Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 516
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Пловдив
WELCOME20 е кодът за Делириум.

# 1 516
Приятели,къде освен в Нотино мога да открия ELDO на прилични цени в България?
Търся Tilda Swinton Likes This

# 1 517
Приятели,къде освен в Нотино мога да открия ELDO на прилични цени в България?
Търся Tilda Swinton Likes This
Пусни си известията за него в мейкъп, беше на по-добра цена там по едно време, но скоро не се е появявал. И аз му се каня от известно време, но май чакам някой по - добър код в нотино. Сега най-много 5% да свалиш.

# 1 518
  • Пловдив
Здравейте.Получих от Нотино Boucheron quatre absolu , който е като леко спиртна вода.Нито на хартия , нито на кожа не мирише освен със силно въображение.Пробвала съм го на блотер преди 10-ина дни , който още ухае.На менте ли попаднах? Какво да направя според Вас ?

# 1 519
Пробвай го утре и го остави на стайна температура до тогава

# 1 520
  • Пловдив
Здравейте.Получих от Нотино Boucheron quatre absolu , който е като леко спиртна вода.Нито на хартия , нито на кожа не мирише освен със силно въображение.Пробвала съм го на блотер преди 10-ина дни , който още ухае.На менте ли попаднах? Какво да направя според Вас ?

Ако сега е пристигнал - дайте му ден-два да се аклиматизира, пътувал е, лашкан по товарене и разтоварване.  
Нотино не предлагат ментета и ако сте с кофти усещане - може да го върнете, имат гъвкава политика в това отношение.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 19:34 от Горгона

# 1 521
  • sofia
И аз го имах, закупен от Нотино. Едно голямо нищо, най-на кратко. Един такъв никакъв и нетраен аромат.

# 1 522
Да похваля Елинор пристигна ми Hayatti с 3 мостри на Carner Barcelona и още първия ,който пробвах ме грабна Latin Lover.

Sprayparfums пуснаха 20 Великденско намаление ,само на най-новите попълнения.
https://www.sprayparfums.com/en/new-easter-21/?mc_cid=19855e0b89 … mc_eid=1db7d8f3cb
EASTER20

Parfumdreams  са много бързи ,само дето са скръндзави за мостри,направо вече са смешни .най-накрая ми пратиха  икода за 20 % , то излезе и другия..ама нейсе.Една Делина дебна ту се появи ,ту изчезне...

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 22:37 от bubanka

# 1 523
  • София
mimozata, моля , пиши в другата тема как се развива при теб Hayati .

# 1 524
Здравейте,мисля за пролет/лято да си взема Versace Bright Crystal,но се двоумя между тоалетната вода и парфюма.Кой е по-трайният и предпочитан за вас ? 🌸🌸🌸

# 1 525
  • Sofia
Здравейте,мисля за пролет/лято да си взема Versace Bright Crystal,но се двоумя между тоалетната вода и парфюма.Кой е по-трайният и предпочитан за вас ? 🌸🌸🌸
Аз обожавам парфюма така, че съм пристрастна. Simple Smile

# 1 526
Получих си пратката от parfumdreams. Доставката беше със Speedy, като преди това мина през Rapido и немските национални пощи (DHL).
Има какво да се желае от опаковането. Нямаше бабъл фолио, само хартия.

На тези черни рефили, за които говорите днес, отвърта ли се капачката-фунийка и например с пипета, спринцовка да си дърпаш, или се пълни, както ти показа.
Да,

Потвърждавам, че новите рефили изглеждат като този от видеото и капачката лесно се отвърта и завърта. Никакъв проблем да се ползват пипети и други подобни лабораторни инструменти за преливане на течности. И с фунийка става, обикновен капкомер също.

Да не е чист спам Parfumdreams са много бързи ,само дето са скръндзави за мостри,направо вече са смешни .
Нали? На мен при поръчка на нишови парфюми ми пратиха мостра на дизайнерски, която дори не беше нормална, а от онези дето отлепяш една лепенка и си триеш парфюма върху кожата после. И една антиейджинг крем мостра на немска марка - явно намеквайки ми, че остарявам Simple Smile
И все пак цената беше добра и съм доволна от поръчката като цяло.

# 1 527
  • Варна/Лондон
Ахъм, и аз се оплаках, колко са скръндзави, при 5 парфюма и някви лепкащи се мостри и шишенца. За сравнение Диор 40мл от Maison линията идва със подарък бутилка с опаковка 7.5мл от същата линия, 2 х 5мл. или 10мл. минита, в кутийки, и 2 мостри по избор. И малка платнена торбичка на марката. А дефакто само един парфюм от 40мл. си поръчал.
За немския сайт, дето все му забравям името, на Ковачева,😁 за един парфюм ми пратиха около 5 мостри на MF Kurkdjian, включително Baccarat rouge 540 extract perfume.

# 1 528
Да така е, лепкащи мостри на  дизайнерски парфюми, при поръчка на нишови. Ама те винаги така правят.

# 1 529
За сравнение Диор 40мл от Maison линията идва със подарък бутилка с опаковка 7.5мл от същата линия, 2 х 5мл. или 10мл. минита, в кутийки, и 2 мостри по избор. И малка платнена торбичка на марката. А дефакто само един парфюм от 40мл. си поръчал.

От кой сайт, Джеронимо?

Общи условия

Активация на акаунт