Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 82

• 59 175
  • 780
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте. Има закъснения на часовете, до сега винаги съм си следяла на сайта, смс не съм получавала.

# 586
  • София
Моето приложение изобщо не изглежда така. Да няма ново?
не е в приложението, а като се логнеш в сайта.
не знам защо не го сложиха и в приложението.
и даже можеше и нотификации да пуска например Simple Smile

# 587
  • София
Благодаря!
Греда - паролата ми е някъде у дома. Явно ще си отида навреме и ще си изчакам просто.

# 588
Моето приложение изобщо не изглежда така. Да няма ново?

Това е уеб версията, не приложението. И двете са една и съща информация, но като влезеш от сайта изглежда така.

# 589
Благодаря!
Греда - паролата ми е някъде у дома. Явно ще си отида навреме и ще си изчакам просто.
Днес имам.час и следя приложението. До сега имам 37 мин забавяне.

# 590
  • София
Благодаря Flowers Hibiscus!

# 591
Здравейте, момичета! Отново имам закъснение на цикъла вече 14 дена, след като предишния цикъл съм била на кломифен и съответно съм имала пункция след това. Притеснена съм, може да е задържан фоликул пак. Чудя се дали да изчакам, пък когато дойде или да запиша час за преглед. При вас колко дена най-много е било закъснението в подобен случай?

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 22:03 от feriya

# 592
Здравейте!
Може ли някой да ми прати тел. на д-р Чачева и дали знае отговаря ли на вайбър?

# 593
Може ли някой да ми обясни за изследването на ембрионите. Кога се налага и има ли риск да се повреди ембриона? Цената разбрах, че е 450лв.на ембрион🙈🙈🙈

# 594
Може ли някой да ми обясни за изследването на ембрионите. Кога се налага и има ли риск да се повреди ембриона? Цената разбрах, че е 450лв.на ембрион🙈🙈🙈
470 лв. е за ембрион. Прави се, когато качеството на яйцеклетките вече не е добро или при по-напреднала възраст на жената, след предишни поредни неуспехи, за да се селектират най-добрите ембриони за трансфер.

# 595
Ясно! Но чух (може и да са глупости де), че се разкъсвали здрави ембриони и после нищо не ставало от тях. И, че само ако има  някаква болест се налага това изследвани и, че било за пари повечето.

# 596
Момичета, някой пускал ли е скоро изследвания за тромбофилия? За колко време излиза резултата?

# 597
Процента да им навредят е доста нисък.
Особено, ако лекумащият ви лекар го прероръчва не бих се замисляла.
При мен имаше положителен ефект. Вярно, че дадохме няколко шапки с пари, но напълно заслужено за мен.
Ясно! Но чух (може и да са глупости де), че се разкъсвали здрави ембриони и после нищо не ставало от тях. И, че само ако има  някаква болест се налага това изследвани и, че било за пари повечето.

# 598
Не мисля, че увреждат ембрионите. Аз лично забременях от изследвани...

# 599

Ние ще трябва да правим такова изследване на ембрионите заради изследване което направихме (кариотип) и препоръката е такава.Ще се доверя на лекаря! Наистина са много скъпи и не е гаранция че ще се захване🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт