Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 393
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 565
Пише "растително масло". Ако някой има нужда от по-подробна информация за маслото, може да им пише. Нищо не е скрито, няма как да мине, подложени са на церберски контрол на външните пазари.

# 2 566
  • софия
Соул, ще ходя да взема аз още един пакет Simple Smile Да си имам, че не знам кога пак ще пуснат.
Седи при останалите великденски продукти от брошурата.

# 2 567
Е след тази дискусия вероятно ще свършат за часове Simple Smile

# 2 568
Фирмата има сайт. Даже имаха продажби с големи отстъпки скоро.

# 2 569
  • софия
На сайта е по-скъпо.
Скрит текст:
Но определено ми харесват продуктите на фирмата и благодаря, че тук ги препоръчахте. И ошавът беше хубав, и сушените чушки. Имам още и ги ползвам.

# 2 570
В Младост 2 има бои за яйца (в едни кутии са, не знам те ли точно се търсят, заедно със силиконови украси за яйца в един кош бяха). Пак са размествали, Делукс нещата бяха малко след тези кошове. Взех балсамов оцет от Модена, та вече да не пестя моята бутилчица от предния път взета.
Тротинетките не ги видях, дори и да ги е имало, минах набързо.
Взех два крема за ръце, но не съм очарована от тях- SOS е единият (може би очаквах мигновен ефект, но някак не усетих такъв), а другият- с арган, Cien Madame Glamour. Но не са моите.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 13:10 от fenyx

# 2 571
SOS кремът буквално лекува рани за 2-3 дни, които получавам от дезинфектантите (а преди тях от студеното време). Не е козметичен, плътен лечебен крем е. Трябва да се втрие добре за 30-ина секунди. Преди да го открия, ползвах медицинска козметика за над 20 лв. тубичката, за да постигна този ефект.

# 2 572
  • София
Мъжката половина на някоя мила съфорумка дали се е пробвал с тия джаджи? Чудя им се дали вършат работа, а не ми се дават 30лв. за нищо неправене

Имаме малкият комплект, нищо не прави, това е за някакви фини драскотини.

# 2 573
  • Пловдив
Заради липсата на скреч и дигитална бележка имам ваучер от 3лв.

# 2 574
Аз козунака ще го правя с онези шоколадови капки - имам неотваряна кутия Simple Smile
Сега ходих за орхидеите и подложката за печене от силикон (взех ги), към края на седмицата, като посвърша запасите, ще гледам другите неща (дано да е останало нещо интересно).
Ето ми ги орхидеите, дано оцелеят! Нямам представа какви са, ще питам в другата тема. На фаленопсисите им хванах цаката, след като миналата година ми умряха две, дано тези да са издръжливи и адаптивни ...
Скрит текст:

Цикламовата е с размер на среден фаленопсис, а жълто-оранжевата е по-дребна, като насекоми са цветовете (не си личи на снимката). Нямаше като тази, която бях харесала предния път, но тези също ми харесват много. Ако установя, че мога да ги гледам, ще взема още, но това може да стане след поне половин година. Поне.

# 2 575
  • Асеновград
SOS кремът буквално лекува рани за 2-3 дни, които получавам от дезинфектантите (а преди тях от студеното време). Не е козметичен, плътен лечебен крем е. Трябва да се втрие добре за 30-ина секунди. Преди да го открия, ползвах медицинска козметика за над 20 лв. тубичката, за да постигна този ефект.
Аз също съм много доволна от него.Бързо ми заздравяват раните от препарати. При на имаше от планетарен миксер  120 лв. и от уреда за бавно готвене ако някой търси.

# 2 576
Имах хлебопекарна преди години. Първия хляб, който направих в нея беше и последен. Всичко си му беше точно, само дето на мен не ми допадна аромата му.  И така я ползвах (хелбопекарната) само за месене на хлебно и козуначено тесто (но печах във фурната), и сладко правех в нея. Та ако и ти така смяташ да процедираш (особено  козунак изобщо не си е работа да го печеш в машината), може би е по-добре да си вземеш от рода на споменатия малко по-назад мискер Бош.
За мене хлебопекарната е излишна покупка. Ако намерите някъде планетарен миксер на прилична цена (изобщо не съм сигурна, че този на Бош е такъв, не видях снимка на целия уред, а и цената е подозрително ниска), ще може не само да месите тесто, а и да правите още куп полезни неща. Например за няколко минути ще имате кайма за кюфтета и кебапчета от истинско месо, а не нещо с неизвестен състав.
За който се чуди какво е това животно  планетарен миксер, да погледне в гугъл. У нас не е особено популярен този уред, а и не е от евтините.

# 2 577
  • Sofia
Морена, къде намери микса от ядки? Къде стои?
Мистик, то и аз ги питах... при ядките си е. Simple Smile

# 2 578
  • София
....................
На шведските кюфтенца кое им е шведското - формата ли? Не видях нищо шведско в съдържанието. Smiley
Нищо не им е шведско на тези кюфтаци, когато решиш да ги приготвиш ще ти пусна рецепта за оригинални шведски кюфтенца, рецептата не е трудна, а на вкус е убийствено добра.

# 2 579
Много си е популярен даже миксерът сред готвещите. има си и отделна тема тук.
Продуктите на Струма и аз ги харесвам, чушките са чудесни и си понакупих, че ги ползвам целогодишно. но тези плодове не знам къде да ги използвам, защото не обичам такива добавки в козунаците. ей, много отрано ни започнаха с великденските неща.

Общи условия

Активация на акаунт