Седмокласници 2020/2021 - Тема 9

• 36 241
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
При нас в момента тече ПИ по БЕЛ на СМБ Русе, дават отговорите до 2 дни след изпита, а резултати - до 10ина дни.

# 466
  • София
Моят преди малко почна ПИ по БЕЛ на Регалия. Нямам идея кога дават резултатите, за първи път прави. През седмицата му дадох едно ПИ на Междучасие. Очаквах крах по литература, а там нямаше грешки. Ноооо, граматиката, граматикатаааа - тъжна работа и един задвратник няколко пъти.
Обикновенно на другият ден качват ключ с верните отговори  и ще можете да си проверите 1 част, преразказа и окончателните резултати до 10-12 дни излизат.

# 467
  • София
Олив, за Междучасие не можем да споделяме нищо,  защото цяла седмица нататък другите деца ще го правят.  Много се минаваме, ако го правим в началото, защото така ще чакаме цели 3 седмици за резултати,  после и още, за грешките. А ако се забавят,  както им се случва, този ПИ губи почти целия си смисъл. Остава само онлайн стреса, нещо напълно неполезно.
Така че ПИ по математика ще го направи в края на отворения период от една седмица.
Уж за удобство,  но намирам за много тъпа тая тяхна идея. Особено ако и на последния ПИ е така.
ЗаСлон, аз мислех да споделя само дали й се е видял труден или лесен, но може би си права и дори и това няма да пиша, за да не се настройва някой съответно. Реших да го направи сега, защото е на училище от 8,30 до 15 ч. и не ми се иска да го прави в делничен ден, ще е уморена. А както го пускат в събота по обяд, остава само неделята, за да го направи сутрин. Ние от мат там отдавна се отписахме, знаеш, освен нас още 2 деца се отписаха от курса при Иван Симеонов. Вие още ли сте при него, ти нямаше ли намерение да се местите?

# 468
  • София
Благодаря на всички за милите и окуражителни думи!
Подкрепата ви е безценна!  Gift HeartFlowers Hibiscus

...защото е на училище от 8,30 до 15 ч. ...
И моят син е така, но нямаме избор и ще прави ПИ-то в делничен ден. Тази сутрин му е школата, следобед има друг урок и няма кога. Ако бяха пратили в петък, можех вчера да му го дам, както бяхме планирали да бъде при ПО, но здраве да е. В момента учителката по МАТ в школата им е дала контролен тест по формата на НВО, като тя ще им проверява работите. Така ще му се съберат два ПИ по МАТ за две седмици; доволна съм, той най-вероятно не е Sweat Smile
Вчера ни се получи много приятен деня - отдадохме се и двамата на рисуване с акрилни бои, изпробвахме една нова техника, нацапотихме се хубаво и забавлението беше налице.

# 469
Към кого трябва да се обърна за паролата на пощата в  abv ?

# 470
  • София
Към кого трябва да се обърна за паролата на пощата в  abv ?
За това има едно условие, което е написано на 1-ва страница:
"Парола се предоставя на лични само на потребители, които са писали редовно в поне три последователни теми."
И под "редовно" аз лично не разбирам по 1-2 поста в три или по-малко последователни теми.
Съжалявам!

Скрит текст:
Пак излизам зла, но пощата не е наша, за да определяме ние правилата. Тя е наследена от предходните набори и е редно да се съобразим с условието.

# 471
  • България, София
Маги, на приказно местенце сте се преместили Heart Eyes
Лятото и аз изкарах няколко дни home office на вилата в Родопите. То, като съм там искам само почивка и разходки, но беше по - добре 2 - 3 дни работа с гледка към гората, отколкото в офиса Simple Smile
Стискам палци с мъжа ти всичко да е наред Simple Smile

# 472
  • София
Благодаря на всички за милите и окуражителни думи!
Подкрепата ви е безценна!  Gift HeartFlowers Hibiscus

...защото е на училище от 8,30 до 15 ч. ...
И моят син е така, но нямаме избор и ще прави ПИ-то в делничен ден. Тази сутрин му е школата, следобед има друг урок и няма кога. Ако бяха пратили в петък, можех вчера да му го дам, както бяхме планирали да бъде при ПО, но здраве да е. ...
Всеки път се чудя защо не ги пускат в петък вечер, ако времето за попълване е до петък вечер - така би било по-редно. Явно не успяват.

# 473
При нас в момента тече ПИ по БЕЛ на СМБ Русе, дават отговорите до 2 дни след изпита, а резултати - до 10ина дни.

Моят го прави. Той все смята, че се справя добре, но това му е първият ПИ по БЕЛ.

# 474
  • В светлината на слънцето
Моят преди малко почна ПИ по БЕЛ на Регалия. Нямам идея кога дават резултатите, за първи път прави. През седмицата му дадох едно ПИ на Междучасие. Очаквах крах по литература, а там нямаше грешки. Ноооо, граматиката, граматикатаааа - тъжна работа и един задвратник няколко пъти.
Обикновенно на другият ден качват ключ с верните отговори  и ще можете да си проверите 1 част, преразказа и окончателните резултати до 10-12 дни излизат.

“Умният” не си е направил скрийшот на теста. Естествено надали помни какво е писал, та ключът с отговорите няма да ни свърши работа. А май вече не може да влиза в системата, за да види поне какво е писал. Та най-вероятно ще си чакаме окончателния резултат. Ма как да не добавиш още задвратници в такава ситуация. Ей, голям заплес бе!

# 475

Ехей, страшно се радвам да те видя отново из темите след толкова години...
Ииии... понеже съм тъпа и съм изтървала - може ли линка за преговор по БЕЛ? Моля?

katiABV, тези карти за преговор по БЕЛ се обсъждаха.
https://www.ozone.bg/product/poznay-tvorbata-kubche-za-barz-preg … rama-2018-2019-g/

https://www.ozone.bg/product/poznay-koy-geroy-govori-kubche-za-b … rama-2018-2019-g/

https://www.ozone.bg/product/poznay-tvorbata-kubche-za-barz-preg … 9-2020-literayko/

https://www.ozone.bg/product/poznay-koy-geroy-govori-kubche-za-b … rama-2019-2020-g/

Беше даден друг линк, но понеже аз поръчвам много пъзели от Озон и често се ровя в сайта съм ги виждала тук.

# 476
  • София
Моята девойка вероятно утре сутринта ще прави ПИ на Междучасие, ако баща й има възможност да си остане вкъщи. Исках сега да го направи, но каза, че е уморена (преди обяд са й часовете по математика и БЕЛ)
И мен ме беше яд, че не го изпратиха в петък ПИ. Вчера вместо цял ден да е на гости на приятелка, можеше преди обяд да го направи и сега вече да чакаме резултати.
Olive, ако искаш сподели как се е сторил теста на твоето детенце. Ние на нашите  нищо няма да казваме 🤐

# 477
  • София
и синко приключи с ПИ БЕЛ на Регалия, не е направил скийншот разбира се... за първи път прави подобен, който да се доближава до реалността като времетраене, най-малкото. тезата му остана на листа, който си ползваше за чернова за първата част, по мое мнение е една-две идеи по-муден, отколкото трябва... преразказа му беше притеснението, но след като влетях да го снимам и кача, направо изглеждаше доволен от себе си, не знам как да го тълкувам.
Сани мисля беше писала, че ключовете би трябвало да ги пуснат утре, ще тръпна от нетърпение. преразказът не мога да преценя как се е справил, на мен ми изглежда добре....стискам палци на всички - на тези, които вече са ги направили и на тези, на които им предстоят в идните дни  Simple Smile
аз лично съм доволна, че го натиснах да го прави,  според мен трябва да си даде сметка как се справя и без поне една суха тренировка, не виждам как да стане.
надявам се да не се спече много за ПИ по математика - както ви писах, нещо не се чувства сигурен изобщо...
имам питанка за мнения - тъй като съм го записала само за тази серия от дати- 21 март и 4 април, а досега ПИ не е правил, мислите ли че е добра идея да го запиша и на тези през май, ако има групи, да има в "актива" поне 2 или е достатъчно и тези? колебая се ...

ПП. Кати, и аз се радвам да те видя, както и виждам и други "стари муцуни" Simple Smile

# 478
  • Варна
Аз също се чудя на колко ПИ да го запиша. За сега по 1 на БЕЛ и математика  се яви. Месец май, също ще го запиша ( надявам се присъствен). Повече от 3 дали има смисъл, особено ако са онлайн.

# 479
И моят син приключи с ПИ на Регалия. Малко инфарктно накрая-започнал да си пише на белова преразказа със син химикал, изведнъж видял, че трябва да е черен, започна трескаво да търси, притесни се, преписва и накрая предаде в последната минута. От бързане впоследствие видя, че е изпуснал буква на една дума. Не може да си разпределя времето и това е. Та тъй, не знам какво ще има като резултат накрая.

Общи условия

Активация на акаунт