Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 929
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Успях, благодаря Ви, хвана кода и поръчах една Lira на Xerjoff. Отдавна издирвам Simple Smile
Имаше ли 30 мл? Че гледам не са налични вече ....

# 391
За пореден път съм доволна от Parfimo. В рамките на 3 работни дни дойде при мен ES Royal.30 мл за 44 лв, а тия дни падна и до 40лв(Edp).Обещах си да не поръчвам на сляпо, а след проба, но ми се прииска нещо ново и рискувах.А да и не сгреших. Малко ме притесняваше розата в състава, но не я усещам, поне не осезаемо. Мадамски аромат, разкошен е за моя вкус. Траен! На кожа го усещам поне 6 часа, на дрехи доста повече.
Пп: Densi има чудно ревю за аромата! Hug

Опакован във фолио, празен ход, чудна цена, чуден аромат. Много съм доволна.

# 392
Le Parfum Royal е любим на много дами тук и с право! Чудни снимки!

# 393
  • София
Успях, благодаря Ви, хвана кода и поръчах една Lira на Xerjoff. Отдавна издирвам Simple Smile
Имаше ли 30 мл? Че гледам не са налични вече ....
Имаше 30 мл. Lira

# 394
Имаше Лира 30 мл 186 лв , с кода добра цена се получаваше , но не мисля, че е твоят аромат, прекалено тихичък е за цената си....
Нито едно Ели не харесвам .....

# 395
Аз го поръчах - 30 мл за 160 лв. с отстъпката. Когато поръчвах, имаше 2 бр. Единият го грабнах и след мен веднага някой последния. 🙂 Elie Saab - Le Parfum Royal и аз имах от Парфимо - получих, пръснах и подарих. Не беше за мен, но виждам, че има доста фенки. Всичко е до индивидуално възприятие, вкус, кожа и химия с аромата.

# 396
Имаше Лира 30 мл 186 лв , с кода добра цена се получаваше , но не мисля, че е твоят аромат, прекалено тихичък е за цената си....

Не си я представям Лира да крещи,  толкова фин и изискан аромат е.

# 397
Парфюмани, имам мейл от parfumi-shop.net с  добри  оферти за Amouage, Nishane, Lancome, Molinard и други.

# 398
# 399
  • Пловдив
Lira  в немските сайтове излиза под 130лв.,стига да има я налична 30мл. Трябва да се дебне.

# 400
Парфюмани, имам мейл от parfumi-shop.net с  добри  оферти за Amouage, Nishane, Lancome, Molinard и други.

Кои прфюми на amouage и lancome?😘

# 401
Код parfimo.bg за поръчки над 120 лв. - BG-SAVE-10 (сваля 10 лв. от цената)

# 402
# 403
И аз забелязах някакви цени на Xerjoff с по 100-150лв над цените в Нотино. Което е доста... Хм ?!?

# 404

Общи условия

Активация на акаунт