COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 332 448
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 9 660
И какво като е скъпа? Да я пуснат в продажба и който желае да си я закупи.

Е не става така.
Защо да не става? Ваксините за грип как се продават? Или някой трябва да си направи едни далавери с едни държавни пари? Откъде накъде ще ми казват, че имам достъп само до определени ваксини, които обаче били безплатни, но не и до платени? И после рев, че хората не се ваксинирали.

# 9 661

Цитат
, заради главоболието много щателно ме почукваха в средата на челото и между веждите.
Това какво ще покаже,насочва ли към нещо?

Откъде да знам? Питаха ме и дали като се навеждам само ме боли или през цялото време, страдам ли от мигрена и други неща. Почти само върху главоболието се съсредоточиха и два пъти ми казаха, ако още ден-два продължи да отивам в болницата. Говоря в множествено число, защото двама лекари ме преглеждаха.

Стринка Калина, аз отговори не мога да ти дам, ако искаш се договори директно с китайците.

# 9 662
Дано докато ми дойде датата за втора доза да се откажат да я спират.
Изобщо не мисля, че другите ваксини нямат същите странични ефекти.

# 9 663
Скрит текст:
Лично аз си чакам китайската ваксина на Синофарм - единствената нормална ваксина засега. Създадена е по класическата и изпитана с много години технология - убит вирус се вкарва в тялото и то произвежда антитела. Такава е и ваксината срещу грип, която си слагам всяка година. Предпочитам естествен убит вирус, отколкото разни ГМО експерименти.

А такава вероятност изобщо ще има ли?
Попи, за съжаление не зная никакви детайли.

Сърбите нали ваксинират безплатно чужденци? Значи има възможност. Четох, че там китайската ваксина е най-разпространена.

Стрина Калина, когато има достатъчно ваксини, вероятно ще стигнат и до свободния пазар.

# 9 664
Цитат
Откъде да знам? Питаха ме и дали като се навеждам само ме боли или през цялото време, страдам ли от мигрена и други неща. Почти само върху главоболието се съсредоточиха и два пъти ми казаха, ако още ден-два продължи да отивам в болницата.
Защо не ги попита?Thinkingза едно главоболие да се ходи в б-ца,не звучи като нещо нормално.

# 9 665

Стринка Калина, аз отговори не мога да ти дам, ако искаш се договори директно с китайците.
Ти така убедено отсече, че не ставало така, та реших, че има причина да го казваш, а то просто ей тъй било, да върви лаф.

Стрина Калина, когато има достатъчно ваксини, вероятно ще стигнат и до свободния пазар.
Достатъчно от кои ваксини? Защото аз лично не съм чула дори да са заинтересовани нашите има ли достатъчно от китайската, няма ли.

# 9 666
  • Бургас
Цитат
Откъде да знам? Питаха ме и дали като се навеждам само ме боли или през цялото време, страдам ли от мигрена и други неща. Почти само върху главоболието се съсредоточиха и два пъти ми казаха, ако още ден-два продължи да отивам в болницата.
Защо не ги попита?Thinkingза едно главоболие да се ходи в б-ца,не звучи като нещо нормално.
Ами то от главоболие, до главоболие има огромна разлика.
И от заглъхнало ухо, не се ходи на черепно мозъчна операция по принцип, но ако ще дърпаш късата клечка е добре да имаш лекари наблизо.
Вероятно нещо е направило впечатление на лекарите, за да го препоръчат.

# 9 667

Сърбите нали ваксинират безплатно чужденци? Значи има възможност. Четох, че там китайската ваксина е най-разпространена.

Даже репортер на RTL се ваксинирал и това за немците е голяма сензация. Че и без запазен час.

https://www.google.de/amp/s/www.rtl.de/cms/corona-impfung-in-ser … %3foutputType=amp

Silverstone, аз просто поисках болничен по телефона, но те много държаха да отида на място. Протестирах, защото времето е безобразно лошо, но не, държаха да отида. Казаха ми като пристигна на паркинга да се обадя на един мобилен телефон и да не влизам в никакъв случай направо в клиниката. Като пристигнах се обадих, служителка ме посрещна и ме заведе в една стая. Дойдоха лекарите, направиха ми PCR тест, преглед, разпит и на мен вече ми писна много, а и ми е зле и нищо не питах, само исках да си тръгна. Бях си правила антиген тест вече, но казаха, че това нищо не било. Много разпитваха за главоболието и това е.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 23:44 от Анонимен

# 9 668
Достатъчно от кои ваксини? Защото аз лично не съм чула дори да са заинтересовани нашите има ли достатъчно от китайската, няма ли.

Засега няма от нито едни. Не съм срещала информация производителите да ги продават извън държавните поръчки, въпреки че знам ли. А нашите нямат причина да се интересуват от китайската и като държавна поръчка, докато не е одобрена за използване.

# 9 669
Цитат
Вероятно нещо е направило впечатление на лекарите, за да го препоръчат.
Точно затова ме гложди това главоболие.Ако имат нещо предвид,да се информирам предварително.

# 9 670

Цитат
, заради главоболието много щателно ме почукваха в средата на челото и между веждите.
Това какво ще покаже,насочва ли към нещо?

Откъде да знам? Питаха ме и дали като се навеждам само ме боли или през цялото време, страдам ли от мигрена и други неща. Почти само върху главоболието се съсредоточиха и два пъти ми казаха, ако още ден-два продължи да отивам в болницата. Говоря в множествено число, защото двама лекари ме преглеждаха.

Глава боли при навеждане надолу при синузит. Хрема не се усеща. Ужасно главоболие, не се повлиява от хапчета. Ак и венци са ме боляли. Снимка правена ли е на синуси?
Нямам време да чета назад ако сте писали, извинявам се.

# 9 671

Засега няма от нито едни. Не съм срещала информация производителите да ги продават извън държавните поръчки, въпреки че знам ли. А нашите нямат причина да се интересуват от китайската и като държавна поръчка, докато не е одобрена за използване.
То и маски нямаше миналата година и някои хора бяха мобилизирали не знам си кои цехове да шият маски, че да имало за българския народ, ама ги купувахме сами за по 7 лева бройката. Сега нещо много загрижени станаха да са безплатни ваксините. Ама точно определени ваксини. А други няма. Но то това е защото мислят за нас, не за себе си.

# 9 672
Не, не ми правиха снимка. То беше лудница в клиниката, не знам как въобще намериха време за мен. И хрема нямам, сигурно това им е направило впечатление. Въпросът е, че аз не съм ваксинирана и не хващам връзката.

# 9 673
Не, не ми правиха снимка. То беше лудница в клиниката, не знам как въобще намериха време за мен. И хрема нямам, сигурно това им е направило впечатление. Въпросът е, че аз не съм ваксинирана и не хващам връзката.
Може би се съмняват за Ковид и се застраховат. Боледувала ли сте, била ли сте с хрвма, болна, нещо? Това главоболие от колко време е? След като толкова са се притеснил, нещо освен да ви разпитват направиха ли?

# 9 674
Тест, лекарства, пратиха ме в къщи и казаха, ако не мине да отивам в болница. Те повече всъщност не могат да направят. Аз даже не мисля, че нещо ми има, но явно вече обръщат внимание на конкретни симптоми. Преди да ме извикват, по телефона им казах, че имам силно главоболие и болки в гърба и исках болничен само.

Общи условия

Активация на акаунт