KURULUŞ OSMAN С БУРАК ОЗЧИВИТ/ЛЮБОВТА ПРИЛИЧА НА БУРАК И ФАХРИЕ/СТАРИ И НОВИ ПРОЕКТИ-тема 73

• 39 863
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
[Здравейте,

Вие кажете от какво събитие е ,аз не можах да разбера.Cry

Започвам да се страхувам ,че ще ми стига времето да следя и двата сериала.
  Много се надявам , че феновете на Баръш са много и навити и ще го превеждат  на български.
  Иначе от линка   на Кески още от петък ще мога  да започна и двата сериала на руски , а това е доста бано за мен.

Боже..... каква красота . и то от преди малко.
                 ПРЕКРАСНИ, ИЗИСКАНИ......ВЛЮБЕНИ...

Вижте само захваха на Бу,СУПЕР................

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 18:06 от sebilMM

# 676
Здравейте, момичета!
Много снимки и клипчета има със семейство Озчивит на някакво събитие на модния бранд на Бурак. И в главно действащо лице - нашата шеметна двойка. Брилянтни, както винаги блестят. А Бурак така е прихванал ФЕ, че няма мърдане. Така е, когато имаш една от най-красивите жени в света. Пазиш я зорко.

Много им се радвам. Все така влюбени през годините. Двойка за пример.

А ФЕ не е пропуснала да си направи и фотосесия с новия тоалет.

Прелестна е нашето момиче. Всички искат да се снимат с нея. Има и интервю с Бурак, но засега не го намирам преведено никъде.

Момичета, започнах нова работа в София и не знам колко и дали ще ми остава време за темата и двата сериала. Друго си беше, когато бизнесът си е твой. Сега се съобразяваш с всичко и всички.

Приятна вечер ви желая!

# 677

Добре , че ги има МИМИ, и да се разтоварваме.Радвам се , че си в София  и винаги може да се видим в реала за малко.Всички сме заети.
     Аз съм много лесна , защотото съм много свободна.Друг е въпроса , че  съм доста изморена.
Живея и работя в центъра на София около НДК.Само кажете и съм на линия,
    Сега не зная как да се свържа с вас на лични и има ли такава опция.

Толкова са стилни и различни от всички други. Обожавам ги!

Да ги пази Дамара и  Хатор ...богини на Семейството и  любовта.Амин.Hands PrayHands PrayHands Pray

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 22:55 от sebilMM

# 678

Огън жена!!!

# 679
  • Враца
Здравейте, момичета!  😘😘😘

Благодаря ви за красотата, която споделяте 😍😍😍 На всяко влизане в темата ме “посреща”една нова, по-красива Фахрие 😍 Е, и Бурак не е за “изхвърляне”, но Фе е винаги като нова. Много са ми легнали, двамата, на сърцето ❤

Сега по същество - доколкото разбирам сериала на Фахрие и Баръш още няма дата на започване, нали?
Понеже наближава края на тази тема - 50стр. Трябва да помислим за име на следващата тема - да влючим и заглавието на сериала на Фе. Приемам предложения (а всъщност как точно е името на новия сериал? Има ли нещо общо с това - “Аlparslan büyük selçuklu”). Само че имаше ограничение на символите за името на Темата - по спомени беше около 70-75, ако не са го увеличили междувременно 🤔
И ако имате някаква кратка историческа информация за периода на Алпарслан и друга информация за бъдешия сериал, ще съм ви много благодарна да я споделите 😘

# 680
Добро утро,момичета ! Лек и успешен ден!!!

Днес е денят на нашият сериал!!!

Минавам да се заредя с красота и хуквам на работа!Много ми е трудно присъствието в темата пътувам по 50 км в две посоки всеки ден и денят ми става безкраен работен,но винаги щом имам време влизам в темата да се насладя на красота,стил,изисканост и най-вече любов и пристрастенаст на двамата един към друг.Като гледам Бу как е прихванал Фе и как страстно я гледа, скоро можем да получим вест за друг наследник от рода Озчивит и дай боже,макар че и Фе трябва да развива своята кариера.

Страхотна Фе-грее тази жена !!! Но и Бу не пропуска да си заяви ,че тя си е само негово съкровище-здраво си я държи в ръцете!!!

# 681
Revolving HeartsRevolving HeartsPurple HeartЗдравейте момичета навсякъде любов и красота в групата ни,затова си я обичам къщичката,мир,спокойствие и любов от нас към тях,между нас и тяхната неповторима и силна любов.
пази сия Осман люабимата и как няма като от ден на ден по хубава става.
и той си ние хубавец,а за копието да не говорим.
Вживян в ролята си.
С нетърпение чакам довечера да видим как ще разбърка картите Осман,ще ми се Никола да си го получи и да завърши Осман започнатото дело от 2 сезон
Мами за новата къщичка предлагам малко помощ дано съм полезна
Серияла се казва Велики Селджуки-Алп-Арслан 2 сезон,първия сезон беше за неговия син Меликшах,от зад напред я карат явно там
Мохамед бен Дауд, наричан Алп Арслан (от тюркски „Смел лъв“), е вторият селджукски султан и правнук на Селджук, основателя на династията. Той заздравява властта на селджуците в Иран и нанася тежко поражение на Византийската империя в битката при Манцикерт, с което поставя началото на тюркските завоевания в Анадола и Мала Азия.
 В консолидирането на империята и подчиняването на съперническите фракции той е подпомаган от везира Низам ал-Мулк, един от най-изявените държавници в ранната ислямска история.
През 1071 в битката при Манцикерт, въпреки численото си превъзходство, византийците претърпяват тежко поражение, като за пръв път в историята императорът е пленен от мюсюлманите.
С битката при Манцикерт Алп Арслан поставя началото на турската хегемония в Близкия изток, която продължава почти осем века. След нея той се насочва към североизточната граница с държавата на Караханидите. Настъплението на селджуците към Самарканд е спряно, след като самият Алп Арслан е убит в лагера си от пленен вражески военачалник. Наследен е от сина си Малик Шах I.
Съпруги Акча Хатун ,
Деца-Мелик шах,Тутуш,Арслан,Аргун

Дано да съм била полезна мами,по нататък ще погледна пак.
до довечера момичета на среща с Осман:revolving_hearts:

# 682
Привет на всички!

Снощи много ни зарадваха нашите любимци. И стил, и красота, а за любовта да не говорим... Страхотни са!

Ето и някои снимки на Бурак от рекламата на бранда.

МАМИ, нямам никаква идея за заглавието на темата, няма ли да стане прекалено дълго с двата сериала, в краен случай я остави така, то така или иначе още не е започнал другият.

Приятно гледане довечера!

# 683
Привет Момичета,
Явно всички сме щастливи  от  последните  снимки и изяви на любимото семейство.И няма как да е по друг начин.
Успешни, красиви , влюбени  и с прекрасно дете.Да са живи и здрави .

Мами- Ани , здравей , как си и се радвам че ни следиш и мислиш за нас.Flowers HibiscusSparkling HeartFlowers HibiscusSparkling HeartFlowers Hibiscus
              Ти си строителя на нашата забележителна и щастлива къщичка във форума.Пишем само позитивно и сме чувствителни към антите които творят глупости по адрес на любимците ни  ,но ние много не им обръщаме внимание , а само ги четем и им кроим шапки.Stuck Out Tongue Winking Eye

Това ,което ми  минава на пръв прочит за заглавие на темета макар и семпло е.
      "Осман и АлпАрслан.... в професионален сблъсък , но не и в личен  на любимото ни семейство Озчивит"

Чудя се къде  са критиците на Фе от  15 август 2019 г описвайки я като дебела, оплешевяваща.......
             Интерсно как я намират миналата вечер ?
              Погледнете и маникюра и - в тон с тоалета.Шик отвсякъде!

До друг мъж със закопчано сако:grinning:GrinningGrinning

Изглежда и е с визия на световен модел!
                      Браво Фе ,само в този цвят  не те бяхме виждали и доказа на всички , че няма цвят в който да бе блестиш с неотразима светлина!

💪🏻⚡🌩НАС ЖДУТ ГРОМ И МОЛНИЯ В НОВОЙ СЕРИИ

Интересно в 66- та серия е ,че убиецът на коня на Осман е Бахадин , човек от лагера на Махтун по заповед на Косес.Ясно е , че достъп до конющните  може да е само човек познат в лагера,
                      Много е жалък Никола с ухажването на Мари. Това с перлите беше   тъпа работа. Мари изобщо не беше впечатлена.

Селжан , както винаги силна и емоционална,Припомни на Осман , че като малък при проблени се свивал в ъгъла. Той  и отвърна с  признателност , че го е дарила  с майчина любов  и съвети и е вечно задължен и благодарен, а Селжан му благодари , че е заместил изгубения и син.

Споделят и грешките-
   - Допуснахме враг в нашите редици, ранените и убити воини на Торгут и  коня му.

Грегор е интересен типаж- раната му е зле.Многовпечатлен от Осман като Стратег и политик. Целта му е да изостри враждата м/у католици и православни.

Е, до тук стигнах с гледане и анализи.

Ще гледам серията , но не обещавам активност .Запазвам я за след руския превод.

МИМИ, благодаря за новите фотоси:heart:

Джил, Кески HugHug

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 19:11 от sebilMM

# 684
Sparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartЗдравейте момичета,рейтинга на сериала ни стабилен даже малко по висок от миналата седмица,да си призная на мен ми беше малко тегава,можеби защото повече говорене от колкото действия ,и затова за нея след превод.

Рейтинг сериала по итогам 67-й серии (3-й сезон) сезона занял:
Total-рейтинг - 8.77 ⬆ (1 место)
АВ-рейтинг - 5.83 ⬆ (2 место)
ABC1-рейтинг - 9.42 ⬆ (1 место)

Айгулка хубавица
и ето го най-красивото и любящо семейство.
Приятен ден от мен момичета.Благодаря че ви има:purple_heart:

# 685
Здравейте, момичета!

Серията оставяме за почивните дни, иначе рейтингът същият. Поне сме стабилни.

Уау, великолепен Осман!

Най-после семейство Озчивит в пълен състав. Много им се радвам. Малкият разбойник много модерен. ФЕ го облича страхотно.

Хубава вечер!

# 686
Привет момичета,
       Да и се порадваме на Фе докато не е облякла тежките одежди на Акча.

Толкова радост и красотa

в kъщичката ни. Радвам се ,че съм част от темата за Буфчетата.
Израстнаха професионално , сплотиха се семейно.

Рейтингът  на Осман е постоянно много добър, с надежда  проектът на Фахрие   на същото  ниво.

А Каран се  е източил .Не е  пухкавото момченце  от лятото.Интересно ми е вече говори ли  , приказливко ли е или сдържан.......?

Сега за снощната серия .Хареса ми повече от предишната.

В тази серия въпроса беше Осман или Косес.
   Във важните моменти Бала и Махтун си стискат ръцете.Дипломацията им е в ход.
  Лошата новина както знаем е предателство вътре от лагера на Осман.
    По всичко личи , че Мари не харесва действията на брат си.
   В същотото време раната на св. Грегари не е хич добре и му идва на помощ познатия ни от предишните серии знахар , който помогна на много от племето на Осман.  Той е шашнат от състоянието на раната му,
    Това ,че Мари харесва Торгут е факта ,че го снабдява с нож.
    Основна линия на действията на главните ни герои е противопоставяне
 на  мюсюлмсни на православни.
    Махтун бясна на Айше  и удря три шамара. Май не разбрах защо?
    Важното е ,че Осман  с качествата си  спечели симпатиите на  Грегари.

Търся време  да гледам серията с руски субтитри.

Приятна вечер

# 687
Здравейте, момичета!

Нашата красавица с ново селфи. Блестяща и сияеща ФЕ.

Стилни и елегантни семейство Озчивит.

ФЕ е просто неустоима за мъжете, какво ли му е на Бурак. На събитието горкия не издържа и така си я хвана и целуна, че всички да разберат, че е само негова. Да се знае. Ревнив си е той, а и има защо с такава красавица...

Приятен уикенд!

# 688
Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeДобър вечер момичета.

МИМИ , не е лошо един мъж ,та било то и Бурак да ревнува малко жена си.Държи го  в кондиция Stuck Out Tongue Winking Eye

A  Фахрие си ни е умница .Отвреме навереме ни показва , че всяка жена може да изглежда по различен начин ,стига да си красавица по рождение.

И Акча на за която ще се вълнуваме от  понеделник.

Приятна вечер .До утре,

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 20:29 от sebilMM

# 689
Момичета, излезе новият трейлър на Арпаслан. Премиерата ще е на 8 Ноември.

Много хубава двойка са. Чакам да ги видя в действие.

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 23:37 от mimivj

Общи условия

Активация на акаунт