COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 309 607
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 22 545
Стойчо все пак се е възползвал, нали... епикризата си е подписал.

Как ще си е подписал епикризата?

Аз още през 2013 или 2014 си гледах здравното досие с електронен подпис и в него пишеше, че съм си правила хормонални изследвания. През живота си не съм си правила хормонални изследвания. Но помня, че ходих при ЛЛ заради грип и между другото споделих, че имам силен косопад. Той ми отговори, че и жена му била цял живот така и толкова. Дръпнал е пари за изследвания после, които уж съм правила в лабораторията на клиниката, където му е практиката.

# 22 546
  • София
Милиони откраднати от нас като данъкоплатци, не са дребни дивиденти, ще ме прощава доктора.

# 22 547
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/lekariat-na-kacarov-biahme … dividenti-2277410
Лекарят на Кацаров: Бяхме приятели, той ме предаде за дребни дивиденти

Колко да са дребни тези дивиденти, да спрат измамите и наистина нуждаещите се да ползват лечение. Този лекар по същество не отрича казаното, просто е недоволен, че е разкрит. Още едно доказателство, че може да си добър лекар, но това не означава, че си честен и добър човек.

# 22 548
Не мога да разбера точно какви стъпки искате от Стойчо? Да затвори за руснаци и англичани, а може и испанци и гърци? Да затвори кръчмите по морето? Какво е правилно да се направи сега?

За мен правилното беше да се затворят границите за всички - чужди туристи да не влизат и наши са не излизат. Имаме достатъчно бг туристи, щяхме да си напълним сами хотелите по нашето море, някои, които могат да си го позволят, щяха да отидат и 2 пъти до там - няма тестове, няма вкарване на вируси отвън - чиста работа. Ама на министъра не му стиска, тъй като е временно на този пост - после новия, като дойде, той да си троши главата с новата вълна
А, как само границите да затворят и да не ни пускат да излизаме? Направо и курортите трябваше да затворят, хотели, заведения. Какви са тези глезотии  - ходене на море, на почивки...

Тъй, тъй, какви са тия руснаци, румънци и англичани. Марш обратно. Може от 01 август да затворят, тамън се прибирам.

А, забравих, един роднина инсулт и два инфаркта изкара в пловдивските болници, ходейки на работа. За първите два не знаеше, третия път по случайност разбра.

# 22 549
Не мога да разбера точно какви стъпки искате от Стойчо? Да затвори за руснаци и англичани, а може и испанци и гърци? Да затвори кръчмите по морето? Какво е правилно да се направи сега?
Искаме, да си следва плана който така гордо обяви, че всяка седмица ще се действа според разпространението на вируса.
След като преди две седмици обяви, че за руснаците не е достатъчно само ваксина, а и задължителен ПСР.
Да си изпълнява разписаните от него правила и да не се прави на разсеян. Заради два месеца иху, аху на няколко хиляди, няма 6 милиона пак да сме потърпевши есента.

# 22 550
  • София
Достатъчно е Стойчо да си следва шаренията с цветовете и държавите. Ако една държава е в еди-каква си зона - тест при пристигане или сертификат. Хората са го измислили, ние само трябва да препишем от тях, а не да говорим за затворени граници.

# 22 551
https://www.24chasa.bg/novini/article/9994219

Ето е новата заповед на Стойчо Кацаров.

Актуализиран е и списъкът на държавите по цветови зони и на държавите, за които е налице
информация за установена значителна негативна промяна в епидемичната ситуация. В „червена
зона“ вече попадат и Република Кипър, Обединено кралство Великобритания и Северна
Ирландия, Кралство Испания, Фиджи и Емирство Кувейт.
Пристигащите от Русия и Португалия се допускат на територията на страната при представяне на
валиден цифров COVID сертификат на ЕС за изследване или аналогичен на него документ,
показващи отрицателен резултат от проведено до 72 часа преди влизането в страната PCR
изследване...

# 22 552
  • София
Значи за Русия и Португалия няма драма. В Украйна положението е по-спокойно, в Грузия обаче не чак толкова...

# 22 553
Кацаров е един администратор и политик, далеч е от лекарската професия ... а на доц. Атанасов трябва да му целува ръка и скоро България ще остане без лекари.

# 22 554
  • Mostly in my mind
0001, Стойчо ни чете, да знаеш Simple Smile

# 22 555
Айде стига с това че туристите разнасяли заразата. На нас и един тираджия с Делта ни стига. Сами си го разнасяме вируса като стой та гледай. Мерки не спазваме и при затворени кръчми. Масово се правят тестове от аптеката, за да може заразените да си пазаруват, кучето да си разхождат и да обикалят по лекарските кабинети. Не случайно болниците ни се превърнаха в развъдници.
    Всичката ни мара фтасала, пък другите ни криви.
      Според мене си има скрита заболяемост  и вече взе да се усеща и при хоспитализираните.
      С тази мода за тестове от аптеката само по това ще се усети новата вълна.
       А в туристическия сектор това ги устройва перфектно. Ще пускат реклами как у нас вирОс нЕма. В статистиката новите случаи ще изглеждат нищожно малко. Пък че някакви там понапълнили пак болниците...
     После тука някой пак ще писне, че лекарите ни са калпави и не умеят да лекуват, щото статистически ще се окажем с 30%смъртност например. Rolling Eyes

В Гърция маска в колата е задължителна, когато пътуваш с човек от друго домакинство. Ако си сам  или с човек от същото домакинство при проверка искат да покажеш само че имаш маска в себе си. Пък дали ти е на ушите или в джоба никой не го интересува. Интересува ги само като слезеш от колата да имаш маска в себе си, която да използваш при нужда.

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 15:20 от geizer

# 22 556
значи от понеделник руснаците и англичаните ще пристигат само с PCR, и също само с PCR ще се освобождават от карантина сънародници, които се връщат от почивки в Кипър, Испания, Португалия

# 22 557
Тираджиите точно малко трудно ще хванат делта в камиона, а и постоянно ги тестват.

# 22 558
  • Mostly in my mind

Според мене си има скрита заболяемост  и вече взе да се усеща и при хоспитализираните.

скрита заболеваемост си е имало винаги, не е от вчера и днес.
как се усеща при хоспитализираните точно в момента?

# 22 559
значи от понеделник руснаците и англичаните ще пристигат само с PCR, и също само с PCR ще се освобождават от карантина сънародници, които се връщат от почивки в Кипър, Испания, Португалия

Антиген йок?!

Общи условия

Активация на акаунт