Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 127 890
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Ели, като чета когато споделяте много весело е било навремето. От парфюмна среща с 10 парфюма се замаих буквално, не мога да си представя каква парфюмна лудница е било, когато сте се събирали. Grinning
blue75, благодаря за споделеното. Насочила съм се към White Lotus, White Gardenia Petals и Skin petals - по-нежни и  дамски. Black rose и Scarlet oud звучат интересно, четох хубави неща за последния.
Парфюм за деня Tom Ford Noir.

# 1 561
Някой пробвал ли е Jicky или L'Heure Bleue на Герлен? Не съм ги срещала в магазин, а не мисля че са спряни.
За пробване, сме ги пробвали, ама ти пробвала ли си ги? 😃 Не са спряни, доколкото знам.

Искам мнения за тях, затова попитах.
и двата са много красиви, нищо стряскащо няма в тях, жики е доста лавандулов в началото, ако не обичате тази нотка, имайте предвид, не бих го оприличила особено с шалимар. Синият час е сред любимите ми класически аромати, на такива понякога тук им викат ретро:) сигурна съм, че може да намерите проби и от двата, за да си изградите лични впечатления.

# 1 562
  • София
Ели, като чета когато споделяте много весело е било навремето. От парфюмна среща с 10 парфюма се замаих буквално, не мога да си представя каква парфюмна лудница е било, когато сте се събирали. Grinning

Aaaa, това си беше "частно парти" Wink
Но да, и на мен ми липсват големите парфюмни срещи - голяма лудница, голяма забава. Момичета, като се постопли трябва да я възобновим тази традиция напук на "новото нормално" .. на поляна в парка ако трябва Wink

# 1 563
MarilynM, сега се връщам от поликлиниката - на мен би ми било приятно да срещна този необичаен аромат в такава стерилна и притеснителна за мен среда. Flowers Cherry Blossom

Klodilia, предлагат се всякакви материали, идеята за курс е страхотна, а има и книги по темата, но за себе си прецених, че това занимание освен ентусиазъм, изисква методичност, планиране и търпение - качества, които никак не притежавам.

Много се смях с картинката на BBela, радвам се, че ти е харесал ANI, и аз го пробвах, ей така, между другото, нали уж не съм голям любител на ванилия, но си намерих "майстора" Joy с този парфюм.
Много хубаво сте го описали. На мен ми допада семплият му и ведър характер - с няколко "щрихи" успява да ми създаде усещане едновременно за свежест, слънчев ден, прегръдка и детски смях.
Напомня ми да се радвам повече на живота.

Някой от вас пробвал ли е Jovoy Remember Me, също на Зарокян? Попаднах на мнение, че напомня на по - летен и въздушен вариант на ANI.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 07:49 от silver pearl

# 1 564
На мен пък Ани ми е много плосък, хубава ванилия е, но има доста по-добри. Мирише точно на ванилово кексче в началото и после никакво развитие при мен. Мъжът ми също не го харесва. Едни спестени пари.

# 1 565
densi, сигурно много е писано, но бих се радвала да споделиш кои са твоите любими. Flowers Hibiscus

# 1 566
А ванилията е една от най- любимите ми съставки в парфюм и в сладкиши и имам много. Постоянно търся нови добри ванилови парфюми.
Мога да изброя: Адикт и Хипнотик Позън, Хипноуз Ланком, Орхидея Ванил Ван Клийф, новият Орхидея Кожа на Ван Клийф, Ванилията на Джими Чу, Слона на Кензо, Ванил Интенз на Ателие Колон и още много, много в нишовите.

# 1 567
  • The Evergreen State
..радвам се, че ти е харесал ANI, и аз го пробвах, ей така, между другото, нали уж не съм голям любител на ванилия, но си намерих "майстора" Joy с този парфюм.
Много хубаво сте го описали. На мен ми допада семплият му и ведър характер - с няколко "щрихи" успява да ми създаде усещане едновременно за свежест, слънчев ден, прегръдка и детски смях.
Напомня ми да се радвам повече на живота.

Страхотно описание Силвър, пропуснала съм дискусията за този парфюм, но това едно изречение ме накара да се върна назад да ви прочета, ще го добавя и него в списъка за тест Flowers Cherry Blossom

# 1 568
Плюс за Нотино Hug получих си Lady Vengeance в рамките на два дена. А на живо е такава красота, бутилката е толкова тежка. Много съм доволна Blush
Бях си избрала и дискавъри сета с леки аромати (предимно заради NR) сега ще има да пробвам дни наред Grinning

Усетих се, че съм сбъркала темата чак сега Joy за да не е спам. Много оригинално сапунено пачули преливащо във ванилия, розата малко трябва да си въобразявам да съм честна. Напомня ми на аромат от детството който се чудех на какво е, така и не разбрах, но това е точно същия аромат.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 14:55 от Lazuli

# 1 569
I want choo, too.
Точка Grinning

# 1 570
  • у нас
Купувам го този I want Сhoo. Два дни ви чета😂
Нямам къде да го пробвам, но предполагам че ще ми допадне.
И аз съм в болница, и в ковид и в не ковид и на кабинет и обичам да си разнасям парфюмите и хич не ги пестя ❤️(никой не се е закашлял, оплакал или начумерил). Колегите вече са ми свикнали и познават къде съм само по аромата 😉

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 14:55 от Tommelise

# 1 571
  • Варна
Аз ще си повторя въпроса за пръскалото на Allien.
И нов въпрос - с какво се различават Very Irresistible EDP и  EDT.
Имам мостра ЕДП и в момента я тествам и сякаш не е онова, което една колежка носеше и много ми харесваше.

# 1 572
Написах Alien и спринцовка в търсачката и намерих това

"Парфюмни размисли и страсти - 253
densi, нд, 06 дек 2020, 14:46
Вкарай спринцовка с дълга игра в тъбичката и раздвижи напред назад, както и буталото на спринцовката. Трябва да се оправи веднага."

# 1 573
  • София
Verry irresistible e много променен от това, което аз помня от едно време. Леко потна роза, много наситена. ЕДТ не познавам.

Хипноуз пътува към мен. Heart Eyes За втори път ще го притежавам и се надавам да му се радвам, както първия. За мен си е доста линейна пластмасова ванилия, но много ми харесва въпреки това.

# 1 574

Имам мостра ЕДП и в момента я тествам и сякаш не е онова, което една колежка носеше и много ми харесваше.
Може просто на нея да й стои по различен начин.

Общи условия

Активация на акаунт