Декемврийски бебета 2021 Обич във душите и сбъдването на мечтите.

• 26 394
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
Люба, стискам палци. Изследвала ли си тромбофилия? Това не е заболяване.

# 361
  • sofia
Люба, стискам палци. Изследвала ли си тромбофилия? Това не е заболяване.
Не, не съм изследвала никога. Имам две успешни бременности и не се е налагало. Може би е добре да се замисля.

# 362
Определено не е лошо, независимо какъв е резултатът. Успешна бременност или 2 както в случая не изключва възможността за отключване на генетични мутации при следваща бременност.

# 363
Люба стискам палци и аз!

# 364
  • London
Стискам  палци и аз !
Не мога да си представя притеснението ти в момента. Силно се надявам просто да изостава малко и да изравни до следващия преглед 🤞🏻

# 365
  • sofia
Благодаря ви, общо взето ме подготвиха за най-лошото като по-вероятно, но няма какво да направя

# 366
Люба, стискам палци! Дано само да изостава и да си навакса 🙏

# 367
Тихо тихо пристъпвам. Днес имам положителен кръвен тест на втори ден закъснение но не бързам да се радвам, че имам опит и с биохимични бременности. В сряда ще го повторя.
Имам бебе на годинка Simple Smile Живот и здраве да стане батко през декември. По приложения ми дава термин 02.01, но ще бъде декемврийско бебоче, затова реших да съм тук. Стискайте ми палци! 🙏
Пожелавам на всички прекрасна бременност и пухкаво сладко бебче на финала! 👶
Има ли фб група?

# 368
Здравейте, аз съм с термин 02.12. Първа бременност ми е на 31 години съм.За сега всичко е на ред и видяхме сърдечен ритъм.  Искам да попитам записахте ли се вече за БХС и къде решихте да го правите?

# 369
Аз се чудя има ли смисъл изобщо да го правя, ама предвид че минава по каса, може и да го мина.

# 370
Здравейте, аз също съм на 31 с първа бременност. АГ ми обясни на първия преглед, че на втория ще ме насочи къде и кога за БХС. Ходя в Надежда.

# 371
Аз на 5 май съм на преглед.И ако всичко е наред ще определим дата за пренатален тест.На първия преглед ми спомена , че ако правим пренатален няма смисъл от БХС.А и със сина ми ми излезе висок риск за Даун на БХС , а той си е напълно  здраво дете.Та мисля този път да си спестя тази теория на вероятностите.

# 372
А аз да попитам мислите ли да правите ФМ в 12 г.с ? Миналата бременност правих само в 18 сед. и сега се чудя отново има ли смисъл 🤔🤔

# 373
А аз да попитам мислите ли да правите ФМ в 12 г.с ? Миналата бременност правих само в 18 сед. и сега се чудя отново има ли смисъл 🤔🤔
Гинекологът при когото ходя иска да направя. При първата ми бременност  не съм правила. Но явно сега заради годините (39) докторът настоява. Но изобщо нямам  представа какво се прави.

# 374
Привет отново мами. Знам че можеби е малко рано все още но се допитвам до приятелки и търся мнения. Има ли някоя от вас която се е записала в майчин дом варна? Една приятелка ражда там миналия деквмври и ми препоръча анна атанасова. Каза че за следенето при нея в майчин дом е платила около 650лв, а за нормално раждане с избор на екип и епидорална около 1200лв. Вчера обаче говорих с друга дама която е ходила на преглед тези дни и са и казали следене около 1000лв и раждане около 2000лв, което много ме смути и очуди.. Та ще съм благодарна ако има някоя от вас която има опит да сподели мнение и цени евентуално.. Знам че има отделна тема за майчин дом, изчетох я цялата но и там всички мнения малко си противоречат. 🤔🌼🌼

Общи условия

Активация на акаунт