Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 171
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 255
Елифче, Мистик, дано бързо минат болежките.
Lorelada, стискам палци за родителите ти, сигурно се чувстваш безсилни, но вярвам, че ще оздравеят скоро!
Чувствам се смазана работно, но все ще оцелея някак.
Порязах се жестоко, а сме на село и не знам дали ще спре кръвта. Милото ми се кара, че не внимавам, тъпчо.

# 3 256
  • Mediterraneo
Ох, Лоре, дано се стабилизират! Много трудно с това болнично лечение, ужас.

# 3 257
Лори, бързо оздравяване на вашите и дано нямат нужда да влязат в болница никога!
Лоли, и на мен ми харесва много идеята за кръщенето! Аз самата съм боледувала много като дете и необяснимо съм спряла да боледувам след кръщенето ми!
Дами,кейка го давам на лични за да не спамим тук,че е измислен и няма линк! Която иска нека ми пише!

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 22:13 от Sissy

# 3 258
Sissy, аз съм кръстена на 9 г.и наистина след мнооого и често боледуване рязко всичко спря.
Чак на 23 години, след като родих боледувах пак често заедно с дето, ужас. Явно много съм го преживявала заедно с него, така си го обеснявах.

# 3 259
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Лори, бързо възстановяване на родителите ти, дано няма усложнения.

# 3 260
Колко е хубаво като пекне Миленчо. 
Но разбира се. В real life съм Милена, ама за пръв път срещам това название за слънцето. Откъде идва?
Не съм изчела поне 200 отговора. Това е заради отговора на въпроса с какво е свързана работата ми. С идиоти е свързана. ГРРРРРРР!!!!!

# 3 261
Хах  Миленче, Grinning не знам от къде идва. По родния ми край е популярно. Виж при Крот е Райчо. Ма не пречи от утре да си Слънчева, кво?

# 3 262
отговора на въпроса с какво е свързана работата ми. С идиоти е свързана. ГРРРРРРР!!!!!
Че то и моята работа е такава!

# 3 263
Ся ще се окажем всички колежки. Joy

# 3 264
Всички сме май колежки. Все с идиоти работим. Heart Eyes
Аааа...щях да казвам, че за тази парадонтоложка мъдрецът не е зъб Rolling Eyes Нали искаше да ми вади горните два, нищо че са здрави...та причината била, че не може да се почистват добре и можело да направи джоб и да засегне и някой от резците и тогава нямало спасение...Отказах.
Днес ортодонтът ни сюрпризира, че трябва да вадим на голямата щерка и четирите мъдреца. А е само на 18. Не, че имаме някакъв избор. Иначе инвестицията от няколко хилядарки, и най-вече мъките в последните шест години, за подреждане на усмивката, отиват на боклука.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 06:24 от 💜 Clo 💜

# 3 265
Хм, Сирос, аз Слънчева? Не, не, не. Ще слънчасате за нула време. Пази Боже от такова слънце.
Сис, пусни тук рецептата. Нали темата позволява спам. Иначе, ако до 10 минути я няма, отивам да ти досаждам на лични.

# 3 266
Сисун, съгласна със Слънчева. Размятаме рецепти отдавна, което ме подсеща да благодаря на Wind and fog за чудесната рецепта за канелони. Kissing Heart
Пп. Писна ми от О*Рахаля. Rage

# 3 267
  • France
Лори, пращам ви позитивна енергия. Обещала съм на нашите да кръстя децата след пандемията.

# 3 268
Така, колеги идиоти без чувство за хумор и с мания за величие плюс голям кеф за злословене.
Честно, мислих, че това го има само по филмите....
Пробвах рецептата за канелони - един път станаха, благодарско и от мен.

# 3 269
Ох, бре Добри Joy Към парка не ходим, днес обикаляхме около Попито.
Идвай, има мегдан за още. А и сърце да е широко.

Общи условия

Активация на акаунт