COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 329 788
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 570
При предната вълна имаше само PCR  тестове. Ако и сега беше така официалните  бройки заразени сигурно щяха да са по малко.
Надали може да се сравнява с предната вълна.
Гледайте броя на хоспитализираните и хората в интензивно отделение. Тръгнат ли те стабилно нагоре, значи вирусът също се разпространява стабилно. Както сега

# 571
  • София
Видяхте ли кадрите от подводното разпъване на българското знаме от почиващи в Занзибар? Какво ли освен знамето ще върнат у нас?!?

Червен колобус?

# 572
На мен ми е интересно тези които не желаят да се ваксинират поради някакви съображения ако нямаше ваксина както е за много други заболявания какво щяха да кажат? Още повече, че експертите твърдят, че това е "триумф на науката" който ако не може да се предаде на населението ще е най-голямата глупост. А още по-интересно щеше да е ако заболяването бе почти нелечимо с висок леталитет или водещо до трайна инвалидизация на заразеният или с висока детска смъртност.

# 573
Да кажем, ако беше от ранга на Ебола или Зика със съответните нива на смъртност и последствия, щях да тичам да се ваксинирам.

За планиращите да посетят Китай - информативно
https://www.thesun.co.uk/news/14226455/china-anal-swabs-covid-mandatory/

# 574
Да кажем, ако беше от ранга на Ебола или Зика със съответните нива на смъртност и последствия, щях да тичам да се ваксинирам.

За планиращите да посетят Китай - информативно
https://www.thesun.co.uk/news/14226455/china-anal-swabs-covid-mandatory/

Мисля, че отдавна разбрахме, че не желаете да се ваксинирате. Има ли някаква по-специална причина, та да го заявявате на всяка страница?

# 575
За отминалото денонощие:

1154 нови случаи / 6182 теста,

Процентът положителни!!!
Тестовете са много малко

# 576
  • в страната на чудесата
Моето мнение, че след пет години всички ваксини ще са рнк тип. Бързо, лесно и нескъпо производство, почти 3д принт Simple Smile

# 577
  • София
Ще ми припомни ли някой през есента при колко хоспитализирани се срути пясъчната кула на министър Коце.

# 578
Те и тези ваксини не са толкова "нови", "скоро създадени", "с нови технологии" и "неизпитани", както ги представят някои. Някои са на базата(основата) на стари ваксини, други се разработват 40 години и просто не са влизали чак толкова масово с милиони дози. Нали не си мислите че ей го миналата година са разработени и създадени или пък ще чакате 5-10 години да ги изпитват.
Благодаря, че ми спести писане.
Човечеството стъпи на Марс, държи целия свят в телефона си, обаче очаква ваксините да се произвеждат по методи от преди 100 години? То не е толкова отдавна времето, в което ползвахме телефони с шайба, ама ваксините трябва да са стари... да не говорим, че масово си нямат и идея как се одобрява лекарство или ваксина преди да се пусне на пазара. А някои искат просто да се инатят.

# 579
Ще ми припомни ли някой през есента при колко хоспитализирани се срути пясъчната кула на министър Коце.

На 25.11 са били малко над 6300 души в болница, когато обявяват по-строгите мерки със затварянето на училищата и за най-малките, моловете и т. н. Около 15-20.12 са най-много лежащо болни, между 7000-7200 преди да започнат да спадат бройките.

# 580
  • София
На 11.11.2020г. затегнаха мерките, на 25.11. затвориха заведенията - при 6365 хоспитализирани. Ама сега покачването било "плавно"...

# 581
Предполагам , че другият четвъртък на брифинга министър Коце ще е в безизходица. Днес ще обяснява как всичко е наред.

# 582
  • Пловдив
За отминалото денонощие:

1154 нови случаи / 6182 теста,

Процентът положителни!!!
Тестовете са много малко

Тестовете ясно, че са малко. Но процентът на заразените расте и това стана устойчива тенденция.

# 583
  • София
Те са в безизходица, защото има точно месец до изборите.
Интересно ще е днес на брифинга, но предполагам ще бъдат пощадени откъм сериозни въпроси. Повечето ще се въртят ок. ваксинациите. Но пък дано чуем някакви конкретни данни - колко от СИК са ваксинирани, колко ваксини ще има, кога, от кой вид....

# 584
Предполагам , че другият четвъртък на брифинга министър Коце ще е в безизходица. Днес ще обяснява как всичко е наред.
Само, че някои области не са пощадени и покачването им никак не е плавно. Би трябвало областните да се намесят, а не да чакат централно решение.

Общи условия

Активация на акаунт