COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 310 997
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 7 980
  • София
Тонка, според мен изобщо, ама изобщо не трябва да се притесняваш за това. Ако си пила нурофен след ваксината сигурно повече трябва да се притесняваш. (Искам да кажа и за това не се притеснявай, но в листовката му има описани повече неща, отколкото това с редките тромбози от Германия)
Благодаря, Лили!
Пих само един парацетамол, тъй като вдигнах за кратко лека температура. Листовки на лекарства почти не чета, защото много ми влияят и неведнъж съм се отказвала да пия лекарства, в следствие на прочетените странични ефекти в листовките.

# 7 981
  • София
Концертът ще бъде без публика.
Не че съм фен на Трифонов, но като се информира, нека да бъде цялата информация, а не половинчата.

# 7 982
Благодарение на Меркел сега треска ме тресе. Колко е рисковият период от образуване на тромб след ваксинация с АЗ?
Вече седя и се чудя дали да си поставя втора доза от тази ваксина или да финиширам наполовина ваксинирана.

Изказвам мнение, като дебело подчертавам, че не съм медицинско лице и то си е лично мое. Ако толкова много те е страх от АЗ, може да си провериш антителата след 3 седмици, за да видиш как стоят нещата. Ако са високи, може да пропуснеш втората доза. След това всеки месец да си пускаш тест за броя антитела и, когато намалеят достатъчно /не знам колко, но предполагам ще е около 6 - 8 месеца/ да се ваксинираш с някоя иРНК ваксина.
Но първо се консултирай с лекар дали е възможно това. Аз само си разсъждавам какво може да се направи в такава ситуация
Успех!

п.п. Попитай лекар за някаква превенция срещу образуването на Тромб

# 7 983
Да, верно няма такава държава! Както и толкова прост народ. Дано Господ се смили над нас и ни помогне, въпреки нашите усилия да се довършим скоропостижно.

# 7 984
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не зная дали бучките не са обезпокоителни.
Защо не се обадите на личен лекар?

# 7 985
Какви тромбози, какви лекарства. Кандарджиев за пореден път предлага панацеята - домати и доматен сок срещу тромби. И с малко водчица, разбира се

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 11:51 от tays

# 7 986
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Домати и вода

# 7 987
  • София
За какво му е на Слави да се прави на интересен точно в Арена Армеец? Нали идеята за събития там е... точно да има място за многобройна публика или бъркам?
Иска да демонстрира безсмъртие в тая тежка ситуация ли?

# 7 988
Reninel, лабораторията, където си отишла, прави тестове за Ковид, но ти се ядосваш на хората, които ходят там да се тестват ли? Или нещо не съм разбрала..

# 7 989
  • Бургас
Аз лично не бих пропуснала втора доза АЗ,  детето ми е с АЗ и  ще сложи и втората доза, разсъждавам, че ако човек има предпоставки за тромбообразуване е щяло да стане при първата доза, а дали другите ваксини са по-безопасни - не е сигурно, ваксините са бизнес за милиарди в момента, нищо чудно всички ваксини да са подобни, ама най-евтината им е трън  в очите и трябва да се окаля.

# 7 990
Признавам си, че го слушах внимателно само в началото.
Докато не разбрах, че имат обща стратегия какво да говорят по медиите с Кунчев.
Умората у хората обуславя разхлабването.
Умората !

Само ние сме уморени, че да се хлабим. Цял свят седят чинно и чакат ваксини, ние тука преливаме от смърт и болни, ама сме уморени.
Отвратена съм.

# 7 991
За какво му е на Слави да се прави на интересен точно в Арена Армеец? Нали идеята за събития там е... точно да има място за многобройна публика или бъркам?
Иска да демонстрира безсмъртие в тая тежка ситуация ли?
Идват избори, все забравяте значи.

# 7 992
  • София
Единственото, което показва Слави, е финанси да наеме зала Армеец, без дори след това да избива наема от билети. Друга драма не виждам - той отговаря за сигурността на своя екип, а концертът ще е онлайн.
Кантарджиев според мен следва собствените си съвети с ракийката, ама що така от сутринта...

# 7 993
  • София
2ра пролет този кошмар и по- зле стана. Гледам хората накацали по дворове и децата им тичат едно въз друго по катерушки. Няма грам дистанция. Аз ли не съм в ред, че детето ми нито аз се срещнахме с НЯКОГО за цялато това повече от година време. ( майка ми така твърди, че си правя живота труден и не съм като другите)

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 11:04 от Мигла

# 7 994
  • на пъпа на Златията
Задължителните ли са маските на открито?
Тая заран гледам  сиганетата от най малкото до най голямото са  маскирани . До вчера не беше така.
Може би е на местно ниво или някой от тях е окапал?  Ще разбера по късно .

Вижте. Замислял ли се е някой какво щеше да направи ако е началник?

Хайде да видим аз какво видях в информациите.

Израел  ваксинирани  60 процента  " със звезди  по ръкавите"  От ваксинираните 10 процента си го изкарват по учебник  в болница. . От неваксинираните не знаем процента.
Лечението излиза поне по 1000 лв на човек. Вижте как върви смъртността у нас. Появи се нещо и започва косенето . Поне за една - две години , после затихва в определени региони , после избухва  в тия които са подминати . 
Как са цените по магазините? Работниците изкарват поне по  две карантини на година.
Заплатите как са? Кой да го плаща това?
Как е по ефективно да работим??  На ластик или на камшик?
Бяхме на камшик , сега сме на ластик .
Какво да правим ,някой  има  ли идея?
Моето предложение е  разпускам всичко и  на никой нищо безплатно .
То се видя че на бедните никой нищо не плаща и пълнят  статистиките . . Богатите да си плащат. Кеф им Танзания , кеф им Халкидики.

Общи условия

Активация на акаунт