💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 2 /28.02. - 07.03.2021/

• 42 406
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Във визитката упоменава ли се с какво се занимават Лейля и Иван?
Да, знам, че някъде е качена, но в момента ми е невъзможно да пусна видео.

Не. Само споменават, че са били разведени и сега си дават втори шанс.

Разведени беше в кавички. Разделили се за два месеца, но постоянно се виждали през това време, заради детето и не само, и после са решили да си дадат втори шанс. Поне аз така разбрах.
Не само Лейля и Иван, и Милена и Иван-Асен мога да добавя към участниците, които се тестват в предаването дали са един за друг.

# 586
  • Испания
В кавички е "щастливо разведени" заради самия израз.

# 587
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Poyaviha-se-pikantni-p … n-za-drug-1059339 Не особено ласкава информация относно Иван-Асен и Милена, както и за Тяна и Иво.

# 588
  • Испания
Измислици в жълт сайт + преписано оттук.

# 589
Няма да се очудя, ако има нещо вярно в написаното.

# 590
Joy Честит празник, дами! Joy

# 591
  • UK
Няма да се очудя, ако има нещо вярно в написаното.

Имаше нещо вярно - Милена наистина изглежда по-добре от някои от по-младите си конкурентки във формата, например Ралица. Laughing

# 592
Милена и от Яница е по-добре, но въпреки това не ми е любимка. Но изглеждат влюбени с доктора, поне той това заявява красноречиво. То и него не бих го взела за зет..., но те си вярват, че са един за друг, ами, нека са си заедно.

# 593
Тъпи жълти сайтчета. Чели са темата. Да им имам и журналистите.
Не знам кой доктор не взима пари. Ако отидеш на частно, нормално е да си платиш. Тук не става ясно дали пациентката е била по здравна каса, по кое време е отишла, защото в Пирогов съм ходила на спешен център и когато случая ти не е спешен, те таксуват 40 лв.
Не симпатизирам на Милена и Иван, но откровено това са тъпи клевети.
Иво и Тяна пък били с връзки. То все едно на министерски пост са ги нагласили. Абе, пълен смях е статията.

# 594
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Poyaviha-se-pikantni-p … n-za-drug-1059339 Не особено ласкава информация относно Иван-Асен и Милена, както и за Тяна и Иво.
Ха-ха, тези от жълтата преса явно подготвят материалите си, четейки БГ Мама.

# 595
Тъпи жълти сайтчета. Чели са темата. Да им имам и журналистите.
Не знам кой доктор не взима пари. Ако отидеш на частно, нормално е да си платиш. Тук не става ясно дали пациентката е била по здравна каса, по кое време е отишла, защото в Пирогов съм ходила на спешен център и когато случая ти не е спешен, те таксуват 40 лв.
Не симпатизирам на Милена и Иван, но откровено това са тъпи клевети.
Иво и Тяна пък били с връзки. То все едно на министерски пост са ги нагласили. Абе, пълен смях е статията.
И аз не симпатизирам на двойката ,но това са и моите виждания по въпроса. То голяма новина, че лекар взима пари Grinning

# 596
Познавам доктора, да кажем, че  работя в обкръжението му. Смешна двойка са с любимата му, но плювките в статията по негов адрес, са сигнално жълти и измислени, особено в частта за вземането на пари (колко банално и удобно за генериране на негативизъм към лекар по принцип).... Умно и амбициозно момче е, определено е внимателен и загрижен за пациентите си и ще стане добър лекар от него (все пак, още е млад специализант, едва), но наистина  са  доста странна двойка. Тя ...влага много усърдие в тази връзка, изглежда е заложила много. Той...е един млад мъж и най-нормалното нещо е да консумира максимално това, което му се предлага в изобилие.  За любов, ...мисля, че им е рано да говорят, знам ли...може пък и да греша. Може би, участието им е един вид заявяване и тест. Няма лошо...

# 597
Нормално е тя да залага много. Все пак нейните годинки вървят. Разтрогнала е 20 годишен брак, разочаровала е сигурно децата си, роднини, приятели. Цял един живот е заложила. А, той какво губи при евентуална раздяла? Абсолютно нищо. Тя по-млада няма да става и шансовете за нова любов са много по-малко.

# 598
А това казвала ли го е тя, че заради Иван-Асен се е развела или са измишльотини на жълтите? Щото аз останах с впечатление, че от преди това си е била разведена.

# 599
Във визитката го споменаха, мисля че точно той го каза. Запознали са се, скорострелно влюбване и са загърбили тогавашните си половинки.

Общи условия

Активация на акаунт