Захранване - въпроси и отговори - тема 10

• 43 786
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз имам няколко различни такива, ама малкото келешче им се дразни и ги дърпа. Предпочита си лигавника с джобче. Иначе много лесно се чистят и този е с ластички на ръкавите и не се стича по ръцете нагоре манджата Grinning

# 526
  • Несебър
Ние го имаме, вече не го използваме по съвет на дерматолог заради АД. Мисля, че има по-хубави варианти на пазара. Бързо се зацапва. Мен лично не ми беше най-удобният вариант. Връзвам ѝ една тензухена пелена на врата, навивам ръкавите и така се храни.

# 527
Аз искам да попитам за постелка на количката, просто искам нещо да ми я държи чиста докато го храня в нея. Не ми се дават 30-50 лв за някаква тъпотия, чудя се една пелена ако отрежа дупки за коланите дали ще стан

# 528
  • София
Аз мислих точно това да направя с една стара хавлиена кърпа. Ще ти снимам по-късно.

# 529
Аз с и взех една мушама за левче  от левчето и слагам нея.

# 530
Здравейте,
Да попитам има ли юфка без сол или всичката е еднаква😏

# 531
  • Пловдив / София
Здравейте,

Аз лично не съм срещала.

# 532
Има да, на фирма Етър. От Фантастико я купувам.
Здравейте,

# 533
Здравейте, видях че разпространената схема е редуване месо+зеленчуково и жълтък+зеленчуково пюре. Месото колко гр. се дава? Взимам готови пюрета и видях че има избор между заготовки от месо както и различни грамажи зеленчуково+месо, та не знам кое да давам.

# 534
Моя сладур вече е на почти 7 месеца
Мога   ли да му давам вече жълтък .
Въпросът ми е как го въвеждах  те и колко време и от кога давах те цял жълтък.

# 535
  • Пловдив / София
Здравейте, видях че разпространената схема е редуване месо+зеленчуково и жълтък+зеленчуково пюре. Месото колко гр. се дава? Взимам готови пюрета и видях че има избор между заготовки от месо както и различни грамажи зеленчуково+месо, та не знам кое да давам.
Аз, като въвеждах месо, вземах заготовки и давах половин бурканче от заготовката, смесено със зеленчуково.
След като въведох месото, вече си давах месни пюрета и не съм следяла толкова строго грамажи.

Моя сладур вече е на почти 7 месеца
Мога   ли да му давам вече жълтък .
Въпросът ми е как го въвеждах  те и колко време и от кога давах те цял жълтък.
Можете, а може и до 8-ми месец да изчакате.
Аз давах 4етвъртинка отначало и никога не стигнах до цял жълтък. Виждаше ми се доста.
После въведох белтък в палачинки, баници, мъфини.

# 536
  • Пловдив
Въведох жълтък още в 5 месец. Давах 2 седмици 1/4 през ден, след това 2 седмици 1/2 през ден и накрая по цял жълтък през ден.

# 537
Въведох жълтък още в 5 месец. Давах 2 седмици 1/4 през ден, след това 2 седмици 1/2 през ден и накрая по цял жълтък през ден.
Много благодаря за информацията

# 538
Здравейте, опитвам се от около месец да захранвам с пюрета, но на обяд почти винаги отказва, само кърма иска и то на секундата... Иначе сутрин правя каша с АМ , понякога добавям малко плод, харесва се, хапва , после пак става страшно неспокойна докато не получи кърма... Не знам какво да правя, иска само кърма.. Иначе проявява голям интерес към храната, не отказва да опита ако й дам от нашата, ако е удачно, разбира се. Мисля си, че ще й хареса да се храни сама, но не бих започнала хранене, водено от бебето. Някой с опит в това отношение?

# 539
Здравейте!
Кскво е минималното време между супичката за вечеря и АМ преди сън?
Синът ми прави голям следобеден съм и след като се събуди хапва:
 плодово пюре около 16
 супичка около 18:30 и
 АМ - около 20:30

Според вас много ли са му наблизо храненията?

Общи условия

Активация на акаунт