Седмокласници 2020/2021 - Тема 9

• 36 200
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Честит 8ми март! Хубав празник! Да почерпя и за моята щерка с тортата, която я очаква! Кога излетяха тези 14г. и аз не знам. Искам вече да е август и всичко да е минало с това НВО.

# 31
Честит празник, момичета!
Честита рожденичка, MianaNia, здраве, успехи и сбъднати мечти й пожелавам! Невероятна торта Simple Smile
Благодаря за темата на Кали!
Слънчев и усмихнат ден на всички Simple Smile

# 32
  • София
Ния, да е жива и здрава. Да й се случват много хубави неща и да има много щасливо детството. Весел двоен празник ви пожелавам 🌺
Честит празник мили дами! Да сте здрави и щастливи. Весел празник на всички!

# 33
  • Варна
Честит празник, мили дами! Бъдете много усмихнати, обичани и ценени!
МианаНия, да ти е здраво и щастливо момичето! Съдбата да обсипва с подаръци и нея, както я е подарила на теб на този специален ден!

# 34
  • Някъде на край света
Честит празник! Да сте здрави и щастливи, обичани и обичащи!

Честит двоен празник на МиянаНия!

# 35
  • София
Честит празник, момичета! Нека бъдете обичани и уважавани от хората, които цените!
MianaNia, да ти е жива и здрава рожденичката! Нека съдбата й поднася безброй щастливи моменти Kissing Heart

# 36
  • София
Момичета, честито на рождениците. Честит празник и на всички майки тук! Да ни носят радост децата, дори и да идат в някой забит техникум!

Междучасие, ПЧМГ и СМГ винаги дават по-трудни задачи. На ОТ ми се видяха доста по-лесни и вероятно по-близо до реалния изпит. Обаче ходенето на ПИ там е в сградата в Слатина!

# 37
Честит празник, момичета!

MianaNia, честита ти рожденичка! На такъв хубав ден се е родила!! Дано тази година е много успешна за нея и мечтите й се осъществят!

# 38
Честит празник момичета!

# 39
MianaNia,честита ти рожденичка!
Пожелавам и да е здрава и да следва мечтите си. А вие да сте до нея да я подкрепяте и радвате Heart

Честит празник на всички прекрасници в темата Flowers Hibiscus
Скрит текст:

# 40
  • гр.Варна
Честит празник,момичета!
Бъдете здрави и Дай Боже повече поводи за усмивки да имате!:hibiscus:
Сори,че точно днес си спдоелям мъката,но на който му е рпазнично и не му се чете,може да ми подмине поста.
Аз съм изпаднала в едно състояние....Не знам какво да го правим нашия хубавец.
Започна тотално да затъва и то точно сега,във втори срок.
Досега си беше съвестен.Сядаше учеше си.Ако имаше повече,учи си до късно,става рано.
Сега като нареди едни 4-ки,ум да ти зайде.А беше пълен отличник предните години от пустата овнешка амбиция.
Всъщност,не това най-много ме плаши,ами и това,че тотално се е изложил на ПИ на Вектор.Няма такава зверска излагация.Има малко над 40т,което никога не се е случвало.Сам пожела да го запишем,а като дойде деня на изпита,едва успях да го накарам да седне и да го направи.Втори модул го "реши" за има няма 30мин.Като му казах,че това е несериозно,той ми сподели,че не го е изпратил и щял да помисли.Не го знам какво е мислил,но ме е срам да каа колко точки има....
Беше и на присъствен  ПИ миналия месец и се представи доста добре.Казаха,че е с един от най-добрите резултати.
Нямам представа какво да го правя.
Като отидем на вилата,отива на двора и си рита безцелно топка.За уикенда не знам дали му се събират 30-40мин учене и щом кажа,че е нужно малко повече да се старае и учи точно сега,той започва да се зъби и ми казва ,че съм искал да е зубрач и няма грам свободно време.
Оставила съм го по течението,което също не знам дали е правилно.
И да крещим с баща му,да наказваме,полза няма!
Та....мрън!Оплаках се! Rolling EyesSad

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 10:16 от Bonanza

# 41
  • Варна
Честит празник и от мен! Повече повече поводи за усмивки тази година пожелавам на всички!

# 42
Честит празник на всички прекрасни дами! Честит празник и на дъщеричката на MianaNia! Здраве, спокойствие и с лекота всичко да върви!
Благодаря за темата!

# 43
Честит празник на майките! Честита да е Hия! Здраве и слънчево настроение на всички!

# 44
  • Варна
Bonanza, вероятно е период и ще отмине. ПИ на Вектор този път е изтормозил повечко всички. Нормално е да се е демотивирал. Ако го оставите сега малко да разпусне няма ли да е добре? Оценки се поправят, а и четворките не са края на света. Предполагам, че сега като се съберат в училище ще живне пак и после ще навакса през ваканцията. Събра им се умора и на децата, и на нас. Лично аз съм я оставила след последните провали да се събере сама, да си установи ритъма и да си запази нервите, защото при нея те имат изключително голямо влияние върху резултата. Приемам го като "засилка преди скок" и гледам да не й мърморя много. Трудно ми е, защото съм нервак по природа, но вярвам, че така е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт