COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 330 867
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 930
  • на пистата
Според вас записана ли съм? Нямам все още код.
Скрит текст:
Да,долу трябва да имяш един линк в червено,последните 8 цифри и букви е кода ни за проверка.

# 931
Видях линка, да, благодаря ти!

# 932
Един немски професор твърди, че още през Май 2020 е създал проста и евтина ваксина в своята лаборатория, но не са му обърнали особено внимание. Поставил я е на себе си и сътрудниците си. За съжаление съм скаран с немския. Ако някой може да разгърне подробностите, ще му бъда благодарен.. Wink

https://www.spiegel.de/panorama/der-professor-und-sein-corona-im … lK7hmM6TWSpcAtZPk

https://www.winfried-stoecker.de/blog_en/covid-2-vaccination?lang=en

В общи линии казват, че с тази ваксина е ваксиниран той, семейството му и работниците във фирмата, около 100 човека. 98% имат антитела.
По-важното е, че ваксината е под формата на прах и може да се съхранява дълго. Имали капацитет да произведат бързо ваксини за цяла Германия. Но трябват и пари.

Професора е обвинен от прокуратурата, защото без разрешение е ваксинирал хора, които от друга страна са го направили доброволно. Той е комуникирал с Кристиян Дростен и с институт отговорен за разрешенията, но с последните комуникацията е  объркана. В крайна сметка е обвиняем.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 23:07 от Анонимен

# 933
Седмицата преди изборите щяло да има зелени коридори и ваксини колкото щеш, почакайте още малко.

# 934
Значи ако системата ви дава някаква грешка пробвайте с друг браузър или друго устройство, при мен поне стана от раз.

# 935
Днес по новините на БНТ имаше нещо много интересно. Доцент Николаева Гломб от НЦЗПБ обяви, че в резултат на проведени изследвания, се доказало, че един противовирусен препарат, състоящ се от три съставки, бил ефективен срещу ковид.
Май съставките са ангрографис, хумус и спирулина....., а за името всички се досетиха.
Дали е поредната реклама?
Аз мисля да не се мотая в този портал засега, надявам се служебно да ни определят ден и час, както стана и първия път.
От личен опит -  след цяла изпита опаковка - свръхимунна реакция и сатурация 90. На 40+ без заболявания и сравнително здравословен начин на живот. Та Авиронът си е просто хранителна добавка. Все едно да се очаква цинк и селен да предотвратят/излекуват Ковид.

# 936
Да ни е честита платформата за регистрация. Записах се за РНК ваксина във ВМА. Чудя се, обаче какво ще стане, ако дойде датата и часа, а РНК ваксина няма. Министърът каза ли нещо по този повод?
И аз стигнах до момента в които избираш ваксина и прочетох, че правиш избор, но те ваксинират с каквото има /АЗ/ и се отказах.

# 937
Тази декларация дали ще могат да ми я разпечатат от телефона във фотото, нямам принтер вкъщи?
Или да я свалям на флашка?
Сваляш на флашка и отиваш в офис уан или друг такъв магазин. Принтват за секунди за малко пари. Не става с фото.

# 938
Значи ако системата ви дава някаква грешка пробвайте с друг браузър или друго устройство, при мен поне стана от раз.
Пробвах от какво ли не,не я кефя тая система и това е!Поне си научих данните на лк от десетките опити.И това е нещо Simple Smile

# 939
Такаа...един тъп въпрос: С поставянето на началото за записване в портала и почти изчерпаните часове в София, успоредно ще има ли зелени коридори за незаписалите се? Най-ранният, удобен за мен ден и локация, който успях да взема е 20 март. Не ми се чака до тогава.

# 940
Отвориха кръчмите, точно когато дневната заболеваемост скочи рязко.

Върнаха децата в училище, редуват ги в клас и онлайн, което си е чисто безумие.

Провеждат тържествен брифинг при всеки пристигнал кашон с ваксини.

Как да не си мислят хората, че епидемията приключи???

# 941
Никой не си мисли, че епидемията е приключила, просто според нашите си върви по план.

# 942
  • Пловдив
За изминалото денонощие:

2198 нови случаи / 12167 теста,
93 починали,
5307 хоспитализирани,
440 в интензивно отделение.

# 943
  • Там,където се събуждам щастлива.
Гледам цифрите и още повече се питам защо нямаме журналистика. Имаме набедена такава. Следя журналиста Георги Тошев, който в момента е в Занзибар. Щял да прави филм за българите, които отворили бизнес там и са се отдали на сърф, бира и танци. И множеството му пляска.
Жестока действителност.

# 944
Минахме 3%.

Общи условия

Активация на акаунт