COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 315 904
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 3 165
  • София
Всъщност единствената паника е докога ще са спрени ваксинациите за тези, които ги искат и чакат. Изобщо не се тревожа, че голям процент от хората няма да искат. Това си е тяхно право и доколкото аз мога да се ваксинирам, тяхното право да не го правят не ми пречи.
Но в същото време има премного хора, които си искат ваксините, така че хайде бързичко там да си направят проверките и да си пускат ваксинирането. Защото е ясно, че това спиране в момента, е чиста проба ПР на гърба на хората.

# 3 166
Да, и на мен ми е интересно дали има информация от Израел за тромбози.
Мисля там имаше починал мъж, няколко минути след ваксинация, но нямам спомен да са спирали ваксинация.

# 3 167
Е да, но Израел ваксинира с Файзер. То проблемът сега е с АЗ. Предварително не искам да се изказвам и не съм специалист, но ЮК така смело и ударно си ги ваксинира няколко десетки милиона....нищо не сме чули за страшни странични реакции.

# 3 168
Да, знам, че в Израел е само Файзер, но дали има случаи на тромбоза от тази ваксина?

# 3 169
Вярно, че въпреки всичко в момента пак има достатъчен брой хора, които си искат ваксините и предвид мижавия брой на последните, желаещите да повече от наличностите. Обаче, нали трябваше да стигнем някакви 70%, за да можем да си върнем поне отчасти стария живот. Та как ще стане това, като няма да има толкова желаещи, дори и при достатъчно количество ваксини за всички?

# 3 170
  • При семейството си
...
Ако починалата жена с тази анамнеза се беше заразила, дали щеше да оживее?
...

Фактите са: 1 (една) година не се е заразила. 15 (петнадесет) години след операцията е живяла с всичките си диагнози и придружаващи заболявания.
Също като тези бройки, които ще обявят в статистиката тази вечер.

И? Кое отрича или доказва фактите?
Аз даже не съм коментирала ваксините, още повече “за”/“против”.

# 3 171
  • София
Старият живот няма да си върнем, това е илюзия. Спасяването е поединично. Всеки сам трябва да реши, дали ще премине през това посредством преболедуване, или някоя от ваксините.

# 3 172
Предполагам ще промотират други ваксини - ето на Джонсън например, ще чакаме Новавакс, Кюрвак и т.н. Спутника евентуално.....Ще се запълват липсите колкото може с Файзер и Модерна и така ще си кретаме. Но ваксинирани в голям процент до лятото и даже до есента не виждам как ще има.

# 3 173
Да, знам, че в Израел е само Файзер, но дали има случаи на тромбоза от тази ваксина?
Жената не е имала тромбоза.

При ваксината на Джонсън има случай на тромбоза по време на клиничните изпитания при млад мъж.

При всяка от ваксините може да се получи нежелан страничен ефект. Слагат се на милиони. Алтернативата е да ги забраним и да се заключваме всички за три месеца и да елиминираме вируса.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 22:56 от Arizona

# 3 174
Старият живот няма да си върнем, това е илюзия. Спасяването е поединично. Всеки сам трябва да реши, дали ще премине през това посредством преболедуване, или някоя от ваксините.

Ама сериозно ли някой вярва, че чрез ваксините ще си върнем предишният живот?! Нека видим как действат в РЕАЛНА обстановка,а не само според предварителните изследвания. Може би Израел, но известно време след Великден ще даде отчасти отговора.

# 3 175
Лошото е, че колкото повече чета се убеждавам, че това спиране е напълно безмислено, защото просто само ще забави ваксинациите и ще оформи тотален хаос, а след 1 седмица ще си продължат със същата партида без особено значение какво ще се каже през тази седмица за рисковете.

# 3 176
Щом не е установена връзка с партидата и ваксината, защо да се спира?
Файзер също не е спряла ваксинациите, защото няма връзка. 41 починали имат в Австрия, с/у 2 човека за АЗ.

# 3 177
Много интересна статия (поне за мен)
Как да познаем британския щам на вируса
Правят сравнение със симптоми между първоначалния ковид и британския варианта

https://www.24chasa.bg/zdrave/article/9602909?fbclid=IwAR0jWmBfF … EEvgMALQ5KnUZ5lis

# 3 178
Защо изобщо се прави този цирк - спираме/пускаме ваксинирането, отваряме/затваряме заведения, училища, театри и т.н., стягаме/разхлабваме мерките, през ден.

# 3 179
...
Ако починалата жена с тази анамнеза се беше заразила, дали щеше да оживее?
...

Фактите са: 1 (една) година не се е заразила. 15 (петнадесет) години след операцията е живяла с всичките си диагнози и придружаващи заболявания.

Относно прекараните години без инциденти. С нейната операция лошото може да стане във всеки един момент. Имала е късмета, че е преживяла 15 години. Майка ми беше също с три байпаса, на всеки преглед ме предупреждаваха, че рискът е постоянен. Това са фактите при сърдечно болни със запушени артерии.

Общи условия

Активация на акаунт