благодаря за снимките и новините 

) още ще гадаем ще го бъде ли или не нашия герой! Със сигурност в сряда доста любопитни ще има пред екраните, дори и за" последно сбогом с Мехди"! Аз ще бъда, а вие?

Ще си остана май с прочетеното. Твърде сложен казус са заложили в началото, за да го претупат с нечия смърт в разгара на конфликта, според мен. 
Гризе ме заглавието на филма,сякаш в началото връщането й,квартала,домът,Мехди,всичко криеше смисъл,а сега всичко стана и ще стане коренно различно,сама не мога да разбера,бихте ли помогнали? 
Добре дошла!
И друг път сме установявали колко различни са гледните ни точки в тази тема и във фейсбук групата... Само се надявам тези разлики да не идват от пристрастията към артиста, който не се разграничава от пресъздавания образ, защото иначе всички обичаме Ибо... нейсе
На въпроса ти - според мен, Зейнеп извървя много дълъг път, в който беше поставена пред тежки житейски избори, но това ѝ помогна полека да се разплати с внушените ѝ дългове и да се освободи от собствените си демони. След ужасна поредица от вътрешни борби, сега я виждам почти успяла да стъпи здраво на краката си и да докаже, че човек независимо от положението, в което се намира, в резултат на изборите, които прави и най-вече на известна доза здрав разум, може да промени съдбата си към добро. Нещо, което Мехди не успя да направи. 

Вай, вай, вай.... имаме си фото с предисловие за озет?

Джерен, по-тъмното момиче е написало много хубави думи за всички актьори. Успяха и мен да усмихнат 
Препоръчани теми