“Masumiyet”(Невинност) с Мехмет Асланту, Хюлия Афшар, Дениз Чакър и Серкай Тютюнджу

• 32 049
  • 402
  •   1
Отговори
# 360
  • Кърджали
Аз лично не съм убедена, че Илкер е влюбен в Еля. До сега той просто искаше да я държи под контрол. След толкова лъжи и манипулации, игри оросто няма как да повярвам в чувствата му. Думите му от последния епиьод "Тя ми обърна гръб и си тръгна. Затова я искам повече от когато и да е било  живота ми" - това думи на влюбен мъж ли са? Не знам... Съчувствам на Илкер за преживяното в детството, на никой да не се пада такъв баща, но това не е човек, способен да обича. Има нужда първо да излекува травмите си, да се промени (ако изобщо е възможно) и след това да създава семейство.

# 361
Според мен този сериал заслужава достоен финал. Надявам се в последния епизод да се разбере цялата истина за онази нощ и вече да няма нищо скрито. Искам също и всеки да получи, каквото заслужава, и да възтържествува справедливост. Мисля, че ще е много хубаво за Еля и Илкер да има щастлив край с тази сватба.

# 362
  • Кърджали
#Невинност - епизод 12, бг. суб.
https://ok.ru/video/2634781559415
https://archive.org/details/masumiyet-12.-bolum-x-264
https://fex.net/s/vrykrsa (7-дневен линк за гледане/сваляне)
и в групата Любими сериали с превод®
https://vk.com/topic-113691288_47266509

# 363
  • Свети Влас
Накратко- Еля и Илкер се ожениха, Дженк и Ирем са видели  пребитата Еля, Бахар разбра, че Бану е любовница на Тимур. Хале го е направила, искат да обвинят Илкер...
Ирем и Еля се прегърнаха, много мил момент.
Като цяло не беше лош епизода, но пак оставиха въпроси... Аз поне не разбрах кои е допребил Еля, уж показват Илкер, но е толкова пиян, че се съмнявал да е успял да го направи...

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 23:48 от Габриела Радева

# 364
Hug

Разбра ли се кой е пребил Еля, че не гледах?

# 365
  • Под звездите
Hug

Разбра ли се кой е пребил Еля, че не гледах?

Доколкото разбрах, Илкер. Ужас. Не мога да повярвам. Не знам така ли е било замислено от самото начало или е сега го скалъпиха заради бързия финал? Осъдиха го на 8 години затвор. И Хале през цялото време е знаела. Исмаил осъдиха на 5 години, Бану на 2, 5. Наистина след такъв финал почвам да се съмнявам в здравия си разум. Във всички други се съмнявах, смо не и в Илкер.

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 23:53 от eidin

# 366
И аз разбрах Илкер, обаче нещо ми се изгуби нишката .. нали Еля каза, че не е бил той, заради аромата ли, парфюма .. нещо такова беше. Как стана сега Илкер? Офф, аман от глупавите им скалъпени финали набързо..

Да не забравяме, че Илкер от самото начало беше главния заподозрян. Така че не ме изненадва, но групичката съучастници .. долни са ..

# 367
  • Кърджали
Илкер е бил. И много добре си е спомнял всичко. Пратил Бану да изписти всипки доказателства. Само не е знаел къде е изчезнала Еля, тъй де не знае че баща му е дошъл и е изхвърлил полуживата Еля.
За мен рова беше единственият логичен развой. Въпреки всички игриь всички заблуди, нещо си ме дърпаше към това, че е бил той. Полупи 8 години затвор. Баща му, Берил (адвокатката), Бану и Исмаил също ще лежат в затвора по няколко години.
За спомените на Еля психиатрипната експертиза отдавна бе доказала че не може да им се вярва, че е под влиянието и манипулациите на Илкер и че не бива да се взимат под внимание защото може и да няма капка истина в тях, а да си спомня това което Илкер иска така както Илкер си ска

# 368
  • Под звездите
И аз разбрах Илкер, обаче нещо ми се изгуби нишката .. нали Еля каза, че не е бил той, заради аромата ли, парфюма .. нещо такова беше. Как стана сега Илкер? Офф, аман от глупавите им скалъпени финали набързо..

Да не забравяме, че Илкер от самото начало беше главния заподозрян. Така че не ме изненадва, но групичката съучастници .. долни са ..

Аз не очаквах да е Илкер, заради тая ръка, хиляда пъти ни показаха, че няма татуази, аромати, глупости. Сега се чудя Еля наистина ли е болна, май да. Тоест, докладът на комисията е абсолютно верен. Или е болна, или и тя е знаела, че Илкер я е пребил. Вече не знам какво да мисля. Само не разбрах защо беше необходима сватбата?  Какъв беше смисълът от нея.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 00:08 от eidin

# 369
Точно за ръката се сещам и аз, толкова наблягаха на нея. Нещо се обърка тук, но както и да е. И аз мислих, че е Илкер. Просто самия образ е толкова луд, заедно с държанието, погледа, действието и всичко, че още от първа серия, като хвърлиха подозренията върху него, и край. Мноого отвратително и гнусно .. и с цялата си наглост й предложи брак ?!! Що за извратен мозък е това .. ъгх .. само като си помисля .. и да, логичен край за всички.

Добри образи направиха актьорите Hands Clap

# 370
  • Кърджали
Така бях свикнала да ги гледам всяка седмица. Ще ми липсва. Радвам се че не захаросаха финала, а го направиха такъв какъвтп заслужаваше.
Сега ми остава само да чакам новият проект за който съобщи ювчера Асланту. И ми разтуптя сърцвто, защото ще е продължение един вид на любимият ми негов сериал и ше мога да гледат отново любимият ми Седат Ялчън.

Ето го изявлението му в Инстанграм
Всеки край води до ново начало.
Всъщност все обмислях тази новина. Мислих да я съобщя след няколко седмици, но може може би сега е времето.
Има проект, който обсъждаме вече няколко години. Казва се "Son cemre". Дори и като работихме по "Невинност" не се отказахме от него. Мислим да съберем голям екип. Само двама от героите са популярни и идват от миналото. Като двама приятели, запазили приятелството си години наред.
Така че... Като му е дошло време хем да съобщим новината, хем да споделим емоцията.
Актьор съм вече 35 години. Не съм съжалявал за изборите си. Много истории/герои са били щедри към мен и са ми фонесли много награди. На въпроса "Коя е любимата Ви роля?" винаги отговор е един и същ начин "Обичам всички, не мога да ги деля" И е истина. Но има един герой, който за мен е много специален.
Казва се Седат Ялчън. Може да се каже, че аз съм му кръстник. Изкезе изпод писалката на Ахмет Юрдакул.Това е и първият проект на нашето ателие.
От няколко години се готвя да го изиграя ксто герой достигнал до моята възраст. Ние с него сме, може да се каче, връстници.
А и щом ще е на фона на страната ни, вълнението е огромно. И Арзум Онан не ни откза да изиграе отново Букет Хазал. В историята ще са разделени, но децата им вече ще са пораснали.

За снимкитв на този сериал той се запознава с Арзум Онан и на вторият ден от запознаството им ѝ предкага брак, но по такъв напин, че Арзум даже не успява да разбере че ѝ предлага брак (много ги карат да я разказват тази история) и вече почти 30 години са една от най-стабилнитв семвйни двойки в турският шоу бизнес.

Смисъла от сватбата ли? Контрол. Вярата че истината няма да излезе, ще го оправдаят, еро на, не аъм я пребил, и я обичам. Ткака и след време Еля да си спомни, тя вечв щв в толкова под влиянието и контрола му, че никога няма да се разберв

# 371
Добро утро! Появявам се да кажа първото си впечатление от епизода снощи преди да съм го гледала с превод и колкото съм разбрала.
Абсолютно съм съгласна с Александра.
За мен това беше абсолютно логичен финал на сериала. Всяко друго би било лишено от логика. Той през целия сериал е бил представян като нарцисист и то много тежък, а за тях е най-лошо да им се срине репутацията.
Той направи каквото можа да убеди Ела и всички, че е невинен, включително и да се ожени за нея.
Всеки си получи заслуженото в крайна сметка.
Не смятам, че финала е претупан и ако бяха продължили историята щеше да се разводни или варианта беше след развръзката да се наблегне на други събития, но идеята щеше да се промени.
Баща й и той малко или много си получи полагаемото, да я види оная Бану що за стока е.
Радвам се и, че не избелиха образа на Илкер, защото като нарцис той не е способен да се промени до такава степен (мое мнение).
И това, което най-ми допадна беше финала. Факта, че Харун не е направил нищо и че накрая те бяха хората до Еля и до майка й.
Еля и Ирем се спасиха и най-накрая го осъзнаха. Прегръдката беше много силна.
Ще ми липсва сериала, тъй като беше нещо много различно от всичко, което съм гледала донсега. Невероятен каст.
Израженията на Илкер, изражението на Ирем, този празен поглед. Страхотни! Еля, тя както обикновено рева, то това момиче Иляйда си изрева сължите за 3 месеца.
Като го изгледам с превод може пак да се появя.  Чао от мен за сега 🙂

# 372
Лелеее, нямам търпение за финала!
Дано тази седмица да излезе по-рано превода, че миналата го гледах с леко нескопосаните английски субтитри, които горе-долу ставаха, но бяха прекалено опростени, за да предадат дълбочината и фините нюанси в диалозите.
От коментарите ви горе-долу разбрах какво е станало, но една мисъл не ми дава мира - докато не успея да гледам, моля някой да каже - онези злобни тролове - семейството на Тимур (бабата, лелята, братовчедката) дали получиха някакво възмездие за грозното си поведение? Поне да осъзнаха, че не са били прави? Нещичко?

# 373
  • Кърджали
Братовчедката си призна какви ги е вършила - че е помагала на Бану. Тимур остана и без пари, и без жена, и без любовница, излезна наяве че е изневерявал с Бану, а накрая видя и що за стока е била тя.Бабата само повтаряше - станахме за срам...

# 374
Братовчедката си призна какви ги е вършила - че е помагала на Бану. Тимур остана и без пари, и без жена, и без любовница, излезна наяве че е изневерявал с Бану, а накрая видя и що за стока е била тя.Бабата само повтаряше - станахме за срам...

Трябваше да са на КОЛЕНЕ пред Бахар !

Общи условия

Активация на акаунт