COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 331 256
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 810
И при мен отникъде-нито хром,мозила,телефон-нищо "Проверете данните .."За Бургас не работи Simple Smile)))

# 811
Дава ми и да си запиша час, но тъй като засега е до 24-ти март (така ми се видя), ще се запиша по-нататък, има много време дотогава - 3 месеца.

# 812
Лили и аз съм така. Те го бяха обявили предварително че пускат само този пояс за часове.

# 813
Има ли някой от Варна, който е успял да се регистрира?

# 814
Великобритания
242 починали
6,573 нови случаи

# 815
За втората доза пак от регистъра ли трябва да се записва час? Някъде пише ли за коя доза се записваш? Аз мислех, че това е само за хора които не са ваксинирани. Мъжът ми си има картонче с дата, която е преди 25-ти та се чудя сега какво да правя.

# 816
  • Бургас
И при мен отникъде-нито хром,мозила,телефон-нищо "Проверете данните .."За Бургас не работи Simple Smile)))
И аз съм от Бургас Simple Smile

# 817
  • Deutschland/HE
аз не успях, не ме пуска на втория екран след като попълних данните, натискам продължи и си седи там.

# 818
Първата болница в Норвегия с пълно интензивно отделение с ковид-19 пациенти е факт. Това е болницата, която покрива трите големи квартала Грурюд, Ална и Стовнер в Осло - това са трите квартала с най-голям дял неевропейско (разбирай Африка и Близкия Изток) население. Болницата е отложила много планирани операции, за да се освободи капацитет в интензивното, а пациентите от тези квартали, които са за интензивно лечение с ковид-19 и проблеми с дишането, се насочват директно към другите болници в столицата.
От много месеци чужденците с произход от Африка и Близкия Изток са най-голямата част от новозаразените и настанените в интензивно отделение в страната.

# 819
Записах себе си и баща си. Сега да се кахъря ли, че нямам смс вече близо половин час?

# 820
  • Варна
аз не успях, не ме пуска на втория екран след като попълних данните, натискам продължи и си седи там.

С мъжа ми след сума ти опити и смяна на браузъри успяхме.
Сети се да смени ЕГН с ЛНЧ и стана Stuck Out Tongue Winking Eye

# 821
  • София
И при мен смс-ът се забави, но идва.

# 822
Току-що смених опцията ЕГН с ЛНЧ и ме пусна на втора стъпка JoyJoyJoy

# 823
ЛНЧ-не е ли проблем,след като е ЕГН за българи..?

# 824

С мъжа ми след сума ти опити и смяна на браузъри успяхме.
Сети се да смени ЕГН с ЛНЧ и стана Stuck Out Tongue Winking Eye

Да, стана така, благодаря

Общи условия

Активация на акаунт