте писали.Ако е така Селин вече сигурно си е продала акциите ,взела парите и сега подред проверява пощата на Серкан ,за да махне уведомлението за новия съдружник.Тя горкичката все е жертва,ама жертва на когото тя иска и подплатено с фунанси. Не напразно Серкан на вилата и каза,че простите и неща винаги са много скъпи.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 16:17 от Leddel

# 626
  • Пришълец
Според мен е точно той, но от рамката на вратата не се вижда бретона. По извивките на ушите го познах 😁😜
По бакенбардите се различават обаче, според мен са различни мъже Thinking

# 627
Едно, че бакенбардът е различен, второ, че онзи, зад Ханде, има една двойна брадичка, която бащата на Мави май я няма. Поне не е толкова очевидна.
И трето, вероятно най-важното, ако това беше гаджето на Ханде - Керем нямаше да лайкне снимките 😆
На мен и мидите ми се яиждат различни, но... 🙄

# 628
Е, как гаджето на Ханде е в къщата на сестра ѝ и си цъка на компютъра? 😁 То компютъра е много лично нещо, може да цъкаш чужда жена, на чужд компютър не! Второто е престъпление 😁😜

# 629
Лейди, милейди, вероятно си чувала старата българска поговорка - Който има балдъза, цъка на два компютъра 😆😆😆
Ама не, нито е бащата на Мави, нито е новото гадже на Ханде. Вероятно е някакъв партньор на някой, само не и на Ханде, който рабори с тях по нещо си.
Виждала съм, че Гамзе си има помощница вкъщи, но това не значи, че си правят тройка кебапчета, с гарнитура, нали 😆😆😆

Общи условия

Активация на акаунт