несподелената любов

• 14 988
  • 402
  •   1
Отговори
# 375
Аз нищо не разбрах. Ти си влюбена, изяснявали сте се и си разбрала, че той дори не те харесва. Къде е драмата, освен, че работите заедно и трябва да го гледаш всеки ден?
Отиваш утре на работа и се държиш все едно нищо не е станало. Не търсиш нарочно контакт, държиш се на положение и така. И това ще мине.

# 376
А ти ли започна да му налиташ, че се стигна до откровения?
не, беше ме издразнил с едни коментари и решихме да се изясним. Така се изяснихме, че не знам утре как ще го гледам на работа

Тоест ти си се обяснила в любов, а той ти е казал, че не изпитва такова нещо към теб.
С какво точно те издразни?

# 377
А ти ли започна да му налиташ, че се стигна до откровения?
не, беше ме издразнил с едни коментари и решихме да се изясним. Така се изяснихме, че не знам утре как ще го гледам на работа

Тоест ти си се обяснила в любов, а той ти е казал, че не изпитва такова нещо към теб.
С какво точно те издразни?
  пред друг колега и шефката стана въпрос, че се бъзика с мен, но ако не ми харесва ще спре. И аз казах, ми спри. Тогава каза да спра да му пиша на вайбъра. А аз му пратих нещо в отговор на един бъзик. То прозвуча сякаш го свалям. Не че не е истина Simple Smile

# 378
Е, значи не е директно обяснение.
Я се стегни малко защото си на 43 години все пак.

# 379
Подлъгала си се, страшно няма, нищо не е станало.

Аз те разбирам, аз съм малко по-голяма от тебе, имам ухажори и с по-голяма разлика. Но никой от нас не е обвързан. Моите връстници изглеждат все едно са ми дядовци, плешиви и с шкембета, с един унил поглед към бъдещето, аз с такива нямам какво да правя. На мен разликата в годините не ми пречи, намирам, че повечето по-млади мъже, с които аз общувам са доста зрели за годините си и отговорни, с добри обноски. Имат си цели, гонят си ги, изобщо имаме много теми за разговор и общи интереси.

Но при теб положението е различно. Ти не си свободна, нито пък той, а и работите заедно.
Както казах, затвори я тая страница и се дръж все едно нищо не се е случило. Не му пиши повече, не флиртувай. Да се чуди там дали не си е въобразил. Горе главата, всяко чудо за 3 дни.

# 380
Много благодаря на всички ❤️

# 381
  • София
Сигурна ли си, че не си ти на 24? Sweat Smile Доста незряло звучиш. Женена, пък иска да чуква 20 години по-млад и обвързан, че и колега. Явно той по-трезво мисли. И да, вероятно не те харесва, иначе горните нямаше да го спрат.

# 382
Сигурна ли си, че не си ти на 24? Sweat Smile Доста незряло звучиш. Женена, пък иска да чуква 20 години по-млад и обвързан, че и колега. Явно той по-трезво мисли. И да, вероятно не те харесва, иначе горните нямаше да го спрат.
доста грубо, но за съжаление вярно 😀

# 383
Тоест си на 24?

# 384
филмирала сте се. излагате се. /не всяка жена на 40-50+ може да се справи с по-млад любовник /не в сексуален аспект/

# 385
Явно и липсва любов в живота. Човек първо трябва да си обича живота и без партньор, за да може да си намери подходящ. Иначе винаги ще се влюбва несподелено.

# 386
Няма какво да направиш. Представи си, че е било шега... То очевидно не е било и сериозно в никой момент (поне не и за него). Слагай черните очила и карай нататък.
Но е проблем това, че наистина ти липсват любов и романтика. Мисли как да си ги набавиш. Съпругът ти опция ли е?

# 387
Няма какво да направиш. Представи си, че е било шега... То очевидно не е било и сериозно в никой момент (поне не и за него). Слагай черните очила и карай нататък.
Но е проблем това, че наистина ти липсват любов и романтика. Мисли как да си ги набавиш. Съпругът ти опция ли е?
междудругото не очаквах, че ще ми е толкова трудно да се гледаме на работа. Той се пробва пак нещата да са постарому да си прикачваме като приятелки. Опитвам се да сложа черните очила, но едва му понасям присъствието. Нещо средно между чувства, обида, неловко е. Искам да нямаме никаква комуникация, дето се вика аз за приятелка не го искам, а той иска да общуваме. Няма как нещата да са същите. Към мъжа ми емоция трудно.

# 388
Наранено его. Че не откликва и той.

# 389
междудругото не очаквах, че ще ми е толкова трудно да се гледаме на работа. Той се пробва пак нещата да са постарому да си прикачваме като приятелки. Опитвам се да сложа черните очила, но едва му понасям присъствието. Нещо средно между чувства, обида, неловко е. Искам да нямаме никаква комуникация, дето се вика аз за приятелка не го искам, а той иска да общуваме. Няма как нещата да са същите. Към мъжа ми емоция трудно.

Това звучи малко кофти и незряло. Възрастни и обвързани хора сте. Не е задължително да сте първи приятели, но чак пък да не може да го търпиш. Това ще отмине, но до тогава ще стане повече от явно за всички останали, че ти имаш чуства и си се филмирала. Постарай се да се държиш естествено и нормално, ако искаш да запазиш някаква работна среда.

Общи условия

Активация на акаунт