Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 346
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 000
Аз не искам да споря или нещо подобно, особено в тази тема, особено с вас.
Да кажем само, че аз имам многократно повече контакт с бургазлии, живея тук от раждането си и мога да правя сравнение с други градове, пак с многократно повече контакт с тамошните хора от вас.
Касиер съм все пак. Във верига, не в бакалия.
Иначе вашето мнение си е ваше, не го неглижирам. Просто не се съгласявам. Защото знам 🙂

П.п. Уиш, кое е заведението и защо не го знам 👀

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 21:18 от Thirteen#

# 3 001
На всякъде ги има тия индивиди, в Бургас само съм се губила... И то много и то все на едно и също кръгово.Joy Та мнение нямам Rolling Eyes
А как ми се ходи у Варна. Ма с тази пандемия и този мрънкащ багаж Варна през макарон Joy
Искам да отворя да видя къде съм в бюлетина за времето, ама нямам възможност ..да се чете телефона не ми дава.

# 3 002
... обаче супер-ултра-мега съм очарована и от квартала, и от града, и от хората, с които съм контактувала.

По тоя случай предлагам това лято да си направим там среща на пишещите от темата. Ама, не къде да е, а в едно заведение в Морската, където правят от най-дребните пържени скариди. Мням!

И аз така Simple Smile без да искам да опровергавам Тортийнчето. Среща в Пловдив заменям за среща в Бургас. На секундата!

# 3 003
Уишо! Среща в Бургас ли предложи? В Бургас? Край! Ти повече не си ми приятелка!

# 3 004
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
На всякъде ги има тия индивиди, в Бургас само съм се губила... И то много и то все на едно и също кръгово.Joy Та мнение нямам Rolling Eyes
А как ми се ходи у Варна. Ма с тази пандемия и този мрънкащ багаж Варна през макарон Joy
Искам да отворя да видя къде съм в бюлетина за времето, ама нямам възможност ..да се чете телефона не ми дава.

е как къде?! днес какъв ден беше - всякакъв. значи и ти си такава - променлива.
Wink айде по-нежно ще го кажа - на приливи и отливи.
сутринта - слънце, 10 мин по-късно - сняг на парцали, до обяд още 4 пъти се чудиш да валиш ли или да вееш... а за следобяда да не отварям дума. Simple Smile

ки-ли-кан-дзе-ра!
Simple Smile Simple Smile Simple Smile предлагам да заключиш някъде всички обувки и домашни пантофи. така и така ще си ходиш боса...

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 21:30 от st. Dobri

# 3 005
Добре де където и да е срещата идвам, нема отърсване от мен, мнооого обичам да пътувам. Дано не ни мине котка път, че другата неделя потегляме най на края.

# 3 006

споко, кротик!
аз ще наминна отвсякъде - това Пловдив, Стара Загора, Асково, Шумен, Варна - Бургас, Айтос...
казвала ли съм ви как от Шумен за Варна успях да навигирам моичкия до Смолян?
и к'во! преспахме, па пак тръгнАхме. Simple Smile

# 3 007
Уиш, кое е заведението и защо не го знам 👀
Оххх, изскочи ми името от главата. Обаче е в Морката градина, близо до плажната ивица. Като тръгнеш от Капана по посока на фара, по права линия след 10 минути си там. Все тая за името - със затворени очи мога да те заведа там. Ледена бира и топли хрупкви малки скаридки като семки! Ммммм, размечтах се!

Ама, Кротева, недей с лошо сега! Не среща, ТУРНЕ предлагам - тръгваме от София, минаваме през Пловдив, след това Бургас, Варна и ...айде допълвайте списъка.

# 3 008
Добри,нерде Ямбол Smiley Аз за Омуртаг тръгнах на табелата за Каспичан се озовах,като един от кръговете си взех  кафе,посока Варна.Та...кажи,кажи.
Уиш и да мажеш вече,късно е! Имам едно на ум!

# 3 009
Гадино Кроталска! Не си затормозявай ума, ами си налей да поспортуваме и да избистрим умовете!

# 3 010
отивам да направя една лицева полуопора.
до утре космати и люспести прЕятелки. Simple Smile

# 3 011
Аууу, любимя ми спорт - пътуване! Мацки, отслабва се от много хойкане насам -  натам.
Изпитана рецепта!
Силиците са ми толкоз днес, лека ...

# 3 012
Уишо,тормози се кой го има,аз немам.Само го записах на мига тука,ти да го запомниш.И да се тормозиш.
Наспортуване!

# 3 013
Начии някоя от Сф като тръгне за среща,дали Пловдив,дали Варна или Бургас,да мине да ме вземе. 😁😂
13,и аз нямам такива впечатления,но то по хотели и апартаменти,дето гледат да ти вземат парите,няма и как да е инак. Ти си знаеш най-добре,щот си цял ден из тях. А и като гледах мерките... Кофти работа,глей да се опазиш!
Цял следобяд лежа,да го ева и цикъла. 😣
И утре ще съм така.

# 3 014
Тъкмо ви дочетох и клепачът ми почна да пада. Децата навярно вече спят, и аз отплувам в страната на сънищата.
Много пишете днес, нямате стигане.

Общи условия

Активация на акаунт