Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 82

• 59 178
  • 780
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Здравейте,
Как се процедира при ендометриална биопсия? Д-р Цветков ме вика на 2-3 ден от цикъла, а след това биопсията се прави на 5ти ден след овулация. Как се проследява кога е овулацията? Ще трябва ли да съм в София за повече дни, тъй като трябва да си планирам престоя?

# 571
Здравейте момичета!
Знаете ли от къде мога да си купя Циклогест , освен от аптеката в болницата? За София става въпрос.

Аз си поръчвам от аптека Медея - доставят го на следващ ден, досега не съм имала проблеми. Рецепта никога не са ми искали.

# 572
Здравейте! Имам една останала блокираща, ако на някое момиче му трябва, да ми пише, моля.

# 573
  • София
Здравейте момичета!
Знаете ли от къде мога да си купя Циклогест , освен от аптеката в болницата? За София става въпрос.

Аз си поръчвам от аптека Медея - доставят го на следващ ден, досега не съм имала проблеми. Рецепта никога не са ми искали.

Да, аз пък съм ги поръчвала в аптеката на 29 ДКЦ, мисля, че вече е Sopharmacy. Също доставят на следващия ден, като обаче си погледнаха рецептата. Струва малко над 30 лв. Успех!

# 574
Здравейте, дами! Предстои ми последно ин-витро след дългогодишни опити. Имам т-образна матка, която преди предпоследния ми опит се опитаха да коригират, но проблемът не е решен според последната цветна снимка. Мислех, че ще има отново хистероскопия, но докторът предлага да не я прави, защото сега съм с добри хормони и лигавица, за които няма гаранция, че ще бъдат такива след 2-3 месеца.  Разбира се, ще му се доверя, но се чудя дали има случаи с успешна бременност с т-образна матка? Не успях да намеря категорична информация в нета и ще бъда много благодарна, ако някой сподели.

# 575
Здравейте търся индцекции прогестан 50.някой да има останали

# 576
Здравейте, дами! Предстои ми последно ин-витро след дългогодишни опити. Имам т-образна матка, която преди предпоследния ми опит се опитаха да коригират, но проблемът не е решен според последната цветна снимка. Мислех, че ще има отново хистероскопия, но докторът предлага да не я прави, защото сега съм с добри хормони и лигавица, за които няма гаранция, че ще бъдат такива след 2-3 месеца.  Разбира се, ще му се доверя, но се чудя дали има случаи с успешна бременност с т-образна матка? Не успях да намеря категорична информация в нета и ще бъда много благодарна, ако някой сподели.

И аз съм с Т-образна..досега имам два неуспешни трансфера и сега започваме 2-ра процедура. Може ли да споделите след кой опит ви направиха хистероскопия? Досега при мен не е ставало на въпрос да предприемем тази стъпка..

# 577
О, вече дори съм спряла да броя колко опита съм правила, но поне в Надежда хистероскопията ми беше след третия неуспешен, като дотогава никой не ми беше споменавал, че имам такъв проблем. След процедурата докторът ми каза за това и че е направил каквото е можело, за да се коригира. Но сега направих цветна снимка и на нея отново се вижда т-образна форма. Така че сигурно не винаги има резултат.

# 578
Пожелавам ви успех и стискам палци за щастлив финал!

# 579
  • София
Здравейте.
Дали все още има закъснение за часовете при д-р Стаменов и изпращат смс-и като преди?

# 580
Здравейте.
Дали все още има закъснение за часовете при д-р Стаменов и изпращат смс-и като преди?
При Цветков си следя в приложението, където пише колко време е забавянето. Последните пъти уцелвам забавяне от около 50мин... Не изпращат sms, предполагам и при Стаменов е така

# 581
  • София
Къде го пише това - в "Посещения" ли? Там, където си ми излиза предстоящия час?
Благодаря!

# 582
Последните два пъти ми пишеше закъснение 30-40 минути, а в същото време ми се обадиха да питат, защо закъснявам. Бях отвън, влязох и се оказа, че няма никой в кабинета. Дали приложението е бъгнало, дали системата с номерцата нещо не сработи, не знам.

# 583
В ред за преглед - само в деня на прегледа:

Не работи съвсем добре, но мен ме ориентира кога да тръгна.

# 584
  • София
Моето приложение изобщо не изглежда така. Да няма ново?

Общи условия

Активация на акаунт