Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 177
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 240
  • София
Елиф, сложи топъл компрес. Не само на лицето, но и на врата и ухото.

# 3 241
Ени значи съм се сетила за теб, пускам ги за всички.
Аз мога да попадна на ИТ и медия маркетинг, и уеб дизайн курсове. Общо взето такива са ми регистрациите и това ме спамят.
Пускам ги тук, ако някой го интересува.

# 3 242
Сиси, кекса ти изглежда страхотно. Трябва и аз да пробвам такъв да си направя- без брашно и захар.
Да се оплача, че вече готвя всеки ден нещо, направо станах мастър шеф покрай вас. Може само период да е, не знам.

# 3 243
И аз на опашката за кекса на Сиси. Страхотен 😍
Елиф, сложи топъл компрес. Не само на лицето, но и на врата и ухото.
Ре, мерси Simple Smile А аз мислех с лед да наложа Anguished

# 3 244
За Оки и аз мога да пратя, само да рекнете ☺ И аз се радвам на вкуса му. Последният оът с бъбречната криза като ментово прахче без вода го лочих, направо изсипвам на езика.
Мале ква пица😍
Кексове... аааа, ще си налея една коремна преса, видяло се е.
Кро, мръдни с пръст.
Лор, какво стана с вашите?

# 3 245
Готово ,дами! Да ви е сладко 🤗!

# 3 246
Мерси,Балонче,ще ги погледна сега. 🤗
И аз харесвам Оки,баща ми преди ми дава като си дойде от Италия. Що не го продават и в Бг? 🤔 Аз не мога да пия таблетки с вода,крия ги в кисело мляко и така направо гълтам,иначе ако го усетя,връщам поръчката. 🤮От дете имам травма,че много хапчета пиех. За това сега все гледам да имам някое прахче,за случаи когато нямам мляко и лъжица. Харесвах и Парацетамакс ли бяха,пак на прах и само изсипваш в устата,но са слабички.
Сис,Сигма,браво! Апетитно изглеждат и кекса и пицата.

# 3 247
  • София
Бе съм пила Оки аз.
Благодаря за рецептата:heart:

# 3 248

Наспортуване от мен и благодаря за палчетата. Имаше ефект и нещата се развиха много благоприятно за мен. Е, не съм си намерила нова работа, колкото и да ми се иска, но успях в общи линии да си улесня работата в сегашната, за следващите няколко месеца. Не е малко.

Връщам се да чета. Изоставам с 8 страници, дано успея тази вечер.

Ех, петък вечер е! Да му мислят Кротето, Веселинкова и останалите, които и утре са на тръстиката. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 249
  • Пловдив
Сис, къде написа рецептата?
Пак ли изчезват постове?

# 3 250
И аз не виждам рецептата...

# 3 251
Мърдам пръст.Ни ми се говори,ни ми се пише.
Кло,много злорадо.Кротето ще почива няколко дни.
Веселинкова с теб съм и морално и емоционално!
Сисун,на лични ли я разпрати тая рецепта?

# 3 252
Ех, Кро.. ам хубу, ща чакам.

Сис да не е написала на първата страница рецептата? Нали таме нещо въртолихте рецептурника.

# 3 253
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
оооох, сигмееееее... не си човек ти. край, идвам ти на гости.

казах ли ви как гледах едно кученце в парка. на косъм бях да попитам жената с него дали не е Сигма. Simple Smile
а тази сутрин гледам, срещу мен тича пак такова кавалерско кученце и тъкмо реших, че този път вече ще питам...
поглеждам, а след кученцето върви един едричък, недоспал и сърдит недовършен. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 3 254
Мерси, че питате, девойки. И двамата имат двустранна бронхопневмония (и потвърден вече ковид). Затова здравната система се погрижи за тях, като ги карантинира. Изписан им е друг антибиотик. С джипито ще поддържат връзка по телефона. Болница няма.

Лолипоп, хареса ми идеята за кръщаването. Направете го, казват, че тогава детето се сдобивало с ангел хранител. Преди няколко години кръстихме моята на Благовещение. Тия пакостници трябва да си имат свой ангел хранител. Stuck Out Tongue Winking Eye Вярваща съм си аз по принцип, макар че няма да ме видите да постя великденски. Joy

Общи условия

Активация на акаунт