Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 135
  • 890
  •   1
Отговори
# 840
Мими, не ме цитирай... мисля да трия. Simple Smile
Коригирах!
Аз така през бременноста намразих Етърнътито и сега като го помириша ми се повдига.

# 841
Коригирах!
Аз така през бременноста намразих Етърнътито и сега като го помириша ми се повдига.
Благодаря ти!
Етърнитито на сК ли? Миналата пролет и аз го намразих, свързвам го с тъжни спомени и кофти емоции Smiling Imp

# 842
Коригирах!
Благодаря ти!
Етърнитито на сК ли? Миналата пролет и аз го намразих, свързвам го с тъжни спомени и кофти емоции Smiling Imp
Да! А преди бременноста много го обичах...

# 843
От години въртя целогодишно едни и същи парфюми. Никога не съм имала мания за каквото и да било и трудно разбирам как някой може да има примерно 20 парфюма, 15 чанти или пък 50 чифта обувки. Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 844
  • Sofia
И аз не се разбирам. Трицифрено число парфюми, обувки,  червила.... Close
Агент, изненада ме парфюмния ти вкус.

# 845
Скрит текст:
Коригирах!
Благодаря ти!
Е много бързо се затри Sad  Може ли да видя на лични? Не за друго, ама хобито ти ми е много присърце.
Аз пък още го обичам Етърнътито. Съжалявам за кофтите емоции...

# 846
  • някъде под слънцето...
Отдавна не се стремя да разбирам митивите на другите хора.
Уважавам различните и факта , че всеки си има своите скрити и явни лудости.
Парфюмната ми колекция включва трицифрен брой бутилчета.
Голяма част от тях вече не се намират и са колекционерска рядкост , а празните  бутилчета на някои достигат трицифрени суми по търгове в ибей.
Така, че ако реша да разчиствам, може и да съм на печалба Simple Smile
Стремя се да намаля количествата.
С обувки и чанти съм по сромна.
Бижута напоследък купувам доста по рядко.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 22:55 от sl

# 847
Отдавна не се стремя да разбирам митивите на другите хора.
Уважавам различните и факта , чевсеки си има своите скрити и явни лудости.
Парфюмната ми включваща трицифрен брой бутилчета.
Голяма част от тях вече не се намират и са колекционерска рядкост , а празните  бутилчета на някои достигат трицифрени суми по търгове в ибей.
Така, че ако реша да разчиствам, може и да изляза на печалба Simple Smile
Стремя се да намаля количествата.
С обувки и чанти съм по сромна.
Бижута напоследък купувам доста по рядко.
Все едно чета себе си 😂

# 848
  • На острова
На бала /в предишната епоха Joy/ бях с Анайс Анайс на Кашарел и бях убедена, че вече никъде го няма, а то още се търкаля...Rolling Eyes
Аз на бала бях с Eden на Cacharel, сега проверих, че го продават в тукашната най-голяма дрогерия намален от £39 на £22 Smiley Беше ужасно тежък. После минах на Pure Poison Dior и няколко години носих само него, после изхабих няколко касетки Gucci Rush.
Парфюм, който много харесвах (но винаги ще свързвам с това как един ме заряза много брутално Sweat Smile) е E'clat на Lanvin.
Единственият аромат от по-старо време, който си купих миналата година и преоткрих наново е Light Blue на D&G. Много ми е свеж и нежен за лятото. Иначе любим нов аромат (последните 2 години) е L'Interdit на Givenchy. Изхабих го и мислех да повторя, но си взех Армани My Way, който уж наподобявал на него.

Поддържам и винаги един на Шанел - Мадмоазел или Chance.

Много обичам да се ровя във Fragrantica, но изобщо не усещам всичките тези аромати от пирамидата. Просто усещам хубава миризма, но не мога да кажа на какво е. Но като гледам почти всички парфюми, които харесвам имат жасмин и ванилия в тях.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 00:13 от ~Миа~

# 849
То не е до разбиране Simple Smile. Изобщо не ме интересува кой колко има, просто ми е ... безразлично.
Кофти става когато ти е безразлично ти колко и какво имаш. Simple Smile Никой не бива да е толкова обран откъм излишества. Съвсем ли към нищо нямаш афинитет? И не с лошо, но ми е интересно с какво те привлича темата?
 Light Blue аз лично ползвам целогодишно. Най-свежият аромат за мен.

# 850
Sprinkle,
Още дата не сме фиксирали. Чак тогава ще се разтърся сериозно..)

# 851
То не е до разбиране Simple Smile. Изобщо не ме интересува кой колко има, просто ми е ... безразлично.
Кофти става когато ти е безразлично ти колко и какво имаш. Simple Smile Никой не бива да е толкова обран откъм излишества. Съвсем ли към нищо нямаш афинитет? И не с лошо, но ми е интересно с какво те привлича темата?
Количеството не ме вълнува. Предпочитам малко неща но качествени. Мразя да купувам нещо само защото било евтино и да трупам като невидяла. На човек му трябва много по- малко отколкото си мисли. Предпочитам пътувания пред трупане на парцали.

# 852
Количеството не ме вълнува. Предпочитам малко неща но качествени. Мразя да купувам нещо само защото било евтино и да трупам като невидяла. На човек му трябва много по- малко отколкото си мисли. Предпочитам пътувания пред трупане на парцали.
В такъв случай, не си безразлична към това КАКВО имат другите, а КОЛКО.
Мен, например, не ме интересува И какво имат другите. Не е въпрос на безразличие, а на уважение на лично пространство и избори.
Невинаги обаче много означава И евтино.

# 853
Цитат на: G.Savova link=topic=1308124.msg42487296#msg42487296
Абсолютно. По-важно ми е какво тяло,коса и кожа се виждат под дрехите или тези купища дрехи и обувки къде ще ги нося.
Мисля, че е въпрос на чест да имаш мания към количества обувки и чанти, един вид аз жена ли съм или какво Simple Smile Не искам да.засегна никого с мнението си, всички си имаме своите странности, а никоя крайност не е хубава.

# 854
Цитат на: G.Savova link=topic=1308124.msg42487296#msg42487296
Абсолютно. По-важно ми е какво тяло,коса и кожа се виждат под дрехите или тези купища дрехи и обувки къде ще ги нося.
Мисля, че е въпрос на чест да имаш мания към количества обувки и чанти, един вид аз жена ли съм или какво Simple Smile Не искам да.засегна никого с мнението си, всички си имаме своите странности, а никоя крайност не е хубава.
Ти ли беше споменала, че си колекционирали парфюми? Правила си го, за да “покажеш”, че си жена ли?!
А не заради предмета на хобито?!

Общи условия

Активация на акаунт