Отговори
# 525
  • София
Чакам с нетърпение този сериал,но след този фраг в събота дали този филм ще гледам?Едно е на инат ,друго е да се жениш за да предизвикаш ревност и спомен.Брак ,развод това са сериозни неща.Еда винаги е била импулсивна ,а другите и те ли са без памет и не знаят за какво иде реч.Айфер,Енгин ,кротко и с радост ще чакат подписа на Еда с Дениз,Серкан не е там .за какво предизвикване мислим.Той идва после .
За това казвам че не знам този филм ли ще гледам,героите са същите ,но характерите не.Какво дори и да се разтрогне брака ,горчивината че жената която те обича е седнала и подписала съгласие с друг винаги ще хвърля сянка.Представете си Селин да излъже за интимна близост с Серкан,как ще е ,да Еда всичко ще направи за да си върне Серкан но едва ли би простила кекса между Серкан и Селин .Дано нещо не съм разбрала и тази сватба да е организирана но несъстояла се.В предишния филм на Керем другата Ханде всичко му прости,но кекса не.
Ще чакам това което би запазило интригата ,но и любовта между героите, Много път има да извървят докато отново си проимат доверие,независимо че любовта вече е с тях, Като искат сюжет за повече време сценаристите,да измислят възмездие за Селин,и 2 епизода да я наказват на всеки 5 минути  пак ще са ми малко,и още 1 за Дениз ,ето ти  попълване  на време.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 00:06 от Leddel

# 526
След като Дениз, който превръща фалшивия годеж в истински брак е ред на Селин да обяви, че е бременна още от...Словения...
Нали?! искаме дълъг сериал?!
А и сценаристите може да имат още зайци в ръкавите...

Да ви кажа, че аз направо съм щастлива, че видях как Серкан тича "през глава" към своята любов, че се прегръщат с Еда щастливи, че си казват най-очакваните думи...
Това, надявам се, да ме топли в дългите студени серии на разводи, фалшиви....
Но ще гледам! Няма да допусна чудото на победилата любов да ме погледне от укротените субтитри, които прекрасните преводачки редят за нас!

# 527
Сега ми стана интересно кои ще са свидетелите на Еда и Дениз Kissing Face Дано не са Мело и Ферит, че ги виждам в кадъра около Еда Rolling Eyes

# 528
  • София
Аз явно съм гледала друг фраг или съм нещо повредена?! Thinking Не разбирам защо всички толкова се напрегнахте. Имам предвид чааак толкова. Grinning Успокойте се! В събота ще разберем какво-що. Мен фрагът ме обърка, но няма да се затормозявам да разплитам възела. Wink Ще изчакам до събота и всичко ще се изясни. Simple Smile

# 529
Серкан, където казва "Аз също няма да те оставя", преди това гласът е друг. Пак е мъжки, но сигурно е на новият актьор. Не го казва на Селин според мен.

Съжалявам, че има разочаровани от вас. Не знам какво би станало, за да ме откажат и мен. Просто не виждам такава възможност. Толкова много обичам двойката ни, че май всичко бих гледала. Като наркотик са за мен, пристрастена съм.

# 530
  • София
Серкан, където казва "Аз също няма да те оставя", преди това гласът е друг. Пак е мъжки, но сигурно е на новият актьор. Не го казва на Селин според мен.

Съжалявам, че има разочаровани от вас. Не знам какво би станало, за да ме откажат и мен. Просто не виждам такава възможност. Толкова много обичам двойката ни, че май всичко бих гледала. Като наркотик са за мен, пристрастена съм.
Аз също ще гледам,защото съм пристрастена ,но зная добре какво е да загубиш вяра ,може да обичаш може да те обичат но в една връзка не само страстта  а и доверието е не по малко важно.Или както в бараката след изкълчения глезен Еда каза на Серкан ,ние се допълвахме и разбирахме без думи.Мислехме и чувствахме еднакво.

# 531
  • София
Дали заради това Серкан няма да се напие? Ето ти сгоден момент за Еда. Помага му в  този тежък за него момент. Не стига, че не помни част от живато си, а и от алкохола съвсем ще се загуби в спомените. Еда му се притичва на помощ, като първо "приятелче". Води го в дома му, помага му да се изкъпе, преоблича го и го слага да заспи. Но от умора и тя заспива до него. На сутринта и двамата не помнят какво се е случило през нощта. Чакаме продължение...

# 532
Е, всичко си има и положителна страна! Ако не бяха Еда и Серкан, Ханде и Керем никога нямаше да са заедно! Аз от известно време, повече се вълнувам за вторите! Чакам да направят, филм! 😘Но за да сме сигурни, че ще ни хареса, предлагам да почнем да пишем сценария, за да не плюваме после по сценаристите! Бро и систъра ще го предоставят на Хандето и Керем лично! 😁😜

А за сватбата на Еда и Дениз, предлагам да се мятаме на Икаруса и когато питат има ли някой нещо против този брак, да сме на линия и да спрем сватбата докато дойде Серкан! 😜Какво като са я заснели тази сцена, пак ще я заснемат, тъкмо и ние ще излезем! 😂😂😂
Ще сложа и това клипче, защото са много сладки! ❤️❤️❤️

Ханде и Керем са първата ми и голяма турска любов! ❤️❤️❤️

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 00:35 от lady laura

# 533
Възможно ли е Серкан да каже, че си спомня всичко, само за да спре сватбата, а не защото наистина си е спомнил? Не ми се вярва, но знам ли какво са измислили сценаристите.
Не искам да си връща така паметта. Обещания даде за 100 влюбвания, не си ги е изпълнил.
За ходене по мъките го бях подготвила, има сметки да си плаща. Rage

Лека нощ ! Simple Smile

# 534
  • София
И аз си помислих същото - че може да излъже, че си е спомнил, ама надали. Както казвам всеки път - няма да гадая. С удоволствие чета вашите размишления обаче. Simple Smile
Възможно ли е Серкан да каже, че си спомня всичко, само за да спре сватбата, а не защото наистина си е спомнил? Не ми се вярва, но знам ли какво са измислили сценаристите.
Не искам да си връща така паметта. Обещания даде за 100 влюбвания, не си ги е изпълнил.
За ходене по мъките го бях подготвила, има сметки да си плаща. Rage

Лека нощ ! Simple Smile

# 535
  • Кърджали
Серкан няма да излъже че си е спомнил.

Скрит текст:
Добро утро, г-це Еда
Еда:Добро утро! Дениз..Дениз, аз ше говоря със Серкан. Наистина много се уморих. Искам да говоря
Дениз :Да. И аз шях да ти се обадя. Сутринта намина Селин през кафенето. Гледахме мебели за офиса ѝ. От тук щеше да хоси при дизайнер,за булченска рокля.
Еда :Булчинска рокля ли щяла да избира?
 Дениз :Да, някаква специален дизаин ли каквп беше там, не разбирам аз от тия неща.Серкан искал така.
Еда :Серкан искал? Искал дизайн?
Дениз :Да, но ти май не знаеше
Еда :Не, вече много хубаво знам.. Вече знам.
Дениз: Еда, добре ли си?
Еда:добре съм, много съм добре. Ще се чуем Дениз.Ще видиш ти
Ферит:Приготвил съм всички документи за този търг за реставрацията, дори съм сложил и разговорите
Серкан :Чудесно, а кога ще се разбере.
Ферит :До час ще стане ясно. Вероятно ще го вземем, но все пк не се знае. Ри ги прегледай, па после ще говорим пак.
Серкан :Добре
Ферит :Окей, лека работа
Серкан :Мерси
Еда:Времето е много хубаво
Серкан :Ме е лошо, но чак пък много хубаво
Еда:Да, скъпи. Купих ягоди на идване, такива са ароматни. Не знам. Може да излезна по-рано. Ще ги взема катп се прибираю и заедно ще хапнем. Добре. Добре, скъпи, Ще ти се обадя пак. Целувам те. Чао чао. Каквп има, какво ме гледаш?
Серкан:Чакам да затвориш
Еда :Затворих, добре
Серкан :Хубаво
Еда:Искаш ли?
Серкан:Алергичен съм
Еда:Вярно. Забравила съм.Памет.. Забравяш незначителни неща.
Серкан :Колко хубаво. Може да проявиш емпатия значи.
Еда:Какво искаш да кажеш? А, разбрах, забранил си да се говори с любимият по телефона в офиса. Забрани ли яденето на ягоди?
Серкан :Много си предубедена, Еда. За съжаление
Еда :Изненай ме тогава, Серкан Болат.
Серкан :Добре, Еда Йълдъз. Всъщност си права?
Еда:Аз съм права?
Серкан :Аха
Еда :Виж, сега съм заинтересована.
Серкан :Много добре
Еда: За кое съм права?
Серкан :За това Ами и според мен любовта не трябва да се забрани. Нали? Любовта всъщност е много хубаво нещо. Важна е за нас, за офиса, дори страната, света имат нужда от любовта. Ктл има любов всичко е много по-хубаво. Хората се разхубавяват, работата върви.
Еда :Добре ли си?
Серкан :Много
Еда:Да не си си ударил главата? То да я беше ударил, може би щеше да си спомниш. Добре лк си?
Серкан :Много съм добре.
Еда :И си сериозен за любовта. Сериозен ли си?
Серкан :Естествено
Еда:Сериозен си
Серкан :Много. Затова любовта никога, дори и в тпзи офис не трябва да се забранява.
Еда :Разбирам
Серкан :Нали
Еда :И без това където съм аз, не може да забраняваш любовта
Серкан :Аз и точно това искам.
Еда :Искаш?
Серкан :Аха
Еда :Точно кое?
Серкан :Точно това
Еда :Какво?
Серкан :Как да е, да се захващме с работата. Но си права.

# 536
Аз също не мисля, че точно Серкан би излъгал за това. А дали е възможно да имаме и двата варианта? Едното да си го представя Еда/Серкан, а другото да е истинското? Търся си варианти да не губя съвсем надежда. Четох такъв коментар в ТТ, че е възможно варианта, в който чуват, че брака е истински да е в представите на Еда, и после се появява Серкан и спира сватбата наистина. Когато влиза в залата Серкан е с палто, а когато се прегръщат, като й казва, че си е спомнил е без. На мен тази фенска теория ми допадна и се надявам да е така. Та до четвъртък, докато дойде озета, ще ме крепи тази малка надеждичка. Сега изчезвам, че утре /днес вече няма да мога да стана за работа.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 11:47 от blue`

# 537
  • Кърджали
Фандома след фрага

Превод :На моменти ми се умира, ама ще се справя

# 538
Здравейте, момичета,
Аli и Алекс, прекрасни сте ❤🌺🌼!
Аз днес съм много щастлива, защото и Marasli и DEK пуснаха много хубави фрагове. Ще видим какви нови интриги са измислили нашите “гениални” СЦ. Сериалът в момента е тотална бъркотия, ама е нашата бъркотия. Той ни събра, толкова обичаме нашето дуо и ми е мъчно да чета, че Blue и Slawena са пред отказване. Аз също имах такъв период, но толкова време и емоции инвестирах в сериала, че не успях да се откажа. А и нашата група има такава уникална атмосфера.
Относно фрага, не съм съгласна, че само Еда е виновна за ситуацията. Да, постъпи импулсивно, но беше в безисходица. Колко обиди, унижения и лоши думи изтърпя от Серкан и неговата Селин. Не се сърдя на героите, а на СЦ, че не измислиха нещо по-умно и по-логично.
За да разведря атмосферата пускам малко носталгия и красота от Туитър акаунта на Mediaset, групата която излъчва сериала в Испания. Не ме учудва, че рейтингите на сериала там са страхотни, просто имат най-добрия и професионален Туитър админ. Разликата с турския официален акаунт е фрапантна. Разбирам че, трябва да се съобразяват с цензура и местен манталитет, но MF Yapim разчитат само на промоцията от каста... Туитър и Инстаграм промоция на MF Yapim е твърде консервативна за сериал, който има предимно млад и модерен таргет.
Това няма нужда от превод 😂:

Серкан е толкова 2020—2021” Не ми харесва да съм заобиколен от толкова хора”.

Искаме маса в този ресторант:

Смърфовете също имат турска версия:

Дано! СерАз 😂😂😂

Двойките от “Островът на изкушението” ще се опитат да избегнат изкушението. Ние не можем.

Винаги избираме стая с гледка:

Скрит текст:

Когато не искаш да празнуваш Св. Валентин сам/а и влезеш в Тиндър Испания: “Една клъвна”.

Купидон отпред. Купидон отзад.

Специален поздрав за Налбантова: ❤
https://twitter.com/mediasetcom/status/1364362080669736960?s=21

Ако се изгубим, търсете ни тук:
https://twitter.com/mediasetcom/status/1355987218402222083?s=21

Любимото ми: Много хора говорят за рая, но малко му слагат лице:
https://twitter.com/mediasetcom/status/1353432886138064899?s=21

Лека нощ! ❤

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 01:47 от druon77

# 539
Ех, Druon, аз ще кажа Благодаря. Kissing Heart
Отново се появяваш с хубав пост. Иии се ухилих до ушите. Наистина им е много добър админа на испанците. Аз почти забравих за сценаристите ни. До събота има много време. Ще сменя още някое настроение. Ще ми мине тази ядна вълна.  Ще видим какво ще довее вятъра. Ама наистина е време вече да започнат с хубавите моменти в сериала. Изобличаването и наказването на Селин и Дениз, събирането на нашите. Малко да нормализират Пъръл, че я направиха тотално изтрещяла. Малко да докарат здрав разум на Джерен. Мисля си, че сега е момента да върнат Айше, за да може в оставащите 20тина епизода да направи нещо хубаво, да ни върне тръпката и радостта от сериала, да завърши историята красиво. Не искам да ги съберат в последните 10 мин на 58 епизод, брак, две ботчета след година скок и бай. Искам красива и забавна история. Такава каквато беше. Съжалявам, че съм така настроена, но наистина съм разочарована от това, в което превърнаха сериала. И да, Ханде и Керем, и останалите от каста ме държат все още пред екрана, но радостта, с която гледах в началото я няма. А най-хубавото е, че ви има вас тук, и хем виждам, че има и други разочаровани, хем имате страхотно чувство за хумор и ми повдигате настроението, като ви чета. Та още съм тук, но не знам дали ще гледам онлайн или ще чакам да качат епизода и тогава. 
А уж тръгнах да си лягам Flushed

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 23:29 от blue`

Общи условия

Активация на акаунт