Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 175
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 180
  • София
Мисте, направих ден 1. Не е толкова зле, ако правиш модифицитаните и по-бавно. Пробвай.
Успех при зъбаря.

# 3 181
На 112 са им казали да отидат при личния лекар. Отишли, прегледал ги, пък колко народ са заразили пътем, не се знае. Ей затова родният град е пламнал от ковид. Като не са адекватни, а карат болните да се разхождат между другите... в лаборатория ходили за снимки. Сега пак ще иде майка, да ги вземе. Сред хора, сред хора... Защото не могат да ги приемат в болница и там да ги изследват, след като е болезнено ясно, че са сериозно болни. Вече са направили ПСР, да видим. Но за мен е ясно, а за докторите мястото им е сред останалото население, да обикалят. Ами тъй няма да отшуми скоро тая болест, не.
Питах майка - някой изобщо спомена ли болница? 112, личния лекар? Не.

# 3 182
Лор, не искам да си представям, какво ти е на душата. Дано се намери място за татко ти! Бързо оздравяване пожелавам.
Ужас е по болниците, а на фона на това не малко хора още нищят теории на конспирациите ☹
Ходихме с детето до църквата за календарчета /не питайте, луд фен им е/. В двора на църквата една жена ме помоли за пари за хляб, а аз кеш почти не нося. Даже каза, не ми давайте пари, може да дойда да почистя у вас и тогава да ми дадете. Работа ми трябва, помогнете ми. Направо се разплаках.
След това в магазина, пълно с възрастни без маска или с подбрадник и както бях набрала, така смотах една баба, че ни дадоха ред първи да минем с детето.
Сега ще почистя и омасля мебелите на терасата. Дано ми просветне малко.
Елифко, бързо да минава! Hug

# 3 183
Лори, стискам палци скоро родителите ти да са добре.

# 3 184
  • София
Елифко, дано по-скоро те отпусне зъба! Няма защо да се извиняваш. То аз и без да ме боли зъб съм отнесена повече от обичайното и пропуснах да спомена някои другарки, които мислех да спомена.

13, стискам палци!

Лори, безмълвна оставам от описаната "организация". Продължавам да се надявам да получат адекватна помощ в крайна сметка. Някъде в целия описан хаос все трябва да има читав персонал, който да реагира.

Сирос, много хора са в това положение в момента. Наистина е трагично. Принудени да просят. Да не дава Господ никому такава участ.

# 3 185
  • София
Елиф, 😘. Да ти минава и на теб.
Трагедия е за много хора положението. Много ми е мъчно и на мен.
Здравната система се срива. Лорелада, ужасно е това.
13, да ни кажеш после помогнали ли сме стискайки палци.

# 3 186
Правя пак тест за алергия с друга боя и пак се зачерви мястото! Не е изгаряне както с предната боя,но е червено. Май ще трябва да се разделя с русото поне за известно време ,а хич не ми се иска. От къде ми дойде сега това на главата!

# 3 187
  • София
Сис, рано си пробвала. Изчакай поне месец.

# 3 188
  • Пловдив
Начи тва касичка да имаш пълна пак няма да стигне Money  Пак 120кинта ме одрусаха...чаках, после ме оставяха и пак идваха, после мина явно собственика и потупвайки ме по рамото ми казва "Извинявай, ще се реваншираме!" ... мисля си, че ще ми направят някаква отстъпка от сумата, какво друго. Дойде време отивам на касата и пуф! всички илюзии се изпариха Persevere Satisfied Ама все пак сме в милата България! Какво си въобразявам и аз!
Абеее...важното е да сме живи и здрави!

# 3 189
Сиси, никога не съм имала алергии, но декември ми се поду лицето от антибиотик. Тогава ми казаха, че може и да не ми се случи пак, но е възможно след тази алергична реакция, следващите 6 месеца да направя по-лесно към нещо друго. Та, затова и с боите изчаквам.

# 3 190
  • Пловдив
Аааа...щях да казвам, че за тази парадонтоложка мъдрецът не е зъб Rolling Eyes Нали искаше да ми вади горните два, нищо че са здрави...та причината била, че не може да се почистват добре и можело да направи джоб и да засегне и някой от резците и тогава нямало спасение...Отказах.

# 3 191
Тя червенината май мина!

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 15:19 от Sissy

# 3 192
  • France
Лори, Тарти Hands PrayFlowers Four Leaf Clover
Сирос Hug

Сиска, изчакай поне месец. Поне първата рана да изчезне.

# 3 193
  • София
Сис, много е зле. Преди да експериментираш пак попий малко  противоалергични.
Приятелка, която ьцял живот пие нурофен направи класическа реакция със задух и подуване. Добре, че сме съседи и и бих урбазон.
Случва се, даже и да е била ок боята. Дай почивка, защото сега по-лесно ще реагираш.

# 3 194
Синът се разписа в телеграфен стил:
1:1, бързам, тръгваме за София в два.

Поне не са паднали. И първия мач беше 2:1 за нас, така че се прибират с добра преднина, щото нали на чужд терен. Иначе като си говорим след всеки мач, не ми е важно толкова резултата, а дали сам той е доволен от себе си и как смята, че е провел играта. Но ще трябва да изчакам за този разговор до довечера.
Благодаря за палците, другарки!

Мисте, този път ще се съглася със зъболекаря ти. Друг е въпроса, че още не го осъзнаваш. По принцип точно тези зъби, освен за беля, за друго не са. Даже и за красота🙂

Лор, представям си колко ти е трудно 😕
Елиф, оки нямаш ли? Много ме спасява при силни зъбни и не само, болки.
Сисито, недей си игра с огъня. Изчакай, може пък да отмине тази алергия, ако не я провокираш. Някакви спрейове имаше за коса... такива цветни, временни.. То па и те могат те алергизират.. Може да опиташ, де.
Свърших си работата.. заслужен релЯкс ся..

Общи условия

Активация на акаунт