COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 330 397
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 915
Да и при мен е това. Обаче се чудя, ако не ме пуска така до края, а другите с непоставена първа доза си записват часове, то когато дойде моят ден няма да има възможност да ми сложат ваксина? Можеше да предвидят бутон "повторна ваксинация" например

# 916
Нали ни имат телефоните и ще ни канят със  смс

# 917
  • София
нямам смс нито мейл, а ми излезе "успешна регистрация"

Провери ли си в папка "Спам"?

# 918
Извинявайте, ама не разбирам защо тези, които имат поставена първа доза, товарят допълнително системата да се записват. Не е ли логично да си имате дата за втора доза?

# 919
Един немски професор твърди, че още през Май 2020 е създал проста и евтина ваксина в своята лаборатория, но не са му обърнали особено внимание. Поставил я е на себе си и сътрудниците си. За съжаление съм скаран с немския. Ако някой може да разгърне подробностите, ще му бъда благодарен.. Wink

https://www.spiegel.de/panorama/der-professor-und-sein-corona-im … lK7hmM6TWSpcAtZPk

https://www.winfried-stoecker.de/blog_en/covid-2-vaccination?lang=en

# 920
За март доколкото разбрах се чакат 300 000 дози от американските ваксини, аз лично не бързам, ако не дойдат или ми предложат друга ще почакам.

# 921
Ти нали се записа?

# 922
Извинявайте, ама не разбирам защо тези, които имат поставена първа доза, товарят допълнително системата да се записват. Не е ли логично да си имате дата за втора доза?
Ами при нашата оправия, като нищо датата за втора доза може да е запълнена от хора за първа доза. Датата не се пази, трябва да се запише час. На мен така ми обясниха като ме ваксинираха. И какво означава "товарят системата"? Системата трябва да е предвидена да се записват всички желаещи, независимо дали са с първа или втора. Защото ако имах дата и час за втора и съм регистрирана, щях вече да имам СМС или мейл, нали?

# 923
Според вас записана ли съм? Нямам все още код.
Скрит текст:

# 924
Добре де,как ви пуска дявол да го вземе!На мен ми изписва постоянно да си проверявам данните и това е! От 6 ч. вечерта съм зацъкала!Баси смотаната система...

# 925
"Стига врява и хленчене. Колко още ще продължи това циврене", попита Болсонаро. "Колко още
ще си седите у дома и ще затваряте всичко? Никой повече не може да търпи това...
https://www.24chasa.bg/novini/article/9576484
Гледайте какви лидери има, а вие се оплаквате от нашите Simple Smile

# 926
От първия път стана при мен.
Нищо не ми е искало да проверявам.

# 927
Ами при нашата оправия, като нищо датата за втора доза може да е запълнена от хора за първа доза. Датата не се пази, трябва да се запише час. На мен така ми обясниха като ме ваксинираха. И какво означава "товарят системата"? Системата трябва да е предвидена да се записват всички желаещи, независимо дали са с първа или втора. Защото ако имах дата и час за втора и съм регистрирана, щях вече да имам СМС или мейл, нали?
Според мен ще имаме евентуално шанс, когато ни обявят следващ период. Сега е рано за обявените дати за нас.

# 928
И какво означава "товарят системата"? Системата трябва да е предвидена да се записват всички желаещи, независимо дали са с първа или втора. Защото ако имах дата и час за втора и съм регистрирана, щях вече да имам СМС или мейл, нали?
Значи очевадното, което се и дискутира-че много НЕВАКСИНИРАНИ дори с първа доза не могат да “пробият” сайта и да се запишат.И освен това едва ли е възможно от сега да ви дадат час за след 10-12седмици

# 929
Днес казаха, че тези, които са за втора доза ще са вписани автоматично в системата, каквото и да значи това.

Общи условия

Активация на акаунт