COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 331 660
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 12 915
Цитат
”Зелен коридор” във ВМА с ваксината на Pfizer/BioNTech от 30 април до 10 май без прекъсване за празниците.
https://coronavirus.bg/bg/news/1756?fbclid=IwAR0ve1hW_kSl043sAda … 6w6O6UswYVFFSwaXA

# 12 916
  • При семейството си
Цитат
”Зелен коридор” във ВМА с ваксината на Pfizer/BioNTech от 30 април до 10 май без прекъсване за празниците.
https://coronavirus.bg/bg/news/1756?fbclid=IwAR0ve1hW_kSl043sAda … 6w6O6UswYVFFSwaXA

Всъщност в този период има 2 работни дни, нали?

# 12 917
Премиерът на Канада Джъстин Трюдо също се ваксинира с Астра Зенека:

https://www.ctvnews.ca/politics/very-excited-prime-minister-trudeau-receives-first-dose-of-covid-19-astrazeneca-vaccine-1.5399733

Иначе в Канада имат нова вълна на вируса. Те в началото ограничиха Астра Зенека за хората под 55 години, но от няколко дни отново са я предложили на по-младите 40+ и има опашки. Досега съобщават за 4 случая на редки тромбози от повече от 1,1 милиона сложени дози. Мисля, че нямат смъртни случаи.

# 12 918
Цитат
Днес заразените в Нидерландия са 9200. Вчера също бяха толкова. Смъртни случаи : 12.  От другата седмица се отварят доста неща, с рестрикции. Болниците са на нокти и предупреждават за трудна ситуация.
При толкова мерки,забрани,вечерен час,на какво се дължи това?Моето мнение,че местните са много глезени на тема права и свободи,на контра на всички мерки и безотговорно поведение,и въпреки тези цифри,неглижират ситуацията.Аз не знам какви хора са това?Пак казвам,мое мнение като им гледам разходки по топло време,соц.експерименти-фестивали,безкрайни тайни партита и т.н..Язък им за огромното самочувствие,че са голямата работа.Сега като човек,който отдавна живее там и ги познава,кажи ти твойто мнение,моля.

# 12 919
По повод поста за Русия ....
. Вчера я изключиха от интубацията. Т
....
Т.е. - екстубирали са я или...?

Починала е.

# 12 920
Гледайте в панорама проф. Момеков, както винаги полезен, умерен и компетентен. Говори и за АЗ. "За съжаление поради това, че стана нежелана ваксина и някои  хора няма да си я сложат, много хора ще умрат."

# 12 921
Гледайте в панорама проф. Момеков, както винаги полезен, умерен и компетентен. Говори и за АЗ. "За съжаление поради това, че стана нежелана ваксина и някои  хора няма да си я сложат, много хора ще умрат."

Този е полезен и умерен?
Този вирус почна и на мен да ми изглежда като изкуствено създаден и е вероятно гениален. Как бързо ни показа колко примитивни същества сме всъщност.

# 12 922
Да, аз харесвам проф. Момеков. Може пак да напишеш колко сме примитивни всъщност, но това не променя отношението ми към него.

# 12 923
Да, аз харесвам проф. Момеков. Може пак да напишеш колко сме примитивни всъщност, но това не променя отношението ми към него.
Гледах го, говори много добре. И аз го харесвам.

# 12 924
Чудя си се, на всичкия юруш който предстои дали няма да оглавим още една класация. С най-краткия интервал между две вълни?

# 12 925
Днес разбрах, че свекървата на моя приятелка в САЩ, която получила еднократно Джонсън  и сега след 2 седмици има много гадно главоболие като от притиснат нерв на врата. След като се ваксинирала на следващия ден спрели ваксината на Янсен в САЩ.

# 12 926
Ето още един много важен аспект, свързан с ковид, за който в нашата държава не се говори. Медицинският персонал, заплащането му, липсата му. Това е в Германия, но важи и за нас.
https://www.dnes.bg/eu/2021/04/23/piia-i-vzimam-antidepresanti-k … -germaniia.488016
Имам братовчед, анестезиолог, който се отказа. Пред пенсия.

# 12 927
Чудя си се, на всичкия юруш който предстои дали няма да оглавим още една класация. С най-краткия интервал между две вълни?

Да.
Мутафчийски предупреди, че още след седмица болниците ще започнат пак да се пълнят. Те не, че са празни де.
От трета директно в четвърта вълна.

laurentin, и аз се чудя как издържат на този стрес?

# 12 928
Щом в Германия е зле може да си представите у нас какво е, съсипаха се тези хора а на всичко отгоре и управниците най-вече и част от населението прави така, че те да зарежат тази професия и да се махнат + това, че повечето ни лекари са възрастни и няма никакви сестри.

# 12 929
То им е това работата ама знаеш ли колко малко им се работи в такива условия? 3-4-ма обслужват 100 болни - къде го има това освен в някоя много изостанала държава? Може да си представиш и какво е лечението в такива условия.

Общи условия

Активация на акаунт