COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 330 857
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 885
  • София
На АЗ потвърдените доставки за март са на  9 – 10 март (76 800 дози)  и 11 март 28 800 дози, нали? А датите за март на Пфайзер и Модерна кои са?
Файзер-всяка седмица по 22 хиляди дози, модерна общо към 80 хиляди, но не е ясно кога, вероятно в средата и края на месеца.

# 886
Тази декларация дали ще могат да ми я разпечатат от телефона във фотото, нямам принтер вкъщи?
Или да я свалям на флашка?

# 887
  • София
Тази декларация дали ще могат да ми я разпечатат от телефона във фотото, нямам принтер вкъщи?
Или да я свалям на флашка?
Може да питаш за мейл на съответното фото да им я пратиш или да си я вземеш на USB флаш.

# 888
Хората по белия свят карат по схема, тук се записват Сульо и Пульо без ред и мисъл. Да има ..... после що не отишли половината.

# 889
  • Sofia
за колко време излиза резултата от ПСР правен в Рамус ?
30 часа, но обикновено излиза по-рано

# 890
Е защо да не отидат, Нот?
Аз откога чакам и искам, мисля, че и другите са така.
Роналд, имат мейл, така ще стане, благодаря! Flowers Hibiscus

# 891
Нотарис, за теб Сульо и Пульо, за мен-аз и милото. Толкоз.

# 892
нямам смс нито мейл, а ми излезе "успешна регистрация"

# 893
И аз уж се регистрирах,а смс няма.ThinkingКакво се прави в такъв случай?Друг член на семейството получи веднага.

# 894
нямам смс нито мейл, а ми излезе "успешна регистрация"

И на мен така.

Гледайте д-р Стайков, Пирогов, БНТ1.

# 895
  • Буркина Фасо
Е защо да не отидат, Нот?
Аз откога чакам и искам, мисля, че и другите са така.
Роналд, имат мейл, така ще стане, благодаря! Flowers Hibiscus
днес не те ли боднаха ?
пред пловдивското РЗИ беше пълно със секционни членове.

# 896
Не, не са ми казали, Бонго.

# 897
  • София
Не, не са ми казали, Бонго.

В София изпращат смс и след това звънят по телефон.
Обади се в РИК. Там срещу ЕГН дават пълна информация. Ще ти помогнат Simple Smile
Вдигат телефон, което също е важно Simple Smile
Днес по новините даваха репортаж точно от Пловдив.

# 898
  • вкъщи
М да, в Бургас места май никъде няма. Но пък единствената мярка е спиране на плановия прием. Всичко е точно.

# 899
Аз се чудя следното (да подчертая, че не съм се регистрирала и не знам какви полета се попълват) - доколкото разбирам от коментарите в темата, в приложението има падащо меню, за да избереш място за ваксинация с предпочитаната ваксина. Примерно, запазваш си час за ваксинация в Кнежа за дата 12 март, предпочитана ваксина РНК. Каква е гаранцията, че на тази дата, в Кнежа или някъде в дълбокия прованс ще има доставени РНК-ваксини?! Дори дали ще има някакви ваксини, не само РНК?!

Не би ли било по практично да може да се запазва час при сигурни доставки в населените места и при самата резервация да става ясно колко дози има налични и когато тази наличност свърши да не може да се запазва час, защото хората ще въртят тегели напразно, защото няма кой да им гарантира, че ще има дози.

Общи условия

Активация на акаунт